Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...posouzení nechám na vás..

# Specifications : Titanium × diamond shield

# Edge:Titanium + aluminum signboard

# Waterproof for 200m dive

# The glass: Carbhardoreccs

# Character board: Black

# Needle/: Silver (with Lmi)/silver

# Band: Titanium × diamond shield(C ring method)

# Stop Daibarecstendar when being locking double

# Urethane band attachment

cena 1100 babek +-

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Takový pěkný hodinky a zase ten levně vypadající tah, kde nejsou schopný sesadit jeden článek ze třech dílů a článek tak vypadá blbě a vylisovaně :-(

Chjo, to mi vadilo na sumech, natož na něčem dražším jao je tohle nebo marinemastery...

edit: bohužel mám díky špičkovýmu tahu od můnvočů to měřítko značně posunutý

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

jak sem už psal v původním tématu. Suma mi přijdou o řád jinde.

Pro mě je to strop v diverskách.

Pokud bych ovšem nepostoupil na vyšší level :tongue_ss:

Odesláno

Ono by to ani nešlo. U Suma je luneta z bočních stran překrytá pouzdrem, takže ta "pila" by tam moc nepasovala.

Navíc Sumo má plochou lunetu a tyhle jsou zkosený..

Odesláno
Takový pěkný hodinky a zase ten levně vypadající tah...

Proto jsem ho ani neschanel :shutup:

Hodinky jsou to super, Seiko je Seiko. Kalibr 6R15 je po mem prechodu z nekolika 7S26 a 7S25 lepsi muzika. Kvalita a vyborne zpracovani (v tehle cenove tride casto nevidene) prakticky vseho na hodinkach si zaslouzi vic nez Seiko tah. Koupil jsem k nim 22mm Meinhofer remen - neco jako karbon se zlutym prositim a vypada to dobre. U stezejek je trosku smrsknuty, neni to na prvni pohled videt. Zblizka to nijak nevadi. Je fakt, ze hodinky nenosim, jen obcas pomazlim. Ale nejakej cas remen snad vydrzi.

Kazdopadne kdo si u hodinek prevelice ceni tahu jako ja, je zmlsany, ten at si radeji zabehne k Simonovi pro ty skvosty co vyrabi. Nekdy lituju, ze nejsem Prazak... obednavat remen vyrobeny na zakazku po netu se mi hnusi prevelice :sick01:

Na rovinu napisu ze spolu se zakladatelem vlakna resime potencionalni obchod, redukuju nadbytek stavu. Ale tenhle lobing (nebo realne zkusenosti majitele) s tim nesouvisi, resime to uz asi tri dny, musim se jen dokopat k foceni. Ten kdo o nich uvazuje a oceni posun kvalitou i pocitem vys nez Monstra nebo Samuraje ci petky mel by je skouknout nazivo.

Odesláno

Inak maju jednu vec ktoru nemam rad a to je plny koncovy clanok tahu do ktoreho nie je zapusteny ten predposledny.... vysledkom je takmer nerozrtrhnutelny alebo prinajmensom ovela pevnