Joe99 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Dnes jsem v trafice narazil na nové Philip Morris Original - docela dobré. Měl by v nich být kvalitnější tabák oproti normálním Morris.kde se dá porovnat, jaký tabák do čeho dávají? ) to je zajímavé téma... není tady někdo původem od cigár? ) Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
Tondaa73 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Dnes jsem v trafice narazil na nové Philip Morris Original - docela dobré. Měl by v nich být kvalitnější tabák oproti normálním Morris. Kolik koštujou?? Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
Tondaa73 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Aha, super, stejně jako moje Winstonky.....ochutnám.....jen si to, sakra, musím někam napsat. :-)
Frostie Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 77kčTaké už jsem je měl, parádní cena a dost dobrá chuť.
Trololo Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Nejspíš u nich asi už zůstanu.
tomas-x Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Vím, že je to už asi neaktivní. Ale netušíte kde ve zlínském kraji sehnat cigarety Pueblo nebo Sobranie?
stosi Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Sobranie už nikde tady nekoupíš. Jsou mimo distribuci v ČR, někdy od jara.
Mari Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Pueblo v síti Ge-co. Třeba trafika na Čepkově.
tomas-x Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Mari: Díky, jedu o víkendu do Zlína tak se tam zastavím.
OLine Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Tady se nebalí? Už tak čtyři roky balím cigarety ručně. Tak minulé týden mi došel tabák a byl jsem nucen koupit si své oblíbené Camel. No ani první cígo jsem nedal. Druhé po održení filtru jakš takš. Ten zvyk udělat si cigáro jaký chci...z té krabky to bylo po těch letech jak...jedno jako druhý a SMRADLAVY. Sám sem sobě smrděl. A taky mi to uprostřed pivka a kecaní zhaslo. To jsem dostal v paluši vysvetlení jaké je to dobré a...nic balím dál.
tomas-x Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Tak Pueblo zakoupeno. Aktuálně máme v práci na ochutnání Djarum. Kolega to dovezl z Bali. S příchutí hřebíčku.http://www.tabak-special.cz/Djarum-super-20s-kolek-S-d746.htm
Mumulent Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Zdravim, nevite nekdo kde se v pardubickem kraji daji sehnat cigarety Pueblo nebo alespon nejake podobne?
cortes1990 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Tiež niečo podobné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepyczek Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 18. den nic, jako "substituci" mám snus. Snad mi to vydrží :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se