Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bomba spica. Nautily nevypadaji divne nikdy. Moje hodinky snu vhodne pro kazdou prilezitost. Mohl bys mi prosim postnout do SZ cenu, pokud ji nedas sem. At vim, kolik mi jeste schazi. Pokud bych nekdy kupoval Nautily, byly by to jedine tyhle. Jakakoliv komplikace je na nich, pro me, rusiva.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Člověk by neměl závidět, ale pracovat na sobě tak, aby dosáhl toho (nebo na TO) co závidí.

Protože je však ta druhá možnost podstatně zdlouhavější , tak se teď bez výčitek oddávám závidění. :thumbsup_anim:

A jde mi to dobře - závidím hodně !

I když se mi vesměs nelíbí "hranatý" hoďky, tyhle bych nosil tuze rád. Krásný , jednoduchý .... užij si je !

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Moje fotograficke "schopnosti" su na fore uz legendarne :) takze nikoho neprekvapi kvalita tejto fotky :)

Jedinu vyhovorku mam ze mobil foti naozaj biedne (a ja tiez).

emte napsal:
Gratulujem. Pre mna je to asi najnositelnejsi model od PP. Ale aj tak sa mi viac pozdava AP Royal Oak.

Prosim pridaj este foto na ruke.

post-3295-1256042948.jpg

Upraveno uživatelem Ghill
Odesláno

Až teď jsem si tady toho všim. Gratulace jak blázen. BOMBA. Souhlas s milisem, chce to koule mít takovýhle hodinky, který nekřičí do světa "hele jak sme drahý...".

A dotaz: ty přesahy na fotkách zespodu u korunky a na druhý straně - to je přesahující luneta?

Odesláno

Hej, je to cast lunety. Ma to byt ako keby pant okna na lodi.

Povodna referencia spred 30 rokov mala ozajstny pant a telo sa skladalo z 2 casti a hodinky sa otvorili na pante. Tieto nove uz maju 3 diely a uz to tu funkciu nema.

bandicoot napsal:
A dotaz: ty přesahy na fotkách zespodu u korunky a na druhý straně - to je přesahující luneta?

Odesláno

Asi bych je unosil :-) . Jsou moc pěkný. Gratulace!

Odesláno

Na jedenie "smradlavych" syrov,pocuvanie jazzu a nosenie PATEKOV musi clovek dorast.........este musim vela papat aby som dorastol.

Hodinky sice nie su "moja salka caju",ale pred tyzdnom som sa vratil zo Zenevy, kde som navstivil muzeum PP,este dva dni som mal otvorenu hubu.PP povazujem za hodinarinu najvyssiu.

Uzi si to :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak tohle je opravdu pecka, doufám, že se k něčemu takovýmu taky jednou dopracuju, mentálně i materiálně. Líbí se mi moc a gratulace veliká!

Odesláno (upraveno)

najvacsia sranda je ta ze keby to neboli pateky tak myslim ze by to malo riadnu kritiku :)

no myslim ze typujem tych 13 000 ? je aj tak slusna investicia..

Upraveno uživatelem Blekota
Odesláno

No, být obyčejným zlodějíčkem, tak bych si tě vůbec nevšimnul. Ale protože vím, tak nezbývá než napsat, parádní stroj! Design nehodnotím, ale to co je uvnitř je super. :thumbsup_anim:

A pro upřesnění několika výše uvedených příspěvků, tak myslím troje PP, tady svého času prezentoval Watch Fan 1, ale ten člověk byl z jiné hodinářské dimenze. :angel:

Jestli si dobře pamatuju, tak měl tyto.

Ref. 5130R Calatrava

Ref. 5135J Annual Calendar

Ref. 5960P Annual Calendar Chronograph

Odesláno

Myslim, ze tady jedny PP jsou krome WatchFan1. Model Calatrava, jeden malo prispivajici clen.

Jinak se pripojuji ke gratulaci. Jsou paradni, decentni, libi se mi.

Odesláno
  Jumbo napsal:
No, být obyčejným zlodějíčkem, tak bych si tě vůbec nevšimnul. Ale protože vím, tak nezbývá než napsat, parádní stroj! Design nehodnotím, ale to co je uvnitř je super. :thumbsup_anim:

A pro upřesnění několika výše uvedených příspěvků, tak myslím troje PP, tady svého času prezentoval Watch Fan 1, ale ten člověk byl z jiné hodinářské dimenze. :angel:

Jestli si dobře pamatuju, tak měl tyto.

Ref. 5130R Calatrava

Ref. 5135J Annual Calendar

Ref. 5960P Annual Calendar Chronograph

Jestli jsem dobře pochopil, tak tady jsou jeho poklady:

http://www.mkmotorsport.com/watches_current.htm

Odesláno

Klasika největší :smile_anim: Tyhle a pak Calatravy. Jinak je u Pateků vzhledem k jejich ultrakonzervativním designům docela těžké vybírat...

Odesláno

Diamondking:

Jo, to je ono, psal jsem, že je z jiné dimenze............... ;)

Ještě jsem si uvědomil, že si tady přes někoho kupoval nějaké staré obdélníkové PP člen Paulus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...