Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Až budeš mít čas, mohl by jsi vyfotit sponu? Díky za vyřízení. Hele, ja ti je poslu a prohlidnes si je cele
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Hele, ja ti je poslu a prohlidnes si je cele Vím, na co reaguješ. A možná, že k tomu jednou dojde.
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) Na webu "B" je oznacovan jako Pilot Bracelet a je pouze u modelu BlackBird. Ovsem cena samotneho tahu je neuveritelna - 28t CZK. Právě, že já měl za to, že pilot bracelet od B vypadá takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Respektive je stejnej jako Navitimer tah akorát má místo 7 řad jen 5. A ten tvůj má navíc ještě reliéfní logo Breitling. To skutečně není u žádnýho kovovýho tahu mimo BfB. Holt seš dítko Štěstěny, kterýmu dali prominentní tah, kterej je fakt parádní. Jinak za Navitimer tah chtěj u Dušáka cca 25 000,- a za Pro II chtěj 11 500. Já ho koupil na SF ve Státech včetně všech poplatků za 10 000,- ... Jsou to fakt pálky. EDIT: zapomněl jsem na zdroj k obrázku: ZDE Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem Kalifx
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 A ten tvůj má navíc ještě reliéfní logo Breitling. U poslednich modelu BlackBird uz to tak je.
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) U poslednich modelu BlackBird uz to tak je. Tak to bude ono... možná to začnou dávat na všechny tahy. Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem Kalifx
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Tezko rict, nikde jinde jsem to zatim nevidel, u BB je to uz delsi dobu.
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Tezko rict, nikde jinde jsem to zatim nevidel, u BB je to uz delsi dobu. Jasně. Hele, ale jeden detail se mně u BB líbí fakt hodně - ten nápis na tom vysoceleštěným dýnku... Jinak jsou hodinky neuvěřitelně decentní, takže pokud člověk není tak trochu cirkusák jako já, tak myslím, že by mohlo jít o ideální vstup do světa velkého B.
farkyostrava Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 a po 11 letech, je to sranda cist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 A moc pěkný sou. Se těch Béček teď vůbec celkem držíš. Za mě teda OK.
4st0n Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 Vzpomenes kolik tehda staly ty gmt master ii? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
farkyostrava Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Odesláno 19. června 2020 lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martigen Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Odesláno 4. července 2020 V 9. 6. 2020 v 22:10, 4st0n napsal: Vzpomenes kolik tehda staly ty gmt master ii? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk to radši ani nechtějme vědět..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se