midloch Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Opět jedna sociální sonda od pisatele GTI do světa hodinek http://gti.blog.auto.cz/2009-10/rolex-a-ti-druzi-10/
Návštěvník Tada Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Nedavno jsem to cetl, trochu to smysl dava
farářskej Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Furt s tím svým zlatým řezem 2,22 Jedinej přínos toho člověka spočívá v tom, že dokáže rozproudit živou diskusi.
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Kdbych se džel pravidla 2.2 , tak sem pěkně v pr... bych chodil nakupovat do sekce dámských/dětských hodinek...
Jakubisko Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Ja myslela, ze to bude o Rolexu. Ale je to napsane ftipne a moderne. Jen konec je takovy useknuty.
bandicoot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 je to vtipný a je vidět, že ten kdo to psal, je naší hantýrkou načichlej...
Viktor Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 je to vtipný a je vidět, že ten kdo to psal, je naší hantýrkou načichlej... To je snad Diskutér ne? Kdysi vyobcován z našeho fóra. Ten uměl rozbouřit emoce členů .
spiderer Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Jojo, je v tom Diskuteruv rukopis a je to dobry.. skoda ze tu neni, obcas mi tu jeho temata, holeni rukou, rolexky a tak chybi
midloch Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Jednou jsem Diskutéra a GTIho podezíral, že je to ten stejný fantóm internetových fór, ale nejsem si jistej, třeba jsou na světě dva takový rozdílní vejlupci, jeden s chlupatým zápěstím a druhej s Apoštolem od VW
tombed Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 podle toho zlatého řezu musím zaměnit průměr víčka od Solviny, co nosím normálně na ruce za průměr pivního uzávěru... si asi nezvyknu...
Návštěvník Snow Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Jojo, je v tom Diskuteruv rukopis a je to dobry.. skoda ze tu neni, obcas mi tu jeho temata, holeni rukou, rolexky a tak chybi .................. Pravda, mně diskutér také chybí a je velká škoda, že dostal ban. Myslím si, že by se zde našlo pár jiných střelců, kteří by si ho zasloužili víc. V tomhle smyslu občas přemítám i sám nad sebou.
Jay Doll Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Názory od GTI jsem kdysi četl, ale přišly mi někdy dost extrémní až hloupé, a tak jsem toho nechal. Už přes 2 roky jsem nesledoval co píše, a tohle mne musím říct celkem překvapilo. Zaprvé v tom nevidím tu kritiku jaká u něj bývala běžná, zadruhé mám dojem, že v tom článku urazil mnohem méně lidí než u něj bylo zvykem, a zatřetí.. on píše o hodinkách?! Tak to zírám. Ale více to číst nebudu, jeho styl psaní mi není moc sympatický
New Milis Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Diskutér byl dobrej ale mě se stejně nejvíc stejská po Kennym.
911 Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Diskutér byl dobrej ale mě se stejně nejvíc stejská po Kennym. to byl morsky konik nebo to byl zase nekdo jiny?
spiderer Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 to byl morsky konik nebo to byl zase nekdo jiny? To byl jeste dalsi, morskej konik byl az po Kennym, ale ten byl taky zazivnej
New Milis Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Kenny byl osobnost, mořskej koník píčus, to se nedá srovnávat. Věčná škoda, že v těch časech moh každej příspěvky po sobě libovolně mazat, což Kenny udělal důkladně. Tak snad se mu aspoň daří v podnikání a luxusní limuzína Hyundai Sonata furt bezvadně slouží.
instant Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 nechápem ako môžete za ním smútiť - ten človek je prípad pre odborníka.. mám s ním dlhoročné "skúsenosti" z iného servra.. to že tu má ban je úplne ok.
New Milis Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 nechápem ako môžete za ním smútiť - ten človek je prípad pre odborníka.. mám s ním dlhoročné "skúsenosti" z iného servra.. to že tu má ban je úplne ok. Počkej, myslíš Kennyho??? Sem s ním!
mechano Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) Počkej, myslíš Kennyho??? Sem s ním! Chronobundus, motobundus a na starý kolena ještě perverze ? Upraveno 29. října 2009 uživatelem mechano
instant Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ... to uz radsej debaty "kdo neměl cikánku"...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se