nastycrew52 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Ahoj, prosím všechny o radu, už měsíc řeším dilema, který hodinky si koupit, myslel jsem nejprve hamiltonky jazzmaster power reserve, ale před měsícem jsme objevil tyto Orisky Artelier, tak nevím. Zkuste to prosím rozlousknout za mě. Pozn. Oboje z USA, skoro za stejnou cenu +/- 1 tis. Kč Díky všem za názory a rady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2009 uživatelem nastycrew52
PhoeniX Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Co se vzhledu týče, raději HAMILTON. Co se značky týče, raději ORIS.
Návštěvník Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Vy jste volové, to jste mu pomohli
M916 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Oris. Je to ale jen o pocitu. Vy jste volové, to jste mu pomohli A co se taky na to dá čekat jinýho, že... Upraveno 16. října 2009 uživatelem M916
Horhe Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) osobně bych si radši koupil hamilton, ale s černym cifrem, a jsme u toho, kup si co se líbí tobě.. a když tak na to koukám, tak i oris dělá celej černej cifr, takže kterýkoli Upraveno 16. října 2009 uživatelem Horhe
nastycrew52 Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2009 ani jedny to není odpověď :-) tak jaký místo nich? sem otevřen všem návrhům
New Milis Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Nejdřív jsem chtěl napsat Oris ale teď myslím Hamilton.
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 to není odpověď :-) tak jaký místo nich? sem otevřen všem návrhům hele já newím, já mám všechno na baterku a sem momentálně orientovanej na německo Oris: všechny společenské modely mají mlhuvzdornost 30m a moc se mi nelíbí u tohohle modelu datum napasované do vteřinofky Hamilton: moc nemusím obecně a nelíbí se mi rezerva nátahu a ručky, které splývají s ciferníkem nápad ??? nemám - nebo co tohle ? http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...;gesamt_zeilen=
pete Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Hamilton na 100%. Dnes jsem měl na ruce oboje - v rámci duševní mas*urbace v klenotech a vítěze jsem jmenoval
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Za me tařky hamilton ,mam xw a totalni spokojenost :-)
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Oris, Hamilton, oboje, ani jedny...no chudák kluk...hele musíš přeci vidět které se Ti líbí více ne? Za mě Oris bo Orisy měl Constantin v mém oblíbeném filmu..blbá rada co? Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Diamondking
tyfo Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Tak ja fakt nevim oris mi prijdou hezci protoze vice provokuji barevnym kontrestem, ale mimostredka s tim datumem to je slabsi, H jednoznacne pro powerreserve a centralni vterinovku zase na druhou stranu rucky splivaji s cifernikem, alespon na teto fotce. Pokud jsou ale leskle (lestene) tak v nich bude vzdy videt odraz a tudiz budou cerne jako na mych Midech a tim padem to nevadi a proto volim HAMILTON.
Traveller Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 MNě se líbí Hamilton, jsou takové méně nápadné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se