Valderek Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Dlouho jsem nic nepřidal . . . . po delší době jsem si udělal radost. Sehnal jsem tento nehraný kousek Možná někdo zavzpomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 No jéje! I tu krabičku si pamatuju. Já měl sanitku. Dělal se i valnícek s plachtou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Jojo, dělalo se hodně verzí a barev. Ale sehnat dneska ve stavu NOS to už skoro není možné . . . . No jéje! I tu krabičku si pamatuju. Já měl sanitku. Dělal se i valnícek s plachtou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Zhruba po roce se v nabídce Abrexu objevil zcela nový mode, a to Škoda Rapid 136. Samozřejmě jsem ho musel mít, ačkoliv se už léta diskutuje o stále se zhoršující kvalitě jejich výrobků. A bohužel to nejsou jen plané výkřiky věčných kverulantů. Bylo by to hezké auto, kdyby: V přímém srovnání s původním modelem Škody 120 jsou nepřesnosti ve zpracování obzvláště viditelné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Ajajaj... nejdrive me srdicko zaplesalo, ale uz druhy pohled rikal, ze neni vse v poradku. Posledni fotku bych radeji ani nevidel...Je to opravdu horsi a horsi. V kazdem pripade diky za report, siwi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 No jo. Detailní fotky na jedné straně vytáhnou i to, co při méně soustředěném pohledu nemusí být hned vidět, ale na straně druhé ukážou, že to jde i mnohem líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Dlouho jsem nic nepřidal . . . . po delší době jsem si udělal radost. Sehnal jsem tento nehraný kousek Možná někdo zavzpomíná Škoda že to Abrex "fláká" ..Škoda pro nás a pochop. i pro firmu samotnou. A Š 1203? ..ta prostě nemá chybu.. Chválím parádní kousek.. Ať dělá radost ve sbírce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 A protože jsem už dlouho do tohoto vlákna nepřispěl.. Jedna "z garáže"... Ites a jeho produkce Jeepů v několika variantách se strojkem i bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Vynikající sbírečka. Ten traktůrek vzadu jsen měl. Daly se tam řadit rychlosti a mělo to dokonce i neutrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 (upraveno) Henten parny valec co precnieva vpravo hore som mal ! Jehooo teda neviem ci ten presne, mozno bolo viac modelov. Edit aj ten buldozer vlavo hore aj s radlicou, dala sa dvihnut a spustit Upraveno 1. července 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Ano ze začátky éry Abrexu ty modely neměly chybu . . . . . postupem času se ta kvalita opravdu zhoršila Abrexu mám celkem dost a už si je moc nepořizuji. Spíše už ty retro hračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam18 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Čau, taky se hlásím ke sběratelům modelů. Všichni sbíráte auta? Já jsem trošku fanda traktorů, ale pár autíček mám taky. Nevím proč ale sbírám hlavně jednu barvu od všeho. Třeba samé červené traktory a potom mám taky sadu černých Porsche "veteránů". Přeju hodně dobrých modelů do sbírek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Adam: web pozname neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Můj poslední dokončený model. Jagdpanzer 38(t) Hetzer, který se vyráběl v Praze a Plzni. Měřítko 1/72. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Škoda že to Abrex "fláká" ..Škoda pro nás a pochop. i pro firmu samotnou.... To je velká pravda. Původní modely vypadaly moc dobře. Třeba tuhle 120ku mám hodně rád: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jo jo.. Škoda 120.. Mám jí také a to v pískové.. To je povedený model. Já jsem pro oživení dávám set od Norevu vyrobený ještě ve Francii jak se správně patří..a ne v Číně.. jak je to dnes již tak nějak pravidlem.. Set byl koupený v Tuzexu a já jej dostal od táty jako mlaďas.. Simca Horizon, Peugeot 604..to už byl kočár, Peugeot 305 SR, Citroen Dyane a sporťáček Trapeze Bertoné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Můj poslední dokončený model. Jagdpanzer 38(t) Hetzer, který se vyráběl v Praze a Plzni. Měřítko 1/72.Jinak parádní práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Olin.uj: Modely od Norevu jsem jako kluk miloval. Ještě mi jich zbylo 5. Ale nejvíc lituju zlatého Citroenu Visa, který se mi poděl někam, nevím kam. Po tom se mi fakt stýská. Ten tvůj set je náderný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 siwi: dík.. Dám jsem další modely o f.a. Norev ..tentokrát o něco větší než předešlý set.. 1-43Renault 16TX, který byl můj oblíbený.. Talbot 1510 a VW Golf.Musím říci.. Na tu dobu "cca 35 let" moc pěkné zpracované modely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 zkusim se jeste po case pripomenout, kdyby nekdo mel nebo vedel o mdylku Nissan Pathfinder R51, tak cenu akceptuji, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se