siwi Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Takhle vypadaly moje modely v době, kdy jsem je jako malej začínal sbírat. Nedokázal jsem si s nima nehrát.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 No, já ho dostal od manželky před 20 - ti lety, přežil povodně, 5 x stěhování, synovo dětství, předchozího kocourka a tahle šedivá bréca ho shodila už po třetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Já to tu zase obohatím papírem - dneska jsem dokončil podvozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 No, klobouk dolu - paráda Já si budu "hrát ve středu" - musím rozebrat a vyčistit diferenciál a převodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 @Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 U nás bude stěhování, tak svojí sbírku asi budu muset prodat...plus nějaký lego atp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Pripomen mi, prosim, Tvoji sbirku. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 https://forum.chronomag.cz/topic/22703-sberatelstvi-modely-aut-a-motocyklu/page/73/ tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Jop, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: U nás bude stěhování, tak svojí sbírku asi budu muset prodat...plus nějaký lego atp.... To nebude tak horký, neboj. Já se stěhoval už 7 x a místo se vždy našlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 17 minutami, Irwinek napsal: To nebude tak horký, neboj. Já se stěhoval už 7 x a místo se vždy našlo No uvidíme....:D moc tomu nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: No uvidíme....:D moc tomu nedávám Furt ještě se dá si pronajmout třeba sklad, kdyby bylo nejhůř, a řešit to postupně regálkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Já jsem navrhoval žene, že si to vystavím v obýváku... neprošlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 (upraveno) Vystav to v ložnici, nebo vyměň manželku. Vždycky máš dvě možnosti Začal jsem tím, že se v obýváku objevila zmenšenina toho, co stojí před barákem, a teď už jich je tam 7. Víc bych asi ani sám nechtěl - jednak jsou tam potřeba i jiné věci , třeba knihy, skleničky.... a pak, máme toho šedivého rapla Upraveno 26. října 2020 uživatelem Irwinek přidání textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 17 hodinami, Radik napsal: Já to tu zase obohatím papírem - dneska jsem dokončil podvozek. To je dechberoucí. Obdivuju každýho, kdo tohle dokáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Zdá se, že máš hodně zajímavou sbírku. Škoda, žes ten svůj sekretář aspoň neotevřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Ja myslim, ze to neni Irwinkovo. Snad jsem dobre pochopil ze spal nekde v okoli Lednice v penzionu ve stylu Jamese Deana a tohle bude asi tamni inventar. Ale treba se pletu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Aha, jo. Ten obrázek z motorestu jsem taky viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 54 minutami, siwi napsal: Zdá se, že máš hodně zajímavou sbírku. Škoda, žes ten svůj sekretář aspoň neotevřel... před 39 minutami, Murphy97 napsal: Ja myslim, ze to neni Irwinkovo. Snad jsem dobre pochopil ze spal nekde v okoli Lednice v penzionu ve stylu Jamese Deana a tohle bude asi tamni inventar. Ale treba se pletu.... To je majitele Motelu ElDorado v Mikulově. Má rád Ameriku a celý penzion je v tom duchu. Modelů má u vstupu spousty, tématicky seřazené . Všude jsou cedule, neonové nápisy, originál funkční JukeBox ( tedy už s CD ), kafe, hranolky, hamburgery, boxy, podlahy, prostě Amerika. Pokoje klasika, včetně vysokých postelí a parkuješ opravdu před dveřmi pokoje tedy apartmánu ( pokud není v 1. patře ) . A pečou si vlastní chleba - bramborovej a americkej Tousťák ( velký T, protože je asi 2 x takový, jako ten babišův ) Za fotky se omlouvám, ale já to dostal jako překvapení, takže jsem s sebou neměl foťák, a když jedu na dovču nebo tak někam, tak používám jen Sony Ericsson T 700, takže nefotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se