Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Super hodinky, ale mně by tam to logo fakt chybělo. To, že maj být pilotka bez loga, platí jen pro repliky IMHO. Jak se to tady furt opakuje, už mit přijde až trapný. To je jako byste trvali na tom, aby měli 55cm. To logo přece ukazuje, kterej hodinář to vyrobil a že to není jen China.

Odesláno

Provedl jsem srovnání rezervy nátahu u Tourby a Nomosu.

Kalibr Nomosu Alpha vydržel do zastavení přesně 43:39.05 (dle výrobce má vydržet 43 hodin).

Kalibr Unitas 6498-1 zvládl 48:09.47 (myslím, že výrobce uvádí 48 hodin).

post-1861-1256068422.jpg

Odesláno

Gratuluju, pěkné. Jenom mě přijde nějak nedodělanej ten subciferník vteřinovky, chybí mi kolem něj nějaká kružnice a víc dílků, nebo tak něco. Jinak pilotky jak mají být a samozřejmě bez loga.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Musím uznat že ty cibule jsou boží až bude v nabídce model navigator s centralni vterinovkou hned ho beru! Zpracovani vypada ze je mnohem lepsi nez u steinhart!

Odesláno
  Messiah napsal:
Musím uznat že ty cibule jsou boží až bude v nabídce model navigator s centralni vterinovkou hned ho beru! Zpracovani vypada ze je mnohem lepsi nez u steinhart!

I cena je jinde. Mě se hrozně moc líbí Big Piloty v hnědé (45mm), ale nemám na ně ruku.

Zdroj: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=282291

post-1861-1257490359.jpg

Odesláno
  Well napsal:
I cena je jinde. Mě se hrozně moc líbí Big Piloty v hnědé (45mm), ale nemám na ně ruku.

No cena zas tak jinde není když vemeš tu krabici a na ty já si potrpím! Taky ten antireflex na ten si potrpím ještě víc... :-D odkud ze to jsi? Ze bych se pokochal in natura??

Odesláno
  Dali napsal:
Gratuluju, pěkné. Jenom mě přijde nějak nedodělanej ten subciferník vteřinovky, chybí mi kolem něj nějaká kružnice a víc dílků, nebo tak něco. Jinak pilotky jak mají být a samozřejmě bez loga.

Tak k tomuhle názoru se přikláním, subcifernik mohl být "vyvedenější" ...

Messiah napsal:
No cena zas tak jinde není když vemeš tu krabici a na ty já si potrpím! Taky ten antireflex na ten si potrpím ještě víc... :-D odkud ze to jsi? Ze bych se pokochal in natura??

Koukej na podpis Messiah-u :thumbsup_anim: Je ze z Plzně :smile_anim:

Odesláno
  Boudy napsal:
Tak k tomuhle názoru se přikláním, subcifernik mohl být "vyvedenější" ...

Koukej na podpis Messiah-u :thumbsup_anim: Je ze z Plzně :smile_anim:

Hm tak to se nepodivam :-D leda že by mi je vomrknul marek :giljotiini:

Odesláno
  Messiah napsal:
Hm tak to se nepodivam :-D leda že by mi je vomrknul marek :giljotiini:

To by ale Well musel být "ona" :thumbsup_anim:

Odesláno
  Messiah napsal:
Pravda, jeste by ho chudaka vobtahnul obsournik jeden :gun_bandana:

Ale třeba by za to obtažení ty hodinky dostal :thumbsup_anim:

Odesláno
  Boudy napsal:

Musim ale uznat o ze o nich vážně uvažuju ... Hned jak budou mít model s centralni vterinovkou a navigator jdu do nich!

IMG_1820.jpg

Odesláno
  Messiah napsal:
Musim ale uznat o ze o nich vážně uvažuju ... Hned jak budou mít model s centralni vterinovkou a navigator jdu do nich!

IMG_1820.jpg

tak to se těším až je uvidím :thumbsup_anim: ... co dopis, už je odeslán??? :gun_bandana:

• po 2 týdnech...
Odesláno
  abbot napsal:
Děkuji :), mně se ta etuje moc líbí :thumbsup_anim:

Me taky ,pekna krabice s peknejma hodinkama :thumbsup_anim:

Boudy napsal:

Proc ne ,mel by hodinky a jeste peknej sexicek :crying_anim02:

Taky bych je rad videl nazivo :-(

Odesláno

Tak tyhle hodinky vypadají fakt velice dobře.Ona vůbec celá nabídka téhle firmy stojí za uvážení,včetně pěkných zdobení strojků,i když se cena pěkně zvedá.Jsem zvědav na další modely co by měli ,,přijít",ale za sebe musím říct,že některé jejich mašinky bych si dovedl na své ruce docela dobře představit.Všimli jste si,že jeden z jejich nových modelů připomíná limitku Chronomagu?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Musím se pochlubit novým řemen od Simona, pro který byl předlohou řemen z limitované edice Enzo Mechana. Fotky nejsou nic moc, neb stále čekám až začne Tamron vyrábět svůj nový makro objektiv 60/2,8 i pro Pentax a taky je tma tmoucí <_< .

post-1861-1259877038.jpg

post-1861-1259877088.jpg

post-1861-1259877096.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...