Bert Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Není ten "Bert" nějakej divnej? Pondělí je mmoooc špatnej den. Tak se nedivte (rejpalové) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 ...zlepši si alespoň zbytek týdne, stav se na kafe, máš u mě pavouky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 ...zlepši si alespoň zbytek týdne, stav se na kafe, máš u mě pavouky... Skvělé, na ty krásky se fakt těším. Zejtra to domluvíme. A uvědom si, že jseš jedinej, komu jsem orlíky prodal ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pictureboy Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Tak dekuju, ze jste ten muj vykrik do prazdna tak nak vzali. Vydavam se na svou pout za Orlikama.Jak tak koukam, poutniku je na ceste docela dost. Treba budu mit jednou stesti.Zatim...Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 PRIMky na webu Z dnešní tiskové zprávy: "...Konkrétně se jedná o progresivní model Prim Cylinder 40.Najde se u nás jen málokdo, kdo by neznal hodinářskou značku PRIM. Dnes nabízí dostupné a kvalitní hodinky s více než šedesátiletou tradicí jak pro běžné nošení, tak i pro společenské příležitosti. A poprvé jsou k mání i na internetu. V internetovém obchodě Hodinky.cz můžete koupit kolekci PRIM Cylinder 40 z originální řady PRIM Arteu 2010 designované ve studiu Olgoj Chorchoj." http://www.hodinky.cz/prim-cylinder-40-39-798-419-00-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Jo, jo, Elton začíná prodávat i přes web. Zřejmě tedy naplňuje jeden z plánů, tedy opět výrobu na sklad. http://hdworld.cz/lifestyle/Hodinky-Prim-v-internetovem-prodeji-1877 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Moc hezký, škoda, že netikají ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Nevíte někdo, co je PRIM PLUS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Bert: ...nic spešl 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Právě jsem se málem po... smál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Bandi, doooost dobrý. Takže ještě jednou. Co je PRIM PLUS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 To logo mě mate. Samozřejmě jsem v google našel, že pod touto značkou se skrývá firma na obrábění kovů. Nebýt loga Prim tipnul bych to na reklamní předmět. Ale třeba jsem úplně vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Zdálo se mi to nebo má Prim opravdu reklamu v televizi. Zahlídl jsem na Z1 posledních pár sekund, byly tam Diplomaty a Elton hodinářská, víc jsem nestihnul přečíst. Pak běžel nějaký demoliční pořad, kde testovali hodinky. Ponořili je do mořského akvária, pak je zahrabali do země, po vyhrabání ještě šly, tak je 2 hodiny vařili v asfaltu, potom už nešly a nakonec je přejeli parním válcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 To logo mě mate. Samozřejmě jsem v google našel, že pod touto značkou se skrývá firma na obrábění kovů. Nebýt loga Prim tipnul bych to na reklamní předmět. Ale třeba jsem úplně vedle. To by asi bylo dost neopatrný, spojit s logem o které se bojuje (nějak, nebudu komentovat jak) název společnosti mimo rank, a pak z toho ještě udělat reklamní předmět .... nevím, neznám, školy nemám, asi se budu muset zeptat někoho od zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Je to reklamní předmět za 18,5K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Fakt si neděláte srandu, ani se mi to nezdá, nejspíš je to další značka, o kterou se elton bude muset soudit :D Ta firma na obrábění prim plus s.r.o. má zase v logu takové jakoby ozubené kolo Tedy originality v nmnm moc nepobrali, to se jim musí nechat. Taky bych je angažoval, kdybych chtěl zprofanovat značku konkurence, v tom budou spolehliví. Snad první vlašťovka, že u primu chtějí oddělit značku mechanik a quartzek (optimismus), možná chtějí oddělit něco jiného, ale to raději nebudu pesimisticky spekulovat. Každopádně to na webu eltonu vypadá jak na pouti, chceš značku na hodinkách ?? (elton, prim, spartak, MANUFACTURE, ORLÍK, 1949, PLUS)... nějakou si vystřel Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem cigi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 PRIMky na webu Z dnešní tiskové zprávy: "...Konkrétně se jedná o progresivní model Prim Cylinder 40. Že bychom na ně podali žalobu? To je zneužití jména naší firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 předpokládám, že bude následovat přejmenování na prim cilyndr. Prim PULS taky nezní zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 předpokládám, že bude následovat přejmenování na prim cilyndr. Prim PULS taky nezní zle Když zvládnou tlakovku na 450 bar, tak jim to necháme. To si zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Když zvládnou tlakovku na 450 bar, tak jim to necháme. To si zaslouží 450 BARŮ - NA JEDNU NOC SLUŠNÁ TLAKOVKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se