Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Pořad je taková šikovně udělaná show :) Ják jsem v jednom vlákně uvedl, tak jsem "hospodský synek" a celé dětství jsem trávil v hospodě

"v zadu". To znamená v kuchyni a nebo v kanclu :) . Nikde jsem neviděl maso vedle hadru na podlahu. Na druhou stranu se musím přiznat, že na ten pořad taky koukám. Ale taky koukám na TERMIÁTORA, RAMBA a podobné blbosti. Beru to jako oddychovku. Je pravda, že některé nápady má dobré, některé ne a něco dělala už moje babička (hospodská).

A když vezmu pořady o vaření a porovnám je, tak mě bavili kluci v akci a baví mě tohle. Babica, prima vařečka a podobné "chujoviny" mě nechytly. U tohoto se nemusí přemýšlet a když vidím jak jim udělá zkušební večer s plnou hospodou a jak ti "pinglové" a servírky kmitají, tak si se slzou v oku vzpomenu na svého otce, který si obědy zásadně "dělál" sám. Takže obsluhoval všechna jídla a personál mu nosil pití. Pamatuje si hosty a v tom poklusu s nimi prohodí pár slov, ví komu co chutná a lidi tam chodí rádi. Nemá žádnou luxusní restauraci, i když měl, ale protože je to starší pán, tak má klasickou vesnickou knajpu, ale lidi za ním jezdí ze širokého dalekého okolí. A Pohlreich mi ho trošku připomíná. Né podobou, ale postojem k věci.

A můžeme pro Romana založit vlákno, kde se dobře žere. Mohly by se tam dát odkazy či typy na dobré podniky:) Jenže já už vidím jak se to tam rozjede.

Bude to asi takhle:

"RomanI.: Balustrada Chrudim, na náměstí. Super pizza a výborná kuchyně."

"TADA: Tam jsem byl, tam je to na ho..."

"xxxfazerxxx : No ty jsi byl taky všude:)"

A vlákno je úplně k ničemu. Zašvihá se kecama o ničem a když bude chtít někdo zjistit kam na dobrej dlabanec, tak aby hodinu četl podobné kecy. Viz vlákno kulinárium...To mělo asi být o receptech a jak to vypadá teď ;)

Kurňa já jsem se rozjel.

Upraveno uživatelem pete
  • Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Pete: Dobře ty :thumbsup_anim: Ale v Chrudimi jsem teda nebyl no... :) Ale dopadlo by to blbě, i když bych do toho vlákna třeba ani nezasáhl já :)

Návštěvník Tada
Odesláno
příští díl bude ve školní jídelně, tak jsem zvědav :)

Cože? :D No to bude něco... :D

Odesláno
Pete: Dobře ty :thumbsup_anim: Ale v Chrudimi jsem teda nebyl no... :) Ale dopadlo by to blbě, i když bych do toho vlákna třeba ani nezasáhl já :)

To tak neber, třeba se tam jednou podíváš :) Je to tam dobrý a fakt dobrá kuchyně. Na večři mohu jen doporučit.

http://www.balustradachrudim.cz/

Jinak použil jsem tě jako příklad ;)

Odesláno (upraveno)

Na mě dyby takovej chlápek v hospodě zařval, že udělal španěláka a kdo si dá, tak sklopim voči, nekoukám nalevonapravo, zaplatim a letim !! :D :D

Upraveno uživatelem cigi
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

asi oživuju ''mrtvolu'', ale nemůžu si pomoct. Vždyť ten pořad je hlavně a především reklama !!!

Dobře zabalená do vznešeného obalu - pozvednout úroveň našeho pohostinství.

Ale to máte chlapi jako s tím vláknem ''popelnice Evropy''. Je na nás, co sežerem a kterou hospodu ''necháme'' přežít !!!

Někdo už se tu zmiňoval o Gordonovi (Ramsay), z jehož pořadu převzala Prima ten formát.

No a proč to dělal G.R. , protože je to skvělá forma reklamy. Show, kde vařili věhlasný kuchaři bylo mraky.

Ale on byl první, kdo na sebe strhával pozornost jinak. No a to samé teď dělá Z. Pohlreich.

Rozjel '' velkej '' byznys a teď potřebuje aby se o něm co nejvíc vědělo.

A to že mluví jak mluví, je zřejmě napůl dílem jeho osobnosti a napůl dáno formátem pořadu, protože G.R.

by byl podle svého slovníku dobrej ligovej fotbalista.

btw ten pořad je někdy fakt hlína :thumbsup_anim:

Odesláno
...

Je na nás, co sežerem a kterou hospodu ''necháme'' přežít !!!

...

Tenhle pořad mi ukázal že tomu tak úplně není, protože jakým způsobem jsou někteří majitelé schopni dotovat svoje restaurace, to je neuvěřitelný...

Odesláno (upraveno)
Tenhle pořad mi ukázal že tomu tak úplně není, protože jakým způsobem jsou někteří majitelé schopni dotovat svoje restaurace, to je neuvěřitelný...

Jistě. I takové tam jsou případy. Ale asi je jasný, že jsem mluvil hlavně o něčem jiném v reakci na předchozí příspěvky.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Jo, jasně. A k tomu co jsi máznul, spíš to dělá z majitelů, než z kuchařů. Tam vidim spíš snahu pomoct jim. Ale to je jedno. Jak už jsem psal, je na každým co si z toho pořadu veme.

Odesláno

jo koukám, nemá chybu, jenom jsem nezachytil jak toho pstruha vykostil :-) , jinak platí co tady již bylo řečeno, Polreich je velký znalec lidí, sociolog atd, je až s podivem jak je pŕed kamerou, přirozenej. jako člověk původně mimo media branži, opravdu třída !!

Odesláno (upraveno)

tak ted hooodne zvazuju jestli si neco rychle neuvarim. dostal sem neskutecnou chut na neco.

ovsem pristi dil ma byt ze "zahrada v opere"? tak to teda cumim. tam bylo vzdy jidlo super, pravidelna obmena listku, super prostredi. tak to sem zvedavej co tam je za problem

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

To zase bylo - málem jsem vyplenil kuhlschrank... :whistling: Ještě že manželka spí.

Jak to má s tou samolepkou a hvězdama? Dal už někomu dvě nebo tři? Já myslel, že byl spokojenej a přitom jim dal jen jednu.

Odesláno
To zase bylo - málem jsem vyplenil kuhlschrank... :whistling: Ještě že manželka spí.

Jak to má s tou samolepkou a hvězdama? Dal už někomu dvě nebo tři? Já myslel, že byl spokojenej a přitom jim dal jen jednu.

v prvni serii podle me nidko nemel 2 a druhou sem videl jen par a taky ne. ja bych si dal ted flakotu masa

Odesláno

Tři snad ještě nikomu,ale dvě myslím že už jo,tady mě docela zklamal že dal jen jednu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...