IzTaPa Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Zvyk je železná košile to je trochu vic jak povoleny import svycarskych macek, ze?
lac1 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Panove kde zozeniem v Brne Pueblo cigarety ?
Soulfish Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 v řetězci valmont - zatím to měli ve všech prodejnách, kde jsem to hledal a to i v těch malých
Soulfish Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 do dýmky si rád nacpu: huber pfeipfen - english balkanpeterson - univerzity flakeashton - artisian blendrattrays - hall o the wynd - marlin flakesamuel gawith - commonwealth mixture - navy flakeSolani - silver wind
BrotHell Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Nevíte někdo, kde se dá v ČR sehnat cigaretový tabák Camel? Potřeboval bych ho sehnat pro známého jako dárek a zatím jsem ho našel pouze v zahraničí.Díky.
Leclerc Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 To jsi našel, respektive nenašel správně. V ČR není.
Asparagus Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Kouří ještě někdo retka nebo všichni přešli na doutníky? Já teď zas Gauloises....občas si je nechám dovézt a rok od roku horší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Kouří ještě někdo retka nebo všichni přešli na doutníky? Já teď zas Gauloises....občas si je nechám dovézt a rok od roku horší No na fotce máš Gitanes a fakt pěknej zapik!;-) Já už ani retka ani doutníky ale voní to porád božsky!Sakra až mám chuť jak o tom mluvím!
nickolas Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Gitanes pouziva "cerny" tabak, ktery EU zakazala. Naposled jsem si je privezl z Maroka, pred asi trema rokama, a pocitove to uz neni takova "bomba", jako byvala... Ale taky uz mam odkoureno o kapku vic, nez kdyz byly volne k dostani v CR.
Asparagus Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Pardon...přepsal sem se, samozřejmě to mělo být Gitanes...ačkoliv Gauloises brunes jsem měl nedávno a taky nic moc I když jsem mladej ročník a nepamatuju jak chutnali třeba před 20 lety, tak ještě v roce 2008 (cca) to byla celkem dobrota..
Návštěvník Snow Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 (upraveno) Už mnoho let modré Kentky, ale to už se v tomto vlákně opakuji. Snad dodám, že stále víc a víc. Od té doby co mám nádor na slinivce, je mi to už jedno. Upraveno 18. února 2015 uživatelem Snow
Asparagus Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Snowe už jsem to tu zaznamenal.Co ti na kentkách tak chutná...několikrát sem je zkusil. Design krabičky a cigaret parádní, avšak chuť pro mě fádní až sterilní...chybí mi tam ten ,,nášup" nikotinu.
Návštěvník Snow Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 To bych ani neřekl. Kouřím přes 30 let. Začínal jsem s Gauloiskama, přešel na Camelky, ty jsem kouřil strašně dlouho a pak objevil modré Kentky, ty mi strašně chutnají. Když pořádně potáhneš, nášup nikotinu se dostaví. Samozřejmě chápu, že když kouříš léta něco jiného, chutnat nebudou, mně už také nic jiného po těch letech s Kentkami nejede.
nickolas Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Zvyk je zelezna kosile...kamarad to umi nemecky a zni to taky dobre Zacinal jsem na Petrach...jeste hnedych. Pak jsem z machroviny presel na Marlbora a z jeste vetsi machroviny, pozdeji, na Gauloises. Camelky mam rad a vkladam je odjakziva... Pred casem jsem si koupil motorku v barvach Lucky Strike, no a to pak jaksi neslo kourit nic jineho. Dneska hulim, uz naky patek, Sparty a taky to nerad nahrazuju...holt ten zvyk Kentky jsem parkrat zkusil a nevim...asi je zkusim jeste jednou, ty modre. Snowovy tipy vetsinou maji hlavu a patu
IzTaPa Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Gitanes pouziva "cerny" tabak, ktery EU zakazala. Naposled jsem si je privezl z Maroka, pred asi trema rokama, a pocitove to uz neni takova "bomba", jako byvala... Ale taky uz mam odkoureno o kapku vic, nez kdyz byly volne k dostani v CR. EU zadny tabak nezakazala, ale bohuzel nejsou schopni udelat takovou smes, ktera by byla autenticka a dostali se pod/do maximalni urovne dehtu, ktery je v EU 10mg...
nickolas Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Jo, to je mozne ze jsem to blbe pochopjl...
smolda Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Vyzkoušet nekouřit a jde to, všem kdo k tomu směřují držím palce a hlavně sobě
elloco Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Už hodně dlouho cigarety nekouřím, ale pořád si pamatuju, jaké byly rozdíly v chuti Marlboro. České tak nějak šly, německé výrazně lepší, z USA lahoda a z východu (snad Bulharsko, nebo Ukrajina?) na úrovni BT. A úplně nejlepší býval tabák Marlboro v pytlíku, nebo plechovce. Takovej šťavňaťoučkej. Jestlipak jsou pořád tak propastné rozdíly v cigaretách dle místa výroby?
yohoho Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 zdravim kolegove. Gitanes se nedaji v Cesku sehnat? Vim ze jsem si je kupoval v Cannes (FR) ale po navratu domu jsem je v zadne z brnenskyych trafik nenasel. Diky za tip, Filip
Leclerc Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tip zní, zajet si do Cannes, nebo kamkoli do FR. V ČR se neprodávají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se