5etter Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Tohle jsou moc pěkný modely. Mám červenou 2105 s krabičkou a otec má Nivu a UAZa. Oboje jsem sem dříve dával.
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Dneska mi přišel další kousek. BMW e93 335i 1:18 Model je moc pěkně provedenej, nejvíc mě rozbila střecha, která se skládá identicky s originálem. 3 panely a stejný přepákování pantů! Kufr na obě strany. A tentokrát nemusím nic lakovat, barvy seděj. Interier i karoserie. Bylo to za cenu toho, že jsem model sehnal jetej od ňáký ruský překupnice z Amsterdamu. Já prostě miluju, když malej brácha najde velkýho. Fotky vím, máme s kuncákem stejnej foto-workšop. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Tak když jsem dal ruskýho medvěda, tak dám i německýho: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Taky Tě rozčiluje, že ze dveří nevyjedou nahoru skla? Pak je ten zavřenej model takovej divnej...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) No to by byla paráda, to by bylo dokonalý. Jo, ty skla tam chyběj. Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem geometr
Valderek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Tu se to rozjelo Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Akorát tady na mě koukaj, jak na magora, proč si najednou fotim autíčka Tak dáme ještě nějaký? MLko nebo Sko? Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem geometr
Valderek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Taky si fotím co je na tom auticka hodinky atd Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Tak já tady pracuju a sem tam od toho odběhnu, dám na stůl autíčko a začnu ho fotit, no... Běžně to takhle nedělám
Valderek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Myslim ze nas je vic takovych takze bych si z toho hlavu nedelal. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Tak jsem si to prošel od září až dosud a máte to krásné, pánové. Obvzlášť respekt má @Radik za lepení papírových modelů, dám bych na to neměl nervy. Ale vytáhnul jsem foťák a nafotil jeden z mála mých oblíbených modelů, vlastně mám dvě, druhou jezdím dvakrát, třikrát měsíčně jen pro radost, no a tahle je na výstavce. Výrobce HPI - racing. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Pěkná rakev, a dobré číslo, to se Ti zadařilo
Valderek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Volvo klasika super. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 2 minutami, Irwinek napsal: Pěkná rakev, a dobré číslo, to se Ti zadařilo No to ale není "první z tisíce" to je "jedna z tisícovky". Krásnej model, jo!
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 5 hodinami, siwi napsal: Taky nevím přesně. Stovky prodělaly minimálně jeden facelift, kdy se nahradily vystouplé kliky dveří zapuštěnými. Tak tam třeba dali i ty výdechy. Jo, to určitě. Ty zapuštěné kliky se myslím jmenovali Bonoro, nebo tak nějak
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 1 minutou, Americkej napsal: No to ale není "první z tisíce" to je "jedna z tisícovky". Krásnej model, jo! A není to jedno Já mám Peugeota 375 z 1000, ta jednička vypadá líp, ať už je jeden z tisíce nebo první z tisíce
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 De vo to, jak se na to podíváš. třistapětasedumdessátej z tisíce...je jenom jeden. Jeden z tisíce...těch je tisíc.
siwi Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 4 hodinami, geometr napsal: Tak ještě GAZ 24, taky z Čajky: Jo, tuhle Volhuj sem měl přesně v tý hnusný zelený, jako ty máš tu 2107 před 4 hodinami, milomac napsal: ... Kua, ale jelo to furt stejně! To rád věřím... ... před 2 hodinami, geometr napsal: Tak když jsem dal ruskýho medvěda, tak dám i německýho: Méíďu se skládací střechou od Maista mám taky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak Áčko: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a Bavoráčka - ten má střechu trvale složenou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a pár rakví Volvo by se taky našlo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Díky! Já určitě nejsem takový fanda do sběratelství modelů jako vy, ale mám smysl pro detail, proto si myslím, že některé detaily mohly být lépe odvedené, například střední maska mezi světly. Jinak je to fakt věrně podlě originálu. Ten stříbrný Mercedes výše je super, mám rád klasická auta z období 80 a 90 let, ten Méďa je kus nostalgie. No a tohle Volvo? Je to spolu s 96x řadou moje nejoblíbenější řada, takže na stole nesmí chybět. A s "rakvičkou" hrozně rád jezdím, prostě Volvo.
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 6 minutami, Americkej napsal: De vo to, jak se na to podíváš. třistapětasedumdessátej z tisíce...je jenom jeden. Jeden z tisíce...těch je tisíc. Detailisto zas máš lepší nápis, já mám jen ta čísla a to jsem toho s číslem 302 z 1000 vrátil, protože měl škrábanec na střeše
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se