Stepino Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 tak odpoved od kolegyne z Baselu: urcite mam zkusit ubytovani ve francii nebo nemecku nebo dal od basileje. v Basileji je ubytovani strasne drahe. takze jsem nasel F1 kousek od letiste dve noci pro jednoho cloveka je stejne drahe jako pro dva (66 EUR) s Ondrejem jsem domluveny na bookingu letenek. kdokoliv chce at se prida, nemame na to nikdo monopol ani copyright atp... Stepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 tak ja se hlasim ze to mam doma schvalene, jedu sam. tudiz jsem zakoupil ubytovani a letenku a jiz to mam i potvrzene. pokud dobre vim tak stejne na tom je i Ondra Sima. Stepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Tak letím taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 tak letíme taky:) zaplaceno, už se těším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 jeste jsem kontroloval jak je to z letiste daleko z letiste na vystaviste - je to necelych 10 km, ale dobre je vedet ze jezdi zdarma shuttle bus tam a zpet zdarma kazdou hodinu. hotel mame u letiste takze fakt se nebojim ze bych zmeskal letadlo kvuli doprave :-) ja uz se tak tesim... ze jsem skoro zapomel na tu ztracenou sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Kamile organizuješ letos Basel? Minule to bylo fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toptime.eu Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 (upraveno) Zdravim vsetkych. Takisto mam v plane zucastnit sa. Pojdem autom zo Slovenska, uz sme plne obsadeni. Urobime si taky maly vylet, pretoze po ceste je vela zaujimavych miest/Salzburg, Innsbruck, Zurich/. Bol som len zvedavy, ci nespravime take male stretnutie? Peter Upraveno 15. února 2010 uživatelem toptime.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Zdravím, tak jsem právě zakoupil online ticket na Baselworld a už se nemůžu dočkat. Jedeme nakonec s rodinkou autem, na výstavě budu v pátek 19/03. Co Vy ostatní...vyrazí nějaká organizovaná chrono-skupina, nebo jedou všichni na vlastní pěst ? Kdyby se nás tam v ten pátek motalo víc, tak můžem domluvit třeba nějaký mini-sraz (kafe/oběd) Jinak všem přeji příjemnou cestu i zážitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Zdravím, tak jsem právě zakoupil online ticket na Baselworld a už se nemůžu dočkat. Jedeme nakonec s rodinkou autem, na výstavě budu v pátek 19/03. Co Vy ostatní...vyrazí nějaká organizovaná chrono-skupina, nebo jedou všichni na vlastní pěst ? Kdyby se nás tam v ten pátek motalo víc, tak můžem domluvit třeba nějaký mini-sraz (kafe/oběd) Jinak všem přeji příjemnou cestu i zážitky. v patek19.3. letime ja, Mrakodrap, Simon +1 = takova mini skupinka, na vystave budeme v sobotu20.3. a v nedeli letenka zpet do PRG. takze pokud tam nekdo bude v ten samy den, tak klido nejaky posezeni na svacu/obed klidne. jinak nevim jak je to velke ale nejdriv to chci projit cele (krome spreku) a pak znovu zajit tam kde to bylo pro me nejzajimavejsi. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 jinak nevim jak je to velke ale nejdriv to chci projit cele (krome spreku) a pak znovu zajit tam kde to bylo pro me nejzajimavejsi. S. Docela dost velké, nevím. Kdybys zabrousil do nářadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Docela dost velké, nevím. Kdybys zabrousil do nářadí naradi bych chtel navstivit ze vseho nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 naradi bych chtel navstivit ze vseho nejvic Nářadí je paráda, to si užiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Právě jsem dorazil domů, výstava úžasná, naše sestava chronomagorů taky. Všem díky za příjemnou společnost a přidávám pár obrázků. A speciální dík členovi mareks, bez kterého bych těžko stíhal. Na obrázcích: * záchytné parkoviště * slavnostní zahájení * pohled zvenku * hodinky už dnes dělá každý * posilnění před dalšími prohlídkami * ukázka ručního rytí u Blancpainu * atmosféra hlavní haly s některými brandy * už značně uchozená společnost před koncem * hotýlek v Německu s výborným jídlem i pivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 (upraveno) Právě jsem dorazil domů, výstava úžasná, naše sestava chronomagorů taky. Všem díky za příjemnou společnost a přidávám pár obrázků. Kamil skromně pomlčel o svých příspěvcích v expedici. Tobě patří velké poděkování za zajištění ubytování, schůzky na veletrhu a organizaci. Všem ostatním pánům. Bylo mi ctí se Vámi setkat a dík za sqěloou společnost Byl jsem na něčem takovým poprvé v životě a musím říct, že to byl obrovský zážitek. Když jsem usínal na hotelu po dni prošlapaném po veletrhu, na žíle sedm weissbierů a v žaludku šnicl, obklopený na letišti kupou katalogů a celou noc se mi v palici honily jen hodinky, připadal jsem si jak v ráji Moje soukromé highlights: Setkání s Lotharem Schmidtem, CEO Sinn předvedení kompletní kolekce Stowa včetně kolekce Jörg Schauer expozice stánku Eterny, žádné z fotografií na webu nevystihují krásu těchto hodinek Patek Philippe Nautilus ve všech podobách Produkce znovuvzkřísené francouzské firmy LIP s nejhezčí hosteskou na veletrhu. Ukázala nám knížku o historii firmy a nestačili jsme zírat, jak se PRIM inspiroval při tvorbě svých modelů včetně 70. let (prim sport II atd.) Romain Jerome a jeho Moondust watch. půvabný Hamilton pioneer ETA 2801 (příznivci military vintage máte se co těšit) absolutní deziluze z hodinek Ball naživo absolutní nadšení z produkce Anonimo naživo. Setkání s kompletním personálním obaszením barcelonské Pita manufaktury. Otec a syn, hodinář a general manager koutek nezávislých hodinářů a modely Fina Sarpaneva.... Upraveno 20. března 2010 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 půvabný Hamilton pioneer ETA 2801 (příznivci military vintage máte se co těšit) Mě sice moc nebraly, ale koncepce koženého deklu je zajímavá (a taky 2801 bez hnusné datumovky ): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Mě sice moc nebraly, ale koncepce koženého deklu je zajímavá (a taky 2801 bez hnusné datumovky ): jj ta datumka tam nemá co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Mě sice moc nebraly, ale koncepce koženého deklu je zajímavá (a taky 2801 bez hnusné datumovky ): Diky, panove, za report z Basileje, musel to byt zazitek. K pouziti 2801 mam jedinou poznamku - uz dlouho (dele nez se zacalo pracovat na chronomag B-Uhren limitce) se podivuju nad tim, ze se prave u pilotek tento strojek uz davno nepouziva. Rucni natah s centralni vterinovkou za par korun. A ze je maly ve velkem pouzdre... to jsou v pripade pilotek krome 6497/8 vsechny strojky. V ramci priblizeni historicke predloze bych volil plne dynko, cimz by tento problem padl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Jen malý dotaz,kucí.....co tam představilo Casio???? (Jestli jste se teda snížili.......juknout na to??). Jinak díky za report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Jen malý dotaz,kucí.....co tam představilo Casio???? (Jestli jste se teda snížili.......juknout na to??). Jinak díky za report Casio jsem tam ani neviděl Ale možná jsem ho přehlídl, to výstaviště bylo velký jako kráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 To Ti nevěřím,že by tam kucí šikmovoký chyběli.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se