mike_x Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 myslím, že jich moc nebude, já sám jsem potkal jen jediného člověka, který je měl a to byla ještě varianta bez displeje, stejné pouzdro, bílý nebo krémový ciferník a klasická korunka. Protože quartzky nezískávají časem žádnou hodnotu navíc, tak myslím, že dnes nemají žádnou hodnotu. Ale za ty roky jsem si na ně zvykl a dnes je mám docela rád Na to pozor. Urcite se najdou quartzy, ktery minimalne drzej hodnotu nebo dokonce i ziskavaj... Staci jen trosku zapatrat. Sam, doufam, jedny takovy mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 ...myslím,že bych mohl povídat....... 4 mike.....které? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Docela hledím O těchto jsem nikdy neslyšel. Jsou ? no jak to říct? ?zajímavé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 (upraveno) prim jich pár ještě má, jsou opravdu pozoruhodné a opravdu je škoda, že prim nepokračoval v moderní edici a všechno vrhnul na tu klasiku a retro. našel jsem i subaru hodinky na bázi tohdle pouzdra, myslí, že je to ono. Upraveno 9. října 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 prim jich pár ještě má, jsou opravdu pozoruhodné a opravdu je škoda, že prim nepokračoval v moderní edici a všechno vrhnul na tu klasiku a retro. našel jsem i subaru hodinky na bázi tohdle pouzdra, myslí, že je to ono. vyjímečně souhlasím Tohle byl poměrně specifický sedign... Kdyby tohle trošku propracovali, vymazlili detaily, tak by dnes ve své kolekci mohli mít zajímavé hodinky na úrovni A alespoň něco by bylo opravdu jejich dílo a práce A klidně by je mohli prodávat i za ty dardy které chtějí za své obyčejné, mechanické hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Na tyhle hodinky jsem se byl v době jejich slávy párkrát podívat. Tenkrát mě hodně zaujaly. Ztroskotalo to na tom, že jsem měl hubenou ruku. Takže hodinky nemám. Hubená ruka mi zůstala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vangelis CZ Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Vidím, že téma Vás všechny zaujalo a tak pro Vás mám dalších pár fotek. Kontaktoval jsem ELTON a skutečně mají ještě pár kousků skladem, paní byla velice ochotná a poslala mi mailem fotky toho, co ještě prodávají i s cenami. No řekněte sami - některé by se daly nosit, i když jsou to "JENOM" quartzky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRAPATONI Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Ty na tom posledním a přeposledním obrázku vypadají fak zajímavě a nositelně. :speak_cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Je to až s podivem, ale jsem asi sám komu tahle série vzhledově nesedí. Vlastně se mi nelíbí jen ten nápis. Ten mi prostě nějak evokuje mpm. Já chápu, že se někomu můžou líbit a je fajn, že je tu svoboda názoru. Holt lidé kolem hodinek jsou rozumní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Vidím, že téma Vás všechny zaujalo a tak pro Vás mám dalších pár fotek. Kontaktoval jsem ELTON a skutečně mají ještě pár kousků skladem, paní byla velice ochotná a poslala mi mailem fotky toho, co ještě prodávají i s cenami. No řekněte sami - některé by se daly nosit, i když jsou to "JENOM" quartzky, ne? Nechceš sem dát ty ceny, prosím? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Nechceš sem dát ty ceny, prosím? Díky Dával jsem teď renovovat PS2 a při té příležitosti jsem se na ně ptal. Ty jednoduché (čas a datum) a ana-digi stojí 1400,- Kč, chronografy stojí 1700,- Kč Ze starých zásob jsou v nabídce ještě nějaké dámské a pánské kvarcky za 750-1250 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Já si je pamatuju ještě přímo z krámu, taky jsem tehdy koukal, jak můžou být hodinky ošklivé. Neodpustím si jednu poznámku: Logo Prim je nápadně podobné logu Prim MPM....... Jestli jsou z Eltonu, museli to komplet montovat z cizích zdrojů, jejich na těch hodinkách není vůbec nic..... Nebo, že by od MPM kupavali alespoň ciferníky??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Doe Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Z týhle kolekce Prim Project 2000 mám svoje hlavní hodinky. Černý ciferník, chrom ručičky plné, datumka na pozici půl pátý, kónická korunka. Nad osou ručiček "PRIM", pod "2000". Quartz. Pouzdro a sklíčko totožný. A pak ještě kamarád má variantu se stopkama (tlačítko navíc a takový ty prťatý chronografociferníčky co nemám rád). (Zaregistroval jsem se abych si mohl prohlídnout fotky těhlech, tak alespoň nechávám stopu ve zmírajícím tematu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Hehe, tyhle hodinky (ty první) mám doma. V krabičce, odpočívají tam od roku 2004. Koukám, že je to raritka .(jsem tohle vlákno objevil až teď) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Tieto hodinky som jeden čas mal, asi pol roka, ale pri jednom z mojich početných úrazov som ich nešťastnou náhodou zošrotoval, ale škoda ich bola, mrzia ma doteraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Chronografy sa mi pacia, ak by niekto mal echo, budem vdacny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vangelis CZ Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Zdar, zkus napsat do eltonu, mají prý ještě nějaké hodinky skladem, otázka je jaké, a v jaké kondici. Ale nechtějí za ně zrovna málo, před rokem to bylo něco přes pět tisíc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Nemám rád Prim a už vůbec ne quartz, quartz akceptuji pouze v případě Omega X-33... Pěkně hnusný hodinky, ty Omegy, nemám je rád... Vodvěci, jako ten tvúj příspěvek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Ty hodinky jsou pekne obludy. Neco takoveho bych si predstavoval na uchylnym hrdinovi z Kulhankovych knizek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Je to až s podivem, ale jsem asi sám komu tahle série vzhledově nesedí. Vlastně se mi nelíbí jen ten nápis. Ten mi prostě nějak evokuje mpm. Mne osobne tam nesedi ten masivni kov. Prilis mnoho kovu na muj vkus. Prijde mi to jako chladicova maska korejskeho auta z roku 2005... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se