marekparek111 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 dneska nový úlovek a hned s nimi na ruku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 dneska nový úlovek a hned s nimi na ruku: Tyhle televizky a ještě ty se zlatým pouzdrem a světlým cifrem poutají pozornost víc než nějaké novodobé sériovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Nejzajímavější primky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Na žádost mé drahé polovičky jsem jí uvedl do provozu, vyčistil a přeleštil Primky, které si kupoval ještě její pradědeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes Inka Watch nebo Irka Watch s plastickými indexy. Ví někdo něco více o této značce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Dneska přišly nové řemínky a spony, takže okamžitá výměna a celý den střídám jedny s druhými. Nemůžu se jich nabažit :-) (p.s. pardon, vím že už tu byly, ale po tomhle "tunningu" mi to nedalo abych je opět nevyfotil...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Odkud máš ten černo/oranžový řemen, vypadá super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Odkud máš ten černo/oranžový řemen, vypadá super! oba řemeny jsou HIRSCH a kupoval jsem je na webu https://www.watchobsession.co.uk/ (doručení z Anglie trvalo 6 dní) je to tenhle: http://www.watchobsession.co.uk/HIRSCH-Watch-Straps/HIRSCH-Watch-Straps-By-WIDTH/HIRSCH-Watch-Straps-By-WIDTH-20mm/JUMPER-Leather-Watch-Strap-BLACK-ORANGE Upraveno 17. července 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Dnes v práci. Ručky by potřebovaly ojet a taky řemínek je provizorní. Ale časem přijdou na řadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Teď už s fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 oba řemeny jsou HIRSCH a kupoval jsem je na webu https://www.watchobsession.co.uk/ no a jseš si jistý, že to je Hirsch?, já při pohledu na ty split-second "Omega" chrona, které najdeš na každém slušném webu s replikama za 300USD bych si tak jistý nebyl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Na žádost mé drahé polovičky jsem jí uvedl do provozu, vyčistil a přeleštil Primky, které si kupoval ještě její pradědeček. Mladá holka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Jedny z najkrajsich chrono ake som kedy videl: Girard Perregaux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Edit: Predchadzajuci prispevok patri do sekcie Zaujimave Chronografy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Edit: Predchadzajuci prispevok patri do sekcie Zaujimave Chronografy. Zase něco jiného, krásný bílý dial a modře kalené ručky, kalibr Valjoux... to je něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 no a jseš si jistý, že to je Hirsch?, já při pohledu na ty split-second "Omega" chrona, které najdeš na každém slušném webu s replikama za 300USD bych si tak jistý nebyl ... jj jsem :-) koukni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Já celkem často nosím hodinky ze sedmdesátých let. Kromě těch na fotkách ještě Seiko white helmet, Orient SK a Citizen bullhead.Mimochodem ty televize na novém řemínku vypadají úžasně. Upraveno 30. července 2012 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Seiko 6105 ty budou nošeny pravidelně 2X do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Nepřijde vám někdy, že na vás lidi koukaj jako na nějaký socky, co nemají na hezký nový quartzky? :-) Ono se to někdy blbě pozná, co je vintage a co je, že má někdo doma třicet let Prim Sport II a ty pořád nosí... za mě právě ty vintage musí bejt "skoro NOS", jinak bych se bál, že budu za někoho, kdo nemá na normální hodinky... samozřejmě s výjimkou třeba orlíků, ty bych jako bral i trochu škráblý :-) ale narovinu - kolik % lidí by v orlících vidělo něco extra a ne starý plečky za pár stovek... 3%? 5%? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 ale narovinu - kolik % lidí by v orlících vidělo něco extra a ne starý plečky za pár stovek... 3%? 5%? Ale narovinu, nosíš hodinky Ty, nebo ty % kolem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se