Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslim ze cinske umenie "kreativneho dizajnu" je svojim sposobom neprekonatelne, tak by som si dovolil v ramci recesie vytvorit virtualny pomnicek nevkusu a nominovat tuto zrudnost na top hnus roka 2009. Prispejte aj vy niecim horologicky absurdnym /co v swiss fore asi nenajdete/ :)

post-4112-1254685679.jpg

Odesláno

Je to hustostroj... jediný hodinky, co maj průměr přes korunku dvojnásobnej průměru lunety. Akoprát nevim co pod tim je. Tuším jen 2 korunky - jednu hlavní a jednu na otočnou vnitřní lunetu.

Odesláno
  giallo napsal:
Nevím co pořád máte - pěkný hodinky - akorát nevím, proč k tomu dávají ty miniaturní handgranáty...

To jsou ochranny pouzdra na palivovy tyce pouzivane v jadernych elektrarnach. Hodinky slouzi jako obdoba Rolex Milgauss :thumbsup_anim: tentokrat pro zamestnance Temelina.

Odesláno

Pokud bych hodnotil jenom pouzdro (cifernik je prisernej) a vsechny korunky by mely nejakou funkci, coz asi nemaji, tak se mi to uprimne libi vic nez nektere modely treba od Grahamu.

Odesláno

suhlasim s tym, ze produkcia znacky graham ma k vkusu hodne daleko. Ono sa to naplno prejavi, az ked sa niekto "inspiruje". To si potom clovek uvedomi, na ake nezmysly sa minie kopa zlata, diamantov, nerezu a titanu. Ved by sa z toho dalo urobit omnoho viac uzitocnejsich veci... napriklad medzikontinentalnych rakiet :)

Odesláno
  Koniferka napsal:
Ryzí Valašsko ;)

to vela vysvetluje :) btw, toto je verzia "jedna-pre-mna-a-dve-pre-navstevy" :)

ale vazne, najzabavnejsie je, ze tam nadrbu ochrany koruniek ako dekle od termosky, ale samozrejme vodotesnost 100M.. aj to by som teda do vody nestrkal, leda ze by neboli moje :)

jeden moj znamy hovoril, ze "dobre cinske quartzky by mohli cloveka aj kopnut" :)

post-4112-1254772474.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...