franzkfk Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Zdravím, žádám o radu. Nedávno jsem si koupil hodinky značky Rotary za 5tis. A hned narovinu, koupil jsem si je proto, že se mi líbily. Co se týče kvality, tak to mě též zajímalo, ale jediné, co jsem zjistil bylo, že servis dělá jedna osoba, která má certifikát i na servis Breitling. Každopádně cena a vzhled hrál roli a co se týče spolehlivosti, to jsem mohl jen prubnout. Bohužel po týdnu jsem je ztratil a teď bych si rád koupil nové. Proto bych rád požádal o radu, jestli bych si měl koupit to samé a jak to vlastně je s Rotary, když se honosí Established in Swiss, což neznamená, že jsou Swiss. Anebo byste mi doporučili něco jiného? Něco v tomhle smyslu, ale aby to nebyl ,,křáp". Díky. http://www.hodinky-koscom.cz/Rotary-GB02353-20S-I9883.html
vraby Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 třeba tohle: http://www.hodinkyvostok.cz/docs/01_redsquare.html
franzkfk Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Výborně. Děkuju. Předpokládám, že ta značka není špatná. Můžete mi k ní něco zajímavého říct? Ale abych řekl pravdu, tak stránky ve mě nebudí důvěru.
frista Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 franzkfk napsal: Výborně. Děkuju. Předpokládám, že ta značka není špatná. Můžete mi k ní něco zajímavého říct? Ale abych řekl pravdu, tak stránky ve mě nebudí důvěru. On je mezi temi hodinkami rozdil spis filosoficko-kvalitativni. Jestlize sis koupil Rotary, protoze se ti libi Breitlingy a nevadila (nebo spis) vyhovovala quartz mechanika, tak se musis zeptat sam sebe, co bys chtel od tech Vostoku ("ruska" znacka=u snobu zadna prestiz atp.). Je to takova zakladni, pomeren slusna fimra na mechanicke hodinky za rozumne penize. Nektere designy jsou fakt zajimave - mne osobne se libi "Energia", coz je design tak naprosto ulitly, ze jsem ho u zadnych jinych mechanik nevidel.Kvalitativne se v minulosti obcas vyskytly nejake zavady, ale kvalita jde spis nahoru. Stranky (a jejich vzhled) nejsou o nicem jinem, nez o napadu a grafice. Osobne je taky neznam, jsou novi, ale zas Slovensko nejsou Filipiny a moznost, ze by nekdo tvrdil, ze je oficialnim dealerem pro CR a nebyla to pravda je mensi. Jestli tady nekdo na foru ma zkusenost, tak by bylo dobre, kdyby ji napsal. Ale ja osobne bych to klidne risknul. Tech penez neni mnoho a udelaji hodne muziky. A opravy zvladne kazdy slusnejsi hodinar, co nevymenuje jenom baterky.
polda.p Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 (upraveno) franzkfk napsal: Ale abych řekl pravdu, tak stránky ve mě nebudí důvěru. Jen z mojí čiré zvědavosti a taky proto, že sám mám stránky(e-shop), co se Vám na jejich stránkách nelíbí? Mě přijdou velmi povedené, co se týče grafiky a to že je ještě nemají dodělané za týden nemusí platit....Jinak hodinky se dají vybírat z mnoha hledisek, které má každý trochu jiná....Pokud se Rotary líbily a vyhovovala cena, tak si je kupte znova.... Upraveno 4. října 2009 uživatelem polda.p
JPB Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Ztrata hodinek je neprijemna. Snad ze se to stava i jinym a trosku k pobaveni, si predstav, ze muj znamy si koupil IWC Piloty Chrono. Mel je 3 tydny a jel na sluzebni cestu do Bukuresti a vratil se, ze pry mu je ASI? v baru nebo v taxiku ukradli a resil hnde dve tragedie, ztratu hodinek a umis si predstavit, jak se tvarila manzelka, kdyz ji to vypravel. Proste si rikala buhvi, kdes byl za nejakejma ku..a a vozralejk sis nechal ukradnout hodinky. (pac on sem tam do takovech podniku asi zasel) No co, resil to resil apo par tydnech se rodzhodl, ze uz si bude davat pozor a koupil Submarinery se zelenou lunetkou. da tydny na to jel do Budapesti na sluzebklu a muzes hadat, co. Vozral se a to same. To uz byla takova tragedie, ze si rekl, ze nikdy hodinky dalsi kupovat nebude. A ted ten pekny konec, videl ho sef, jakej se z toho zbouranej a poslal asisentku a koupil mu ty same Submarinery se zelenou lunetkou. Ty ma az do dnes:-)
Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Než Vostok, to tisíckát raději Rotary.... Jedny, z dávných dob, stále ještě mám a nemůžu na ně říct nic špatného...
