Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mám doma pár dní svoje první pořádné hodinky http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic. Jsou to skvélé hodinky, pořád se kochám. Problém je, že už koukám po jiných a vybírám,pročítám, přemýšlím.... Když mě to zrujnuje, co mám dělat? :suicide_anim:

Jediná šance jak se tomu ubránit je, nechodit na toto forum;o)....jsem na tom podobně, ještě před rokem jsem měl čas jen na telefonu, dnes už mám asi sedmery hodinky....a s tím přichází další problém, že bych je nejraději nosil na ruce najednou:o)

Odesláno
Jediná šance jak se tomu ubránit je, nechodit na toto forum;o)

To ti nepomuze, pokud te to bavi stejne budes hledat informace a prohlizet obrazky jinde.

dnes už mám asi sedmery hodinky

Casem stejne zjistis, ze nektere nosis jen proto, aby moc dlouho nelezely v supliku.

Odesláno
To ti nepomuze, pokud te to bavi stejne budes hledat informace a prohlizet obrazky jinde.

Casem stejne zjistis, ze nektere nosis jen proto, aby moc dlouho nelezely v supliku.

To už se děje i teď....sakra, i když kvůli těm posledním teď zanedbávám ostatní

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
Já jsem celkem chytrej kluk, ale tohle nechytám... Holt pondělní ráno :oneeyed02:

tak trošku tam c í t i t je, co chtěl autor říci, ale spíš mi to připomíná popis zaručeně pravých hodinek na Aukru :-)

Upraveno uživatelem tarmi
Odesláno
Mám doma pár dní svoje první pořádné hodinky http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic. Jsou to skvélé hodinky, pořád se kochám. Problém je, že už koukám po jiných a vybírám,pročítám, přemýšlím.... Když mě to zrujnuje, co mám dělat? :suicide_anim:

Vyliečiť by ťa mohol len koníček, ktorý je finančne a časovo ešte náročnejší :thumbsup_anim: . Autá, ženy, hazard..... :suicide_anim:

Odesláno
Vyliečiť by ťa mohol len koníček, ktorý je finančne a časovo ešte náročnejší :thumbsup_anim: . Autá, ženy, hazard..... :suicide_anim:

Zanech planých nadějí, tohle všechno dělám paralelně, jenom hazard příležitostně, jen v Nevadě, a navíc ještě cyklistiku a lyžování. A prohlašuju, že na chronomagorovinu to nemá vliv. :suicide_anim: Možná bych měl začít chlastat. :thumbsup_anim:

Odesláno
Zanech planých nadějí, tohle všechno dělám paralelně, jenom hazard příležitostně, jen v Nevadě, a navíc ještě cyklistiku a lyžování. A prohlašuju, že na chronomagorovinu to nemá vliv. :suicide_anim: Možná bych měl začít chlastat. :thumbsup_anim:

tak, tak...

a také sbírám autíčka, uvažuji o golfu, koupil jsem za 5k luk a šípy,...atd., atd...

Prachy budou, ale druhý život už ne!

Odesláno

Horsi je, ze i ve stadiu ve kterem si rikam, ze mam pilotky a divery ktere mi vyhovujou a ponecham si je na dlouhy cas, porad mam neodolatelnou potrebu vejrat do fora na vseijaky jiny hodinky. A pritom ted jiny nechci ani nemuzu koupit a soucasny jsou neco jako realne dreamwatch...

Misto aby clovek po praci a domacich povinnostech spal nebo cetl knizku, cumi do notase :sad01_anim:

Zase ten pocit, kdyz prijdu domu, sundam Gecka a nasadim na jednu ruku Aquagraphy a na druhou nase B-uhr mi rika, ze je to tak asi v poradku. Hlavne aby oci par let vydrzeli.

Odesláno
Hlavne aby oci par let vydrzeli.

Obávám se, že ani slepota není lékem na tuto chorobu. Máme tu slepecké hodinky s odklápěcím sklíčkem, hodinky s minutovou repeticí, petit a grand sonnerie... :crying_anim02: a navíc člověk může být závislý i na poslechu hodinek

Návštěvník Snow
Odesláno

Že by  :lol: ?

Odesláno

Jsi v čudu jako všichni zdejší. Před měsícem jsem si říkal, že hodinky až na Vánoce. Teď jsem vystřílel vše co jsem moc nenosil, abych koupil nové :wacko:, ale alespoň dvoje ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...