Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

... huuustý... nesm.dí to pak? jako myslím při opětovném zapálení? :worried_anim:

mozna by ses divil, ale sm.di to celkem normalne a snesitelne, zkratka jako zhaslej doutnik.

od toho je to pouzdro delany. jen malo kdo je schopny celyho doutnika najednou vykourit,

takze normalni postup kazdyho doutnickoveho fajnsmekra. navic by byla velka skoda ho zahodit...

Odesláno

mozna by ses divil, ale sm.di to celkem normalne a snesitelne, zkratka jako zhaslej doutnik.

od toho je to pouzdro delany. jen malo kdo je schopny celyho doutnika najednou vykourit,

takze normalni postup kazdyho doutnickoveho fajnsmekra. navic by byla velka skoda ho zahodit...

Elvine !!! Ty jsi doutníkový fajnšmekr ? To snad nemyslíš vážně !!!

Odesláno

Elvine !!! Ty jsi doutníkový fajnšmekr ? To snad nemyslíš vážně !!!

ale uplne vazne to myslim. chtel bych videt nekoho co s tim dela, kdyz neni zrovna doma.

na ceste ti ani nic jineho nezbyde, nebo myslis ze se doutnik da kourit jen doma...?

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Starsi, ale k tematu se hodi :-)

Zapalenej doutnik bych do tuby rozhodne nedaval, vychladlej mozna, i kdyz u ochucenyho nevim, navic nemyslim ze by to stalo za to ho uchovavat kdyz ho nedokouris, navic opravdovi fajnsmekri rikaji doutnik znovu nezapalovat ...

"jen malo kdo je schopny celyho doutnika najednou vykourit" - fakt vtipna veta

Odesláno

ale uplne vazne to myslim. chtel bych videt nekoho co s tim dela, kdyz neni zrovna doma.

na ceste ti ani nic jineho nezbyde, nebo myslis ze se doutnik da kourit jen doma...?

Elvine, doutník není cígo, že si ho zapálíš, když tě to zrovna napadne. To je pochoutka, jako dýmka, to je obřad. Neblázni. Už pár let kouřím jen doutníky, cigarety deset let vůbec a zapálit si doutník který vyhasl v tubě, by byl asi očistec. Neblázni, zagůgluj a uvidíš sám. U dobrého vína, ale i piva klidně vykouříš doutník typu robusto a ani o tom nevíš. Nekouříš, tak nerozumuj :-). V dobrém. :cheers:

Odesláno

tak fajn, kurte si po svych guglovych pravidlech, kazdej to mame holt asi jinak.

kouril jsem jak fabrika a dlouho. napriklad jsem mel hodne rad taky fajfky.

a jak tam? kdyz si nedymal jako lokomotiva, tak to vlastne hned zhaslo, takze si

byl nucenej znova at si chtel nebo ne zapaloval a vubec to v nicem nevadilo, vy velky expertove na koureni...:smile_anim:

Odesláno

Ja samozrejme kdyz mi doutnik zhasne tak ho znovu zapalim, jen rikam nedavat jeste teply do pouzdra protoze se zapari a pekne zasmradne

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Starsi, ale k tematu se hodi :-)

Zapalenej doutnik bych do tuby rozhodne nedaval, vychladlej mozna, i kdyz u ochucenyho nevim, navic nemyslim ze by to stalo za to ho uchovavat kdyz ho nedokouris, navic opravdovi fajnsmekri rikaji doutnik znovu nezapalovat ...

"jen malo kdo je schopny celyho doutnika najednou vykourit" - fakt vtipna veta

Ten úplně nahoře, jak je ho vidět jen půlka, to je nějaká dominikána ?

Odesláno

Jj, myslim paso doble se to jmenuje a maji ho v tabacich valmont, mimojine tesco andel apod, prijemny lehky koureni, stoji cca 130 Kc, Ale jak rikam stara fotka, momentalne jsem tak z 90 procent na kube :-) Partagas NO 4, Hoyo de Monterey Epicure NO 2 a Montechristo, sem tam mimoradne nejaka Cohiba ...

Odesláno

Jj, myslim paso doble se to jmenuje a maji ho v tabacich valmont, mimojine tesco andel apod, prijemny lehky koureni, stoji cca 130 Kc, Ale jak rikam stara fotka, momentalne jsem tak z 90 procent na kube :-) Partagas NO 4, Hoyo de Monterey Epicure NO 2 a Montechristo, sem tam mimoradne nejaka Cohiba ...

kde to kupuješ?

Odesláno

Včera jsem s takovým prstenem viděl kouřit maníka a docela to vonělo, tak se jen ptám. Já mám od kamaráda nikaragujské, typ robusto a je to podobné. Kubu jen ve svátky, nedokážu je ještě docenit :-)

Odesláno

ono je pravda ze kuba je dost silna a clovek se do ni musi prohulit :-) Treba takovou Cohibu Maduro muzu kourit jen zastrizliva jinak se mi mota hlava :-)

Jo na kube, tam se to kupovalo rovnou po krabicich :-)

Odesláno

ono je pravda ze kuba je dost silna a clovek se do ni musi prohulit :-) Treba takovou Cohibu Maduro muzu kourit jen zastrizliva jinak se mi mota hlava :-)

Jo na kube, tam se to kupovalo rovnou po krabicich :-)

A to bych si dal říct....já už mám jen zbytky v humidoru. Je pravda, že Cohibu Maduro jsem si dal jako frajer a měl jsem toho plné brýle.

Odesláno (upraveno)

Taky hezky, skoda ze nesmim kourit doma a venku je zima :-( hned bych dal ...

Na Nikaragui jsem taky zacinal, super jemna chut, jinak z Dominiky je dobry snad vse

EDIT: Doplneni

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Taky hezky, skoda ze nesmim kourit doma a venku je zima :-( hned bych dal ...

Na Nikaragui jsem taky zacinal, super jemna chut, jinak z Dominiky je dobry snad vse

EDIT: Doplneni

Máš nějaký typ, kde se dají objednat spolehlivě ? Párkrát jsem z netu koupil mumii a Valmont mi přijde drahý...

Návštěvník Snow
Odesláno

Pořád kouřím Kentky a mrzí mě to. Asi mi není pomoci :worried_anim: . Hlavně, že jsem tady otravoval a žádal o záchranu.

Odesláno

ja kourim pri praci, v aute ... doma minimalne.

V zivote sem nepotreboval doutnik v pulce hasit ... to je lepsi si ho nezapalovat vubec.

Tohle se da, omezene, delat jen s dymkou.

Odesláno

Ja muzu silne doporucit Stanislaw Black Line Panzu , 10 kusu za 1040 Kc na etrafika.cz.

Obecne jsou doutniky Stanislaw nedostizne v pomeru cena x vykon, delaji u me tak 90% cele spotreby, tmavsi black line (panzu) i svetlejsi kousky (corona a robusto).

Odesláno (upraveno)

Máš nějaký typ, kde se dají objednat spolehlivě ? Párkrát jsem z netu koupil mumii a Valmont mi přijde drahý...

Ja kupoval od jednoho manika z velkoobchodu, ale byla s nim komplikovana dohoda, vzdy se nehde dohnat v Praze ... ale ted jsem zjistil ze makro ma vice nez zajimave ceny doutniku tak posledni cca rok kupuju tam, kubansky vychazi kolem 200 Kc/ kus, dominika a nicaragua pod kilo, presny ceny z hlavy nevim, ale treba ten Chinchalero reserva de oro je velice slusna nicaragua a vyjde na cca 90 Kc

Edit: obrazek

Upraveno uživatelem Bob123

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...