Coolidge Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Po domluve s cleny VintageLover a ggrand si dovolim zmenit poradik. Zmatky jsem do toho vnesl ja, takze se timto omlouvam.Snad s tim solidus nebude mit problem ze je o jedno misto vpredu.ggrandsolidusVintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Díky Peťovi za reakci, já s tím problém nemám, pokud ne Solidus.Klidně se někdo může dopsat za mě. Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 solidus taky nemá nicméně pokud má VintageLover nějaké plány, může mě přeskočit, také není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Na konci června mě čeká Ohře, tak bych je tam s dovolením provětral, tudíž po Tobě to bude tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 ok, s ggrandem se tak nějak známe, takže pohoda. Díky, chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Fotečky z Beskyd príma je jasné, že Mudmany jsou třeba dvoje (na kolena), jinak je to fakt na odřeniny (a co se focení týká, krytky a očnice jsou v poho, mě posledně ve Vídni spadl blesk a oprava byla za 4k jako bonus se pokazily kontakty u telete a další mínus 3,5k..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Nazdar kluci, kdo se naposledy s nima koupal ? Mám je teďka já, nechal jsem vyměnit baterku, protože už umírala a dle hodináře nedrží vodotěsnot, ale vůbec, ani ňo. Schválně vzal ješte funglovky a ty drží plných 100m. Překontroloval, jestli sedí dobře těsnění na dýnku a žádná změna :/ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Měl jsem je první týden v srpnu čtyři dny na Moravě a v pohodě. Jezy, hygiena (sprcha, řeka) a ok. Že by za půl roku tak velká změna?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 jak to s nima vypadá? budou fotky?Ve vodě jsem s nima byl a nerosily se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Mám jen dvě fotky. Překvapilo mě, jak má tento displej horší kontrast oproti klasice. Ale užil jsem si je nakonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Géčka jsou u mě ... no ... prostě jen jsou. Asi jsem se za ty tři roky od posledně nějak posunul a jak to netiká, mám s tím problém Takže bych je pomalu přeposlal dalšímu zájemci, ať mi prosím pošle SZ s adresou atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Chtěl jsem vzít hodinky na Ohři a udělat nějaké fotky, ale prý nejsou vodotěsné. Omlouvám se, ale aby mi ležely na stole je pro mě k ničemu.Servis za 5 dní nestihnu, má je solidus. Nějaký návrh? Jestli by nebylo dobrý, aby se vrátily původnímu majiteli nebo tak něco. Díky chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 (upraveno) Kucí, tak se nám to komplikuje - VintageLover je chtěl vzít na vodu, ale vzhledem k tomu, že údajně nedrží vodotěsnost (vůbec jsem to neřešil, ani jsem na to neměl čas a myšlenky, sorry), tak to pro něj logicky nemá význam. Kdo je další na řadě? Díky. Upraveno 18. června 2015 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 A nebylo by fajn je v tom případě nechat přetěsnit...?(Jestli se k tomu nikdo nemá, tak mi je klidně pošlete - rád je dám oservisovat sám.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Servis rád zařídím, vždyť jsem na začátku psal, že s tím počítám, žádný problém. (Až teď čtu o problémec s vodotesnosti) Pokud by to bylo jinde než v Praze, poprosim o SZ a převodem na účet se vyrovnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Jak jsem psal, neřešil jsem to, neměl jsem moc čas a když už jsem je vzal na ruku, tak "před barák". Zítra odjíždím, proto jsem je dnes chtěl poslal. Kdo je teda na řadě? Na servisu se následně rád buud podílet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Se omlouvám, ale prosím o odepsání. U mě v práci si ten správný adrenalin moc neužijou a na vodu jedu příští týden. Do té doby nestihnu servis.Škoda. Takže asi gougy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 gougy, pošli mi do SZ adresu, zítra je musím poslat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak jak nám Mudy přežívají? Žádné foto info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se