Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
Odesláno
Já nemám růžový brýle, ale tak předpokládal bych, že když vezmu hodinky do AS, tak by mi tam měl hodinář bejt schopnej říct, jestli je vše ok :D a pokud to tak neni, tak je to hodně smutný ...

smutný to možná je, ale některé hodinky ti tady nikdo neotevře - ani v AS ani v AD :D

Odesláno

Malá poznámka - prodejce je asi nemá zrovna v úmyslu prodat za těch 60 000,-. To není Kup teď. Zvlášť, jestli byl předtím u hodináře a možná se dozvěděl kolik stojej nový... Tohle je startovací cena a do konce zůstává 6 dnů...

Takže pravý bejt můžou, na pozůstalost moc nevěřím, protože by se většinou našel i box a papíry.

Odesláno
Malá poznámka - prodejce je asi nemá zrovna v úmyslu prodat za těch 60 000,-. To není Kup teď. Zvlášť, jestli byl předtím u hodináře a možná se dozvěděl kolik stojej nový... Tohle je startovací cena a do konce zůstává 6 dnů...

Takže pravý bejt můžou, na pozůstalost moc nevěřím, protože by se většinou našel i box a papíry.

Box k nim je, nejsou k nim doklady ...

Odesláno
smutný to možná je, ale některé hodinky ti tady nikdo neotevře - ani v AS ani v AD :D

jen nevsedni otazka, co je to AS a AD? Diky

Odesláno
Autorizovany servis a autorizovany dealer. :)

dekuji, uz mne to docvaklo. porad jsem si rikal autorizovany obchod a to mne tam nepasovalo :blink:

Odesláno

Prodával jsem několikrát dražší hodinky a vždy jsem nabízel ověření v AS, asi jsem to napsal a působil věrohodně, že toho využil jen jeden kupec a ostatní transakce proběhly na benzínce, parkovišti, kavárně..... Tak to může nabídnout kdokoli, ale případná návštěva AS se nemusí konat.

Odesláno
Tak aukce z Aukra zmizela. Jestli jste ji měl někdo ve sledování, tak sem zkuste dát důvod. Díky.

Zadny duvod tam nevidim. Napada me jen dva, bud je dotycny prodal jinde nebo cte toto forum :D

Odesláno

A nebo prodejci někdo nabídl zajímavou částku s tím, že ušetří za poplatky Aukru, pokud ukončí aukci...

P.S. Já to nebyl.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj,

stojí za to nad tím přemýšlet ???

Hodinky jsou z 2008 s krabicí a všemi doklady. Stav údajně 10/10. Je to z kamenného obchodu s roční zárukou.

Cena 4250,- euro. Tak co myslíte zkušení ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...