Valderek Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Po dlouhé době nejaký přírůstek. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Mám Rapida od Abrexu. Ale kdo vyrábí to Garde, De Agostini? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 (upraveno) V kazdem pripade je to hrozna bida. Jak uz nejsou Skodovky zadna rarita a dela to kde kdo ve velkym, je to hnusny jak prdel.Valdereku, prosim, to neber osobne, ja mam modely fakt rad, ostatne proto jsem to tady kdysi zalozil.Mne proste vadi to provedeni. A to mi staci jen fotky :-( Upraveno 6. července 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Já to osobně neberu. Už ani abrex není to co býval. Garde dělá myslim deagostini a prostě jsem ho chtěl:) Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Myslel jsem si to. I já občas koupím model podle toho, co představuje, i když kvalitou není úplně bez chyb. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 (upraveno) tak trochu jiný světhttp://www.autoforum.cz/fascinace/muz-odkazal-pozustalym-sbirku-skoro-100-tisic-auticek-nerozbalil-ani-jedno/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Upraveno 15. července 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Po dlouhé době.. Neb jsem nějak na toto vlákno zapomněl :-( Jen pro pořádek. Na první fotce starý dobrý Opel DiplomatNa druhé.. Mercedes 300 SE a na výlet připraven Fiat 1500.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) S dovolenim to tady trosku zaspamuju Nejsem zadny sberatel, ale o vikendu se mi podarilo u rodicu na pude konecne najit sve anglicaky, tak jsem je vytahnul a ty zajimavejsi (Matchbox, Siku, Majorette, Montisystem...) nafotil a zas pekne ulozil Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem M@C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Jojo, taková, řekl bych, klasická klukovská sbírka Spoustu modelů poznávám. Siku jsem měl svého času hodně rád. Mně ve sbírce nic nového nepřibylo, ale zrovna včera jsem cvaknul Pionýra od Abrexu v dešti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 jo pincek, to byly časy, na rovině to i jelo, teda jen 60.... modýlek pěkný barvička dobrá, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Pěkný model.. Já mám "pouze" Jawu 550 a i ten je slušně zpracovaný. Jinak v této barvě mám skutečného v provedení Jawa 05 s revmaplechy. A ještě zajímavost.. kryt světlometů, prsíčka a pár dalších dílů se pro náš trh lakovala v "holubí šedi".. Pro vývoz USA, Anglie, státy beneluxu.. byly povětšinou v této krémové barvě jako je u tohoto modelu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Abrex https://www.autoweb.cz/se-vyrabi-modely-auticek-nahlednete-tovarny-vznikaji-miniaturni-skodovky-reportaz/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Jojo, užovku mám taky v plánu. Nabízejí je v docela zajímavých barvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Tak to tu oživím zase něčím papírovým. Je to můj čtvrtý kousek, co jsem se k lepení opět vrátil a tentokrát volba padla na tenhle kombajn - přesněji tedy samojízdnou sklízecí mlátičku Fortschritt E-514. Model v měřítku 1:32 je od ModelExu ještě z roku 2005 a jestli si dobře pamatuju, splašil jsem ho kdysi přes Aukro. Poprvé jsem do něj zastřihnul 23.6.2019 a dokončil až včera 31.10.2019 s pár týdenní přestávkou, kdy jsem se k tomu nějak nedokopal. Teď jsem si dopřál týden dovolené a řekl jsem si, že už to musím dotáhnout a tak se taky stalo. Pár fotek přikládám.Otázka je, do čeho se pustit dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 To muselo dát práce... a přitom taková blbost!Pěkný, tohle bych nedokázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 No, přesně :D I to jsem si občas říkal, hlavně když jsem dodělával všechny ty doplňky, který mají okolo 5mm, není to pořádně za co vzít, čtyřikrát mně to spadne na zem než se mi to podaří umístit, ale bez kterejch by to pak nebylo vůbec ono To muselo dát práce... a přitom taková blbost!Pěkný, tohle bych nedokázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 To je skvely, tohle obdivuju. A ten koberec jako podklad evokuje prave posekany pole. Jsi dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Radik - klobuk dole s poklonou pred takou trpezlivostou ,je to nadhera,pri prvom pohlade som si myslel ze je to nejaky precizny,vzacny kovovy model ,no si fakt macher ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Teda to je nádhera! Máš můj velký obdiv, Radíku. Tohle jsem nikdy neuměl a umět nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Krásná práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se