New Milis Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Asi budu muset do Mnichova, na tři až čtyři dny. Co tam mám dělat? Kromě toho, že strčím rypák na MunichTime....
Frantik Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Kup si ty kozeny kalhoty s ksandama a udelej si soukromej bierfest
Heky Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Jestli tě zajímá historie, tak kousek od Mnichova je Dachau. A co jinak v Mnichově...? Ani ti nevím, ale máš možnost se dobře naučit arabsky
Andreas.ks Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Byl jsem tam teď v sobotu.. Doporučoval bych okolní lesy...
HB63 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Např.tam sídlí Chronoswiss,tak co zkusit štěstí a pokusit se o report . Chronoswiss Uhren GmbH Dr.-Johann-Heitzer-Str. 4 85757 Karlsfeld/München Tel. +49 (0) 8131 292 77-0 Fax +49 (0) 8131 292 77-99 E-Mail: mail@chronoswiss.de http://www.chronoswiss.com
kejklik Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 zajdi si v centru do páru správnejch pivnic, dej si weisswurst mit sauerkraut a piváka. Stojí to za to, zejména okouknout Stammtische a sbírky tupláků ve skříních. Občas tam sedávali zajímaví lidi.. A u tržiště v centru je taky skvělá rybí restaurace.
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 já tam jedu 15.-16.11. a kromě nákupu na vánoce někde v karstadtu se chystám hlavně na pivo
xbenny Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 KOusek od centra je na ostrove v rece jedno z nejvetsich technickych muzei v Evrope http://www.deutsches-museum.de/en/information/
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 kluci, dejte radši tipy na ty putyky - pokud možno velký, nezahulený s dobrym žrasem a tuplákama vlastního piva nebo třeba Paulaneru (sorry, Milis, že jsem se takhle přifařil)
gandalf Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Doporučuju technické muzeum a na náměstí typickou bavorskou pivnici U ugustiniánů /siný pivo, dobrý jídlo/. A jestli jsi na sladký, tak naproti radnici je výborná kavárna /v patře/.
raven Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Doporučuju technické muzeum a na náměstí typickou bavorskou pivnici U ugustiniánů /siný pivo, dobrý jídlo/. A jestli jsi na sladký, tak naproti radnici je výborná kavárna /v patře/. Přidávám se k doporučitelům technického muzea...
Návštěvník YPO Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 na tři až čtyři dny. Co tam mám dělat? každej den mi pošli pohled (aspoň štyry věty) = práce na celej den
gandalf Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Co kurvy ? Těch si užije, než dojede na hranice
Vit Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Asi budu muset do Mnichova, na tři až čtyři dny. Co tam mám dělat? Kromě toho, že strčím rypák na MunichTime.... Doporučuju prohlídku olympijského parku (hned vedle stadionu Bayern Mnichov) a pohled z místní vyhlídkové věže. V Dachau jsem taky byl - je to kousek. Asi bych navštívil i museum BMW. Dovolím si přidat pár svých něumělých fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kejklik Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Zpět k jídlu a pivu: Haxnbauer im Scholastikahaus, Sparkassenstraße (z Marienplatzu druhá ulice) - výborný kolena a za dvěma rohama na Platzlu je Hofbrauhaus, taky stojí za vidění, živá hudba, podkolenky a gatě s padacími mosty.
Pearce Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 já tam jedu 15.-16.11. a kromě nákupu na vánoce někde v karstadtu se chystám hlavně na pivo Ohledne piva by mohly pomoci nasledujici clanky: Mnichovské pivovárky Mnichovské pivovárky II
Návštěvník Tada Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Asi budu muset do Mnichova, na tři až čtyři dny. Co tam mám dělat? Kromě toho, že strčím rypák na MunichTime.... Hlavně proboha nic nepodepisovat...
Murphy97 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Nevím, na kolik Tě bere sport, ale byl jsem na exkurzi v Allianz aréně, kde má domácí stánek Bayern Mnichov, München 1860 a i bundes repre. Vždy podle toho, kdo zrovna hraje se barevně mění fasáda. Dostaneš se při exkurzi všude. Když budeš mít trochu štěstí a pokud uklízečka neměla svůj den, najdeš v šatně třeba vlasy, chlupy, nebo plivance nějakých slavných germánských fotbalových špílmachrů....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se