Pekos Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 JPB napsal: Ztrata hodinek je neprijemna. Snad ze se to stava i jinym a trosku k pobaveni, si predstav, ze muj znamy si koupil IWC Piloty Chrono. Mel je 3 tydny a jel na sluzebni cestu do Bukuresti a vratil se, ze pry mu je ASI? v baru nebo v taxiku ukradli a resil hnde dve tragedie, ztratu hodinek a umis si predstavit, jak se tvarila manzelka, kdyz ji to vypravel. Proste si rikala buhvi, kdes byl za nejakejma ku..a a vozralejk sis nechal ukradnout hodinky. (pac on sem tam do takovech podniku asi zasel) No co, resil to resil apo par tydnech se rodzhodl, ze uz si bude davat pozor a koupil Submarinery se zelenou lunetkou. da tydny na to jel do Budapesti na sluzebklu a muzes hadat, co. Vozral se a to same. To uz byla takova tragedie, ze si rekl, ze nikdy hodinky dalsi kupovat nebude. A ted ten pekny konec, videl ho sef, jakej se z toho zbouranej a poslal asisentku a koupil mu ty same Submarinery se zelenou lunetkou. Ty ma az do dnes:-) Proč nepíšeš pohádky? Máš talent
Dantechno Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Pekos napsal: Proč nepíšeš pohádky? Máš talent Toho Putina uz to rozdavani hodinek muselo stat peknej balik ...
lupinus Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 franzkfk napsal: Zdravím, žádám o radu. Nedávno jsem si koupil hodinky značky Rotary za 5tis. A hned narovinu, koupil jsem si je proto, že se mi líbily. Co se týče kvality, tak to mě též zajímalo, ale jediné, co jsem zjistil bylo, že servis dělá jedna osoba, která má certifikát i na servis Breitling. Každopádně cena a vzhled hrál roli a co se týče spolehlivosti, to jsem mohl jen prubnout. Bohužel po týdnu jsem je ztratil a teď bych si rád koupil nové. Proto bych rád požádal o radu, jestli bych si měl koupit to samé a jak to vlastně je s Rotary, když se honosí Established in Swiss, což neznamená, že jsou Swiss. Anebo byste mi doporučili něco jiného? Něco v tomhle smyslu, ale aby to nebyl ,,křáp". Díky. http://www.hodinky-koscom.cz/Rotary-GB02353-20S-I9883.html Jen tak ze zajímavosti, jak se dají ztratit hodinky?
vraby Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Onion napsal: Než Vostok, to tisíckát raději Rotary.... Jedny, z dávných dob, stále ještě mám a nemůžu na ně říct nic špatného... Proč hned tak zatracovat Vostok?Už jsem tu na ně četl docela dobré reference. Od moderatora docela schopný příspěvek,místo toho aby vysvětlil a nebo zájemci poradil.No každý jsme nějaký a to platí i mezi moeratory.
