sta Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 tak poslusne hlasim ze mi predevcirem doletely. Protoze jsou to po hodne dlouhe dobe hodinky se stopkama, vzal jsem je dneska behat na okruh : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Buďte zdrávi.Kdyby to nebyl problém,rád bych se postavil na konec řady.Kdyby se za mně postavil někdo od Ostravy a okolí,bylo by to ideální.Nikdy jsem poštou nic neposílal a raději bych je předal osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 tak poslusne hlasim ze mi predevcirem doletely. Protoze jsou to po hodne dlouhe dobe hodinky se stopkama, vzal jsem je dneska behat na okruh : paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 tak poslusne hlasim ze mi predevcirem doletely. Protoze jsou to po hodne dlouhe dobe hodinky se stopkama, vzal jsem je dneska behat na okruh : Super..a příběh je zase o něco pestřejší.... Už se na ně moc těším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 tak poslusne hlasim ze mi predevcirem doletely. Protoze jsou to po hodne dlouhe dobe hodinky se stopkama, vzal jsem je dneska behat na okruh : tož a kdepa, že jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 tož a kdepa, že jsou? Abu Dhabi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 prochazka po Abu Dhabi koupani v Perskem Zalivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 prochazka po Abu Dhabi koupani v Perskem Zalivu super...Gčka pak půjdou do Guinessovky, jako hodinky, co procestovaly celý svět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Je to super jak si cestují po světě. Vem je na lyžování do haly..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Je to super jak si cestují po světě. Vem je na lyžování do haly..... na zacatku ledna letej zpatky do evropy, to at je spis nekdo vytahne na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 tak zítra letí, fotky jsem přidal tady. Rychlosipacky hodinky jsou super, ale tim ze nejsou k obleku jsem je moc nevyuzil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Také zdravím a stavím se na konec fronty. Chtěl bych je vzít do Norska na ryby, pravděpodobně někdy koncem srpna, myslím, že by to akorát mohlo časově vyjít. Kdyžtak bych si pokusil pořadí povyměňovat . Díky a ať slouží! sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius mmuf Gustaf kdojinej Karki Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Tož nechci prudit, ale jak to vypadá? Touhle dobou by měli být skoro u mě a ticho po pěšině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Tož nechci prudit, ale jak to vypadá? Touhle dobou by měli být skoro u mě a ticho po pěšině... 30. ledna si je vzyvednul Quasar007, dal uz nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Fajn večer přeji, moc se omlouvám, týden už měly být pryč, ale bohužel ležím v nemocnici a tak půjdou až po neděli. Tedy doufám, že zítra pomažu domů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Fajn večer přeji, moc se omlouvám, týden už měly být pryč, ale bohužel ležím v nemocnici a tak půjdou až po neděli. Tedy doufám, že zítra pomažu domů.... tak se hlavně uzdrav, my počkáme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Ahoj kolegové, docela rád bych se připojil, vzal bych je v polovině září do Nepálu, kdyby vyšlo pořadí...napsal jsem se na konec, tak uvidíme:-). sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius mmuf Gustaf kdojinej Karki Qwuiddo XJR1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus mmuf Gustaf kdojinej Karki Qwuiddo XJR1 Dobrovolně odstupuji, pořád nosím ortézu, takže hodinky teď ( a delší dobu asi ) ne-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Dobrovolně odstupuji, pořád nosím ortézu, takže hodinky teď ( a delší dobu asi ) ne-e. Gille - a co něco na Nato strapu? Jinak neodstupuješ, jen vyčkáváš, konkrétně Ty je na tlapu prostě musíš dostat.. tak Tě s dovolením píšu sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus mmuf Gustaf kdojinej Karki Qwuiddo XJR1 Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Zdar , kde jsou ? Nejake novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se