Bert Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Kterému pražskému AD byste svěřili ověření pravosti?
Adam99 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Asi tomuto. Mají skvělý přístup k zákazníkovi.
Návštěvník YPO? Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Já nemám růžový brýle, ale tak předpokládal bych, že když vezmu hodinky do AS, tak by mi tam měl hodinář bejt schopnej říct, jestli je vše ok a pokud to tak neni, tak je to hodně smutný ... smutný to možná je, ale některé hodinky ti tady nikdo neotevře - ani v AS ani v AD
robl.7 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Něco mi tam nehraje. Už vím co. Fotky jsou podezřelé. Není vidět skutečný stav!! Je to tak , aby se někdo chytil.
Kalifx Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Malá poznámka - prodejce je asi nemá zrovna v úmyslu prodat za těch 60 000,-. To není Kup teď. Zvlášť, jestli byl předtím u hodináře a možná se dozvěděl kolik stojej nový... Tohle je startovací cena a do konce zůstává 6 dnů... Takže pravý bejt můžou, na pozůstalost moc nevěřím, protože by se většinou našel i box a papíry.
abbot Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Malá poznámka - prodejce je asi nemá zrovna v úmyslu prodat za těch 60 000,-. To není Kup teď. Zvlášť, jestli byl předtím u hodináře a možná se dozvěděl kolik stojej nový... Tohle je startovací cena a do konce zůstává 6 dnů... Takže pravý bejt můžou, na pozůstalost moc nevěřím, protože by se většinou našel i box a papíry. Box k nim je, nejsou k nim doklady ...
Baker Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Tohle je startovací cena a do konce zůstává 6 dnů... Ale i jako startovaci cena je to dost malo. No uvidime.
frkin Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 smutný to možná je, ale některé hodinky ti tady nikdo neotevře - ani v AS ani v AD jen nevsedni otazka, co je to AS a AD? Diky
Baker Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 jen nevsedni otazka, co je to AS a AD? Diky Autorizovany servis a autorizovany dealer.
frkin Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Autorizovany servis a autorizovany dealer. dekuji, uz mne to docvaklo. porad jsem si rikal autorizovany obchod a to mne tam nepasovalo
Pekos Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Prodával jsem několikrát dražší hodinky a vždy jsem nabízel ověření v AS, asi jsem to napsal a působil věrohodně, že toho využil jen jeden kupec a ostatní transakce proběhly na benzínce, parkovišti, kavárně..... Tak to může nabídnout kdokoli, ale případná návštěva AS se nemusí konat.
Bert Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Tak aukce z Aukra zmizela. Jestli jste ji měl někdo ve sledování, tak sem zkuste dát důvod. Díky.
abbot Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Zatraceně a já už sháněl těch 60k po všech čertech
Baker Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Tak aukce z Aukra zmizela. Jestli jste ji měl někdo ve sledování, tak sem zkuste dát důvod. Díky. Zadny duvod tam nevidim. Napada me jen dva, bud je dotycny prodal jinde nebo cte toto forum
Kalifx Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Zadny duvod tam nevidim. Napada me jen dva, bud je dotycny prodal jinde nebo cte toto forum ... a nebo obojí...
ricous Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 A nebo prodejci někdo nabídl zajímavou částku s tím, že ušetří za poplatky Aukru, pokud ukončí aukci... P.S. Já to nebyl.
Baker Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Uvidime, budu sledovat vlakno o novejch prirustcich
Kalifx Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Jo, DS bych bral. Jsou to baga... ale já to taky nebyl.
Bert Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Já bohužel taky ne ..... Jsem lama, nevěděl jsem, že Aukro aukci lze jen tak zrušit.
honza71 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Ahoj, stojí za to nad tím přemýšlet ??? Hodinky jsou z 2008 s krabicí a všemi doklady. Stav údajně 10/10. Je to z kamenného obchodu s roční zárukou. Cena 4250,- euro. Tak co myslíte zkušení ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se