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 lupinus napsal: Jen tak ze zajímavosti, jak se dají ztratit hodinky? Když se chce, všechno jde a kolikrát i když se nechce
decebal Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 vraby napsal: Proč hned tak zatracovat Vostok?Už jsem tu na ně četl docela dobré reference. Od moderatora docela schopný příspěvek,místo toho aby vysvětlil a nebo zájemci poradil.No každý jsme nějaký a to platí i mezi moeratory. Ty jses nejakej moudrej. ano, kazdy jsme nejaky a nekteri dokazeme objevit na strance funkci hledani. Vostoky se na foru probiraly tisickrat, pokud ma zajemce zajem, nemel by jen cekat ale trosku se snazit.
vraby Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 decebal napsal: Ty jses nejakej moudrej. ano, kazdy jsme nejaky a nekteri dokazeme objevit na strance funkci hledani. Vostoky se na foru probiraly tisickrat, pokud ma zajemce zajem, nemel by jen cekat ale trosku se snazit. Pravda,stačí jen hledat.Já jen proč hned Vostok Europe tak odpálit.? Nic víc,nic míň.Od moderatora bych to nečekal,proto taková reakce.
Gilius Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 I moderátoři mají své názory na hodinky......
JPB Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 gougy napsal: Když se chce, všechno jde a kolikrát i když se nechce ...no napriklad jako zminovany znamy, staci se ozrat v Bukuresti a nechat se zblbnout mistnima slapkama na baru. ....I kdyz to vlastne neni ztrata. No ztracej se asi fakt zajimave.
decebal Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 vraby napsal: Pravda,stačí jen hledat.Já jen proč hned Vostok Europe tak odpálit.? Nic víc,nic míň.Od moderatora bych to nečekal,proto taková reakce. Odpalit? proste ma na ne takovy nazor, ma radsi mlzit? to by zajemci nepomohl, takhle aspon vi, ze nekdo by je nechtel ani za prase. coz neznamena, ze jiny by za ne to prase nedal :-).
vraby Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Gilius napsal: I moderátoři mají své názory na hodinky...... Jasně že i moderátoři mají své názory na určité hodinky,ale proč hned takhle.Byla i přece jiná možnost jak to napsat,zbytečně tu pak houstne atmosféra.Už mám obavy sem něco napsat aby mě tu všichni zase nerozmetali jako onehdá.
Gilius Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Houstne atmoška???? Mně ani nepřijde.......ale dobře,rozepíšu se: ....to máš tak. Třeba já,než jsem se tu vůbec zaregistroval,jsem si poctivě přečetl celé forum,seznámil se s pravidly.....a dneska sem kdekdo vleze,na pravidla se*e a chová se tu stylem:"tady mne máte a pos*rte se ze mne....". A když ho někdo odkáže do patřičných mezí,ještě se cejtí ublíženě.......mrkni na to z druhé stránky,periodicky se tu opakují dotazy ve stylu:"naháním hodinky do 5k" a podobné....stačilo by,aby se tu lidi začetli(tím člověk pozná chod fora,udělá si obrázek o lidech,pozná hodinky.....je to prostě balzám. Osobně si to tu pročítám pořád.....)......snad každý dotaz tu již byl několikráte zodpovězen. A jinak,Tebe nikdo nerozmetal.....měl jsi vidět,jak zdejší členové reagovali,když jsem tu kdysi začal s digoškama.....
decebal Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Gilius napsal: Houstne atmoška???? Mně ani nepřijde.......ale dobře,rozepíšu se: ....to máš tak. Třeba já,než jsem se tu vůbec zaregistroval,jsem si poctivě přečetl celé forum,seznámil se s pravidly.....a dneska sem kdekdo vleze,na pravidla se*e a chová se tu stylem:"tady mne máte a pos*rte se ze mne....". A když ho někdo odkáže do patřičných mezí,ještě se cejtí ublíženě.......mrkni na to z druhé stránky,periodicky se tu opakují dotazy ve stylu:"naháním hodinky do 5k" a podobné....stačilo by,aby se tu lidi začetli(tím člověk pozná chod fora,udělá si obrázek o lidech,pozná hodinky.....je to prostě balzám. Osobně si to tu pročítám pořád.....)......snad každý dotaz tu již byl několikráte zodpovězen. A jinak,Tebe nikdo nerozmetal.....měl jsi vidět,jak zdejší členové reagovali,když jsem tu kdysi začal s digoškama..... Preeesneeee:-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se