Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute,

tak sme s kolegom skusali vyfotit moj prirastok. Toto je prvy pokus, este to skusime nabuduce.

Hodinky su na prvy pocit prijemne na nosenie, dost nizke na ruke (po Tudor Prince - aka Daytona citelne) a lahke. Trochu som sa bal velkosti, kedze mam malu ruku, ale sedia ako uliate.

Spracovanie na jednotku, ako sa da cakat u Pateka. Trosku na povazenie je sposob nastavovania dlzky tahu, kedze neumoznuje mikronastavovanie a vybratie dielika niekedy nie je dostacujuce - vsetky totiz maju jednu velikost, neda sa kombinovat. Mne vsak sadli.

Trochu som sa bal "modreho" cifernika, ale je to take nenapadne, skor sede az uhlove, ze to absolutne nevadi. Celkovo je cifernik nadherny, nic nenarusuje jeho cistotu, aj napis Patek Philippe Geneve je proporcne presne napasovany na vrubkovanie a velmi maly. Ked nevies co je tam napisane, musis sa naklonit k hodinkam blizsie.

Strojcek 315 SC ma zlaty rotor s krizom Calatrava a pri rotovani je az na pocudovanie "hlucny" - prijemne. Je pocut, ked sa hodinky natahuju a je radost sa na neho pozerat.

Zhrnutie - decentne sportovo/oblekove hodinky do kazdeho pocasia a pre kazdu prilezitost.

post-3295-1256026454.jpg

post-3295-1256026463.jpg

post-3295-1256026469.jpg

post-3295-1256026475.jpg

post-3295-1256026481.jpg

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hoho, tohle jsou hodinky pro chlapíka s nejvyšším hodinkovým sebevědomím! Nenápadné, nevyzývavé, s málo ovládacími prvky, při vší skromnosti ale zřejmě dokonalé.. Já bych na to, jako povrchní chromomakovec, pro kterýho jsou čudlíky, subciferníky, velikost a tloušťka hodinek víceméně nezbytelností, neměl. S trochou závisti, spíš směrem k povaze nositelově, tedy gratuluji.

Odesláno

A mně se líbí. Jen jsem do nich ještě nedorostl. Umím si ale představit, že až mne (možná) někdy opustí "chronomagorismus", tak bych je mohl jako (pro neznalé okolí) nenápadné nosit. A jediného mne by přitom těšilo vědomí, co že to mám na ruce za skvost...

Odesláno

Ehm. Tak tyhle sportovni hodinky (v mych ocich) spolu s jednoduchymi (tri rucky, datum) royal oaky by se mi taky libily. Nadhera! Ja to mam presne naopak nez Millis, mam radsi nenapadne kousky, ktere budi poroznost az pri podrobnejsim pohledu na ne. Nautilus je proste pecka a do tohoto pojeti naprosto zapada. Nechces prijet na sraz do Brna? Nehynouci slava by te neminula :thumbsup_anim:

Odesláno

Mozno by sa to dalo. Rad spoznam dalsich chronomaniakov ;)

skalis napsal:
Ehm. Tak tyhle sportovni hodinky (v mych ocich) spolu s jednoduchymi (tri rucky, datum) royal oaky by se mi taky libily. Nadhera! Ja to mam presne naopak nez Millis, mam radsi nenapadne kousky, ktere budi poroznost az pri podrobnejsim pohledu na ne. Nautilus je proste pecka a do tohoto pojeti naprosto zapada. Nechces prijet na sraz do Brna? Nehynouci slava by te neminula :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

voj hodinky popsal krásně, legenda všech legend, trefné přirovnání. Hrozně rád bych je viděl, protože si nedokážu dost dobře představit odstín modré na číselníku. Tvá sbírka se rozrostla od další mistrovský kousek.  

Zenithy Elite 650 sis nechal ?

Odesláno

Určitě gratuluju....já sjem fanda spíš jinýho vzhledu...ale PP je POJEM .

Skromnej dotaz ohledně pořizovací ceny ? Pro představu-stačí řádově ?

Odesláno

Že jsou skvělý po stránce hodinkový se u PP tak nějak očekává. Ale taky je to krása, osobitý a přitom žádná extravagantní ptákovina. Fotka na ruce by byla fajn :) Gratulace k hodinkám i vkusu..

Návštěvník Tada
Odesláno

Na samostatných fotkách Nautily vypadají divně, ale na ruce vypadají fajn :)

Pěkné hodinky :)

Odesláno (upraveno)

já pořád nevím co si o pátkách myslet...člověk asi musí najít to jejich kouzlo. Vzhledem k rodinnému rozpočtu je možná lepší ho nikdy nehledat...

Upraveno uživatelem lupinus
Odesláno

Krasne si dokazu predstavit, co prozivas. Jeste mam v hlave "sok" z mych prvnich Rolexu. Tohle je ale jeste vetsi pecka. Nemuzu se dockat lepsich fotek a trebas nekdy na sraze si je osaham i na zivo.

Odesláno (upraveno)

Gratulujem. Pre mna je to asi najnositelnejsi model od PP. Ale aj tak sa mi viac pozdava AP Royal Oak.

Prosim pridaj este foto na ruke.

Upraveno uživatelem emte

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...