klopy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Mám doma pár dní svoje první pořádné hodinky http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic. Jsou to skvélé hodinky, pořád se kochám. Problém je, že už koukám po jiných a vybírám,pročítám, přemýšlím.... Když mě to zrujnuje, co mám dělat?
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Když mě to zrujnuje, co mám dělat? Potěší Tě, že nejsi sám?
lupinus Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Mám doma pár dní svoje první pořádné hodinky http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic. Jsou to skvélé hodinky, pořád se kochám. Problém je, že už koukám po jiných a vybírám,pročítám, přemýšlím.... Když mě to zrujnuje, co mám dělat? Jediná šance jak se tomu ubránit je, nechodit na toto forum;o)....jsem na tom podobně, ještě před rokem jsem měl čas jen na telefonu, dnes už mám asi sedmery hodinky....a s tím přichází další problém, že bych je nejraději nosil na ruce najednou:o)
Baker Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Jediná šance jak se tomu ubránit je, nechodit na toto forum;o) To ti nepomuze, pokud te to bavi stejne budes hledat informace a prohlizet obrazky jinde. dnes už mám asi sedmery hodinky Casem stejne zjistis, ze nektere nosis jen proto, aby moc dlouho nelezely v supliku.
lupinus Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 To ti nepomuze, pokud te to bavi stejne budes hledat informace a prohlizet obrazky jinde. Casem stejne zjistis, ze nektere nosis jen proto, aby moc dlouho nelezely v supliku. To už se děje i teď....sakra, i když kvůli těm posledním teď zanedbávám ostatní
skalis Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Normalni to neni, ale jses tady spravne...
Koza_c Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Mam stejny pocit i mnoha lidi co jsem se zjistil,ale hodinky co mam nedam pryc nikdy pokud pujdou. .
bandicoot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Já jsem celkem chytrej kluk, ale tohle nechytám... Holt pondělní ráno Mam stejny pocit i mnoha lidi co jsem se zjistil,ale hodinky co mam nedam pryc nikdy pokud pujdou. .
tarmi Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 (upraveno) Já jsem celkem chytrej kluk, ale tohle nechytám... Holt pondělní ráno tak trošku tam c í t i t je, co chtěl autor říci, ale spíš mi to připomíná popis zaručeně pravých hodinek na Aukru :-) Upraveno 26. října 2009 uživatelem tarmi
railmaster Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Mám doma pár dní svoje první pořádné hodinky http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic. Jsou to skvélé hodinky, pořád se kochám. Problém je, že už koukám po jiných a vybírám,pročítám, přemýšlím.... Když mě to zrujnuje, co mám dělat? Vyliečiť by ťa mohol len koníček, ktorý je finančne a časovo ešte náročnejší . Autá, ženy, hazard.....
Dali Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Vyliečiť by ťa mohol len koníček, ktorý je finančne a časovo ešte náročnejší . Autá, ženy, hazard..... Zanech planých nadějí, tohle všechno dělám paralelně, jenom hazard příležitostně, jen v Nevadě, a navíc ještě cyklistiku a lyžování. A prohlašuju, že na chronomagorovinu to nemá vliv. Možná bych měl začít chlastat.
Murphy97 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Zanech planých nadějí, tohle všechno dělám paralelně, jenom hazard příležitostně, jen v Nevadě, a navíc ještě cyklistiku a lyžování. A prohlašuju, že na chronomagorovinu to nemá vliv. Možná bych měl začít chlastat. tak, tak... a také sbírám autíčka, uvažuji o golfu, koupil jsem za 5k luk a šípy,...atd., atd... Prachy budou, ale druhý život už ne!
cody Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Horsi je, ze i ve stadiu ve kterem si rikam, ze mam pilotky a divery ktere mi vyhovujou a ponecham si je na dlouhy cas, porad mam neodolatelnou potrebu vejrat do fora na vseijaky jiny hodinky. A pritom ted jiny nechci ani nemuzu koupit a soucasny jsou neco jako realne dreamwatch... Misto aby clovek po praci a domacich povinnostech spal nebo cetl knizku, cumi do notase Zase ten pocit, kdyz prijdu domu, sundam Gecka a nasadim na jednu ruku Aquagraphy a na druhou nase B-uhr mi rika, ze je to tak asi v poradku. Hlavne aby oci par let vydrzeli.
Jay Doll Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Hlavne aby oci par let vydrzeli. Obávám se, že ani slepota není lékem na tuto chorobu. Máme tu slepecké hodinky s odklápěcím sklíčkem, hodinky s minutovou repeticí, petit a grand sonnerie... a navíc člověk může být závislý i na poslechu hodinek
Návštěvník Snow Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Zanech planých nadějí, tohle všechno dělám paralelně, jenom hazard příležitostně, jen v Nevadě, a navíc ještě cyklistiku a lyžování. A prohlašuju, že na chronomagorovinu to nemá vliv. Možná bych měl začít chlastat. Že by ?
pete Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Jsi v čudu jako všichni zdejší. Před měsícem jsem si říkal, že hodinky až na Vánoce. Teď jsem vystřílel vše co jsem moc nenosil, abych koupil nové , ale alespoň dvoje
Bonebreakers Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Neboj jsi stejne ne - normalni asi jako vsichni tady, ale pokud s tim neobtezujes sve okoli tak se nic nedeje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se