Přejít na obsah

BASEL/SIHH 2010

Xampik

Doporučené příspěvky

tak odpoved od kolegyne z Baselu:

urcite mam zkusit ubytovani ve francii nebo nemecku nebo dal od basileje.

v Basileji je ubytovani strasne drahe.

takze jsem nasel F1 kousek od letiste dve noci pro jednoho cloveka je stejne drahe jako pro dva (66 EUR)

s Ondrejem jsem domluveny na bookingu letenek.

kdokoliv chce at se prida, nemame na to nikdo monopol ani copyright atp...

Stepan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

jeste jsem kontroloval jak je to z letiste daleko z letiste na vystaviste - je to necelych 10 km,

ale dobre je vedet ze jezdi zdarma shuttle bus tam a zpet zdarma kazdou hodinu.

hotel mame u letiste takze fakt se nebojim ze bych zmeskal letadlo kvuli doprave :-)

ja uz se tak tesim... ze jsem skoro zapomel na tu ztracenou sponu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravim vsetkych. Takisto mam v plane zucastnit sa. Pojdem autom zo Slovenska, uz sme plne obsadeni. Urobime si taky maly vylet, pretoze po ceste je vela zaujimavych miest/Salzburg, Innsbruck, Zurich/. Bol som len zvedavy, ci nespravime take male stretnutie? Peter

Upraveno uživatelem toptime.eu
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravím, tak jsem právě zakoupil online ticket na Baselworld :thumbsup_anim: a už se nemůžu dočkat. Jedeme nakonec s rodinkou autem, na výstavě budu v pátek 19/03.

Co Vy ostatní...vyrazí nějaká organizovaná chrono-skupina, nebo jedou všichni na vlastní pěst ? Kdyby se nás tam v ten pátek motalo víc, tak můžem domluvit třeba nějaký mini-sraz (kafe/oběd) :) Jinak všem přeji příjemnou cestu i zážitky.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, tak jsem právě zakoupil online ticket na Baselworld :thumbsup_anim: a už se nemůžu dočkat. Jedeme nakonec s rodinkou autem, na výstavě budu v pátek 19/03.

Co Vy ostatní...vyrazí nějaká organizovaná chrono-skupina, nebo jedou všichni na vlastní pěst ? Kdyby se nás tam v ten pátek motalo víc, tak můžem domluvit třeba nějaký mini-sraz (kafe/oběd) :) Jinak všem přeji příjemnou cestu i zážitky.

v patek19.3. letime ja, Mrakodrap, Simon +1 = takova mini skupinka, na vystave budeme v sobotu20.3. a v nedeli letenka zpet do PRG.

takze pokud tam nekdo bude v ten samy den, tak klido nejaky posezeni na svacu/obed klidne.

jinak nevim jak je to velke ale nejdriv to chci projit cele (krome spreku) a pak znovu zajit tam kde to bylo pro me nejzajimavejsi.

S.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil

Právě jsem dorazil domů, výstava úžasná, naše sestava chronomagorů taky. Všem díky za příjemnou společnost a přidávám pár obrázků.

A speciální dík členovi mareks, bez kterého bych těžko stíhal. :thumbsup_anim:

Na obrázcích:

* záchytné parkoviště

* slavnostní zahájení

* pohled zvenku

* hodinky už dnes dělá každý

* posilnění před dalšími prohlídkami

* ukázka ručního rytí u Blancpainu

* atmosféra hlavní haly s některými brandy

* už značně uchozená společnost před koncem

* hotýlek v Německu s výborným jídlem i pivem

post-147-1269022532.jpg

post-147-1269022546.jpg

post-147-1269022581.jpg

post-147-1269022604.jpg

post-147-1269022621.jpg

post-147-1269022636.jpg

post-147-1269022647.jpg

post-147-1269022659.jpg

post-147-1269022667.jpg

Odkaz ke komentáři

Právě jsem dorazil domů, výstava úžasná, naše sestava chronomagorů taky. Všem díky za příjemnou společnost a přidávám pár obrázků.

Kamil skromně pomlčel o svých příspěvcích v expedici. Tobě patří velké poděkování za zajištění ubytování, schůzky na veletrhu a organizaci.

Všem ostatním pánům. Bylo mi ctí se Vámi setkat a dík za sqěloou společnost

Byl jsem na něčem takovým poprvé v životě a musím říct, že to byl obrovský zážitek. Když jsem usínal na hotelu po dni prošlapaném po veletrhu, na žíle sedm weissbierů a v žaludku šnicl, obklopený na letišti kupou katalogů a celou noc se mi v palici honily jen hodinky, připadal jsem si jak v ráji :D

Moje soukromé highlights:

Setkání s Lotharem Schmidtem, CEO Sinn

předvedení kompletní kolekce Stowa včetně kolekce Jörg Schauer

expozice stánku Eterny, žádné z fotografií na webu nevystihují krásu těchto hodinek

Patek Philippe Nautilus ve všech podobách

Produkce znovuvzkřísené francouzské firmy LIP s nejhezčí hosteskou na veletrhu. Ukázala nám knížku o historii firmy a nestačili jsme zírat, jak se PRIM inspiroval při tvorbě svých modelů včetně 70. let (prim sport II atd.)

Romain Jerome a jeho Moondust watch.

půvabný Hamilton pioneer ETA 2801 (příznivci military vintage máte se co těšit)

absolutní deziluze z hodinek Ball naživo

absolutní nadšení z produkce Anonimo naživo.

Setkání s kompletním personálním obaszením barcelonské Pita manufaktury. Otec a syn, hodinář a general manager :)

koutek nezávislých hodinářů a modely Fina Sarpaneva....

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
půvabný Hamilton pioneer ETA 2801 (příznivci military vintage máte se co těšit)

Mě sice moc nebraly, ale koncepce koženého deklu je zajímavá (a taky 2801 bez hnusné datumovky :)):

post-147-1269031841.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě sice moc nebraly, ale koncepce koženého deklu je zajímavá (a taky 2801 bez hnusné datumovky :)):

Diky, panove, za report z Basileje, musel to byt zazitek. K pouziti 2801 mam jedinou poznamku - uz dlouho (dele nez se zacalo pracovat na chronomag B-Uhren limitce) se podivuju nad tim, ze se prave u pilotek tento strojek uz davno nepouziva. Rucni natah s centralni vterinovkou za par korun. A ze je maly ve velkem pouzdre... to jsou v pripade pilotek krome 6497/8 vsechny strojky. V ramci priblizeni historicke predloze bych volil plne dynko, cimz by tento problem padl.

Odkaz ke komentáři

Jen malý dotaz,kucí.....co tam představilo Casio???? (Jestli jste se teda snížili.......juknout na to??).

Jinak díky za report :)

Casio jsem tam ani neviděl :(

Ale možná jsem ho přehlídl, to výstaviště bylo velký jako kráva

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...