Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

prosím všechny o radu, už měsíc řeším dilema, který hodinky si koupit, myslel jsem nejprve hamiltonky jazzmaster power reserve, ale před měsícem jsme objevil tyto Orisky Artelier, tak nevím. Zkuste to prosím rozlousknout za mě.

Pozn. Oboje z USA, skoro za stejnou cenu +/- 1 tis. Kč

Díky všem za názory a rady

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem nastycrew52
Odesláno (upraveno)

Oris. Je to ale jen o pocitu.

Vy jste volové, to jste mu pomohli :lol2: :lol2:

A co se taky na to dá čekat jinýho, že...

Upraveno uživatelem M916
Odesláno (upraveno)

osobně bych si radši koupil hamilton, ale s černym cifrem, a jsme u toho, kup si co se líbí tobě..

a když tak na to koukám, tak i oris dělá celej černej cifr, takže kterýkoli

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník YPO
Odesláno
to není odpověď :-) tak jaký místo nich? sem otevřen všem návrhům

hele já newím, já mám všechno na baterku a sem momentálně orientovanej na německo

Oris: všechny společenské modely mají mlhuvzdornost 30m a moc se mi nelíbí u tohohle modelu datum napasované do vteřinofky :oneeyed02:

Hamilton: moc nemusím obecně a nelíbí se mi rezerva nátahu a ručky, které splývají s ciferníkem :oneeyed02:

nápad ??? nemám - nebo co tohle ? http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...;gesamt_zeilen=

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
Oris, Hamilton, oboje, ani jedny...no chudák kluk...hele musíš přeci vidět které se Ti líbí více ne? :) Za mě Oris bo Orisy měl Constantin v mém oblíbeném filmu..blbá rada co? Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Tak ja fakt nevim oris mi prijdou hezci protoze vice provokuji barevnym kontrestem, ale mimostredka s tim datumem to je slabsi, H jednoznacne pro powerreserve a centralni vterinovku zase na druhou stranu rucky splivaji s cifernikem, alespon na teto fotce. Pokud jsou ale leskle (lestene) tak v nich bude vzdy videt odraz a tudiz budou cerne jako na mych Midech a tim padem to nevadi a proto volim HAMILTON.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...