Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
je to vtipný a je vidět, že ten kdo to psal, je naší hantýrkou načichlej...

To je snad Diskutér ne? Kdysi vyobcován z našeho fóra. Ten uměl rozbouřit emoce členů :D.

Odesláno

Jednou jsem Diskutéra a GTIho podezíral, že je to ten stejný fantóm internetových fór, ale nejsem si jistej, třeba jsou na světě dva takový rozdílní vejlupci, jeden s chlupatým zápěstím a druhej s Apoštolem od VW :D

Návštěvník Snow
Odesláno
Jojo, je v tom Diskuteruv rukopis a je to dobry.. skoda ze tu neni, obcas mi tu jeho temata, holeni rukou, rolexky a tak chybi :) ..................

Pravda, mně diskutér také chybí a je velká škoda, že dostal ban. Myslím si, že by se zde našlo pár jiných střelců, kteří by si ho zasloužili víc. V tomhle smyslu občas přemítám i sám nad sebou.

Odesláno

Názory od GTI jsem kdysi četl, ale přišly mi někdy dost extrémní až hloupé, a tak jsem toho nechal. Už přes 2 roky jsem nesledoval co píše, a tohle mne musím říct celkem překvapilo. Zaprvé v tom nevidím tu kritiku jaká u něj bývala běžná, zadruhé mám dojem, že v tom článku urazil mnohem méně lidí než u něj bylo zvykem, a zatřetí.. on píše o hodinkách?! Tak to zírám. Ale více to číst nebudu, jeho styl psaní mi není moc sympatický

Odesláno

Kenny byl osobnost, mořskej koník píčus, to se nedá srovnávat. Věčná škoda, že v těch časech moh každej příspěvky po sobě libovolně mazat, což Kenny udělal důkladně. Tak snad se mu aspoň daří v podnikání a luxusní limuzína Hyundai Sonata furt bezvadně slouží.

Odesláno
nechápem ako môžete za ním smútiť - ten človek je prípad pre odborníka.. mám s ním dlhoročné "skúsenosti" z iného servra.. to že tu má ban je úplne ok.

Počkej, myslíš Kennyho??? Sem s ním!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...