Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Konečně jsem ulovil na e-bay hodinky, po kterých jsem už dlouho pásl - Eterna Monterey, automat (ETA 2824-2), safír s vnitřním antireflexem, průměr 40 mm bez korunky, šroubovací korunka, jednosměrně otočná luneta, masivní nerezový tah s rovněž masivní sponou (žádný plech), WR 200 m. Mají skvělou luminiscenci a plastické indexy. Na ruce sedí perfektně.

Foto mám zatím jen z e-bay, protože domů se dostavám až večer a nejsem vybaven technikou pro slušné fotky za umělého osvětlení. A nerad bych sem dával zmršenou fotku pěkných hodinek :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Díky, já po těchhle dlouho pátral, většinou jsou k mání s modrým číselníkem, ale bílé se vyskytují dost zřídka. Teď to máme doma do páru, žena má dámské s modrým číselníkem (bohobytelně quartz - je to přeci jen ženská:) ). Porovnávali jsme je u kámoše s Bondovkami a myslím, že se Eterna nemusí stydět.

Odesláno

Todle jsou moc povedený hodinky. Mám je v kvarcu, a jsou to jediný kvarcky co nosím, na kolo, do vody, do lesa. Opravdu moc pěkně seději a mají příjemné zapínání. Navíc jsou k nim i moc pěkné, vzhledově identické, menší dámské nebo chlapecké. Ty tedy jen v kvarcu. Manželka je má a mám je i pro děti, zatím jsou na ně velké. Už se těším až jim budou, budeme pak jak banda pitomců ;-)

Odesláno

monterey je asi najlacnejsi sposob ako ziskat poriadne plnohodnotne eterny dokonca aj GMT modely vyjdu na ebay z ameriky okolo 700-800USD co je za eterny viac nez slusne .... vlastne neviem pre co su u nich ceny tak priaznive ine modely s porovnatelnymi funkciami od eterny vyjdu dva aj tri krat tak draho.

Odesláno
Todle jsou moc povedený hodinky. Mám je v kvarcu, a jsou to jediný kvarcky co nosím, na kolo, do vody, do lesa. Opravdu moc pěkně seději a mají příjemné zapínání. Navíc jsou k nim i moc pěkné, vzhledově identické, menší dámské nebo chlapecké. Ty tedy jen v kvarcu. Manželka je má a mám je i pro děti, zatím jsou na ně velké. Už se těším až jim budou, budeme pak jak banda pitomců ;-)

Chudáci děti...............

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...