Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podarilo se mi poskrabat si sklicko na Citizen Nighawk pomerne hlubokou ostrou ryhou. Nevite nekdo, zda je mozne se ji nejak aspon castecne zbavit? Rozlestit nebo tak neco, chapu ze nezmizi, ale aspon nebude tak ostra a viditelna.. A kde to pripadne v Praze muzou delat? A pripadne kde by umeli vymenit sklicko, v nejhorsim..

predem diky moc za info

P.

Odesláno
  PetrH napsal:
Podarilo se mi poskrabat si sklicko na Citizen Nighawk pomerne hlubokou ostrou ryhou. Nevite nekdo, zda je mozne se ji nejak aspon castecne zbavit? Rozlestit nebo tak neco, chapu ze nezmizi, ale aspon nebude tak ostra a viditelna.. A kde to pripadne v Praze muzou delat? A pripadne kde by umeli vymenit sklicko, v nejhorsim..

predem diky moc za info

P.

Plast - smirek 1000, 2000 a doleš*** Tempem (otestováno, perfektní)

Sklo - diamantová brusná pasta

Safír - obtížně, diamantová brusná pasta

Sklíčko umí vyměnit hodinář. :thumbsup_anim:

Odesláno
  PetrH napsal:

predem diky moc za info

P.

Vymena sklicka na Citizenech stoji par stovek, kolega v praci si to nechaval delat, zitra od nej vyzvim kontakt a nejake podrobnosti.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  PetrH napsal:
diky za info, pro zajimavost to asi zkusim vybrousit, ale nejspis stejne pujdu do vymeny sklicka:-/

Plastové sklíčko jde snadno, ale na Citizen Nighthawk je minerální, to už tak lehko nepůjde. A jakožto "primkař" mám zkušenosti jen s těmi plastovými :-)

Odesláno

No tak už došlo i na mé Casia, při sjezdu jsem dostal šutrem přímo na minerální sklo a už je památka" Safír je prostě safír:-)

Takže ot chápu dobřě, že použít diamantovou brusnou pastu a kde se dá prosím sehnat? Doufám, že nebude dražší než Casia:-)

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
No tak už došlo i na mé Casia, při sjezdu jsem dostal šutrem přímo na minerální sklo a už je památka" Safír je prostě safír:-)

Takže ot chápu dobřě, že použít diamantovou brusnou pastu a kde se dá prosím sehnat? Doufám, že nebude dražší než Casia:-)

Použití diamantové pasty bylo popsáno TADY a kupoval ji u této firmy.

Odesláno

Brousil jsem poškrábaný minerální sklo na potápěčských Suunto D9. Stálo mne to pastu , kotoučky do vrtačky , později pak brusku Dremel ( je potřeba vyžších otáček ). Dále pak pár hodin práce a nadávání :furious: . Pak poštovné a nové sklo za 400,-. Myslím si , že výměna je pokud to je sehnatelné sklíčko nejvhodnější a asi nejlevnější. Tak to vidím já.

Odesláno (upraveno)

kde delaji servis na suunto? ve FINNSUB?

o D9 jsem hodne premyslel.

S.

EDIT: kdyby jsi se zbavoval pasty tak se hlasim jako pripadny "odberatel" na testy bych to rad vyzkousel - mam proxxonku misto dremla :-)

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

Finnsub jako jediný autorizovaný servis. Jinak D9 jsou super. Jen přenos tlaku sondou je nedomyšlený. Po 5 minutách přeskočí do stavu time a když nestačíš skočit do vody tak pak nemáš informaci o tlaku. Prostě se znovu hodinky nespárují se sondou. Tak bych volil raději levnější model D5 bez sondy. Jinak pastu si nechám na další pokusy až mne to zase chytne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...