honza71 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Skoro jo, proto jsem je tady vzpomel No jo, až teď jsem si to dohledal. Už víš co to tam tedy máš ? Jakto, že to neví tam co si je koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 No vim co tam je, ale nevim jak moc to Breitling modifikuje, to vi asi malokdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Viktore gratulace, jsou parádní. Takže nad rolexem vyhrály Béčka a co tvé PANERAI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 ... už tři dny přemýšlím co bych sem napsal, ale už to za mne vlastně napsal marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 ... už tři dny přemýšlím co bych sem napsal, ale už to za mne vlastně napsal marosh Já taky a napsal to za mě YPO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 ... už tři dny přemýšlím co bych sem napsal, ale už to za mne vlastně napsal marosh Já taky a napsal to za mě YPO. Rozumim Vam, ale kde je konec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 (upraveno) Kde je konec, Viktore? Na psychině v Opavě... Upraveno 3. října 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Nejake makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 ... a jeden wallpapír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Opravdu pěkný... A nebyly by nějaké fotky korunky a spínačů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 nejsem zběhlej brajtlingář, ale tahle spona nevypadá tak plechově jako ty co znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 nejsem zběhlej brajtlingář, ale tahle spona nevypadá tak plechově jako ty co znám... Taky ze neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Ty je ještě máš? Se teda dost podivuju! Nenudí Tě už tak trošku, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Nudí, to je jasné, ale je tak rozmlsanej, že neví, co by samou rozežraností na tu pazouru dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Opravdu pěkný... A nebyly by nějaké fotky korunky a spínačů? To se pekne blbe foti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 To se pekne blbe foti Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Jeste jeden cudl ... jdu zase neco delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Taky ze neni. Zvláštní - je to zcela zjevně tah s obchodním názvem Speed a na breitlingsource.com o něm píšou toto: "The speed bracelet is a 5-row bracelet similar to the Pilot Bracelet in construction and composition but with narrower center links and wider outside links. This bracelet fits only Breitling for Bentley watches." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Zvláštní - je to zcela zjevně tah s obchodním názvem Speed a na breitlingsource.com o něm píšou toto: "The speed bracelet is a 5-row bracelet similar to the Pilot Bracelet in construction and composition but with narrower center links and wider outside links. This bracelet fits only Breitling for Bentley watches." Na webu "B" je oznacovan jako Pilot Bracelet a je pouze u modelu BlackBird. Ovsem cena samotneho tahu je neuveritelna - 28t CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Až budeš mít čas, mohl by jsi vyfotit sponu? Díky za vyřízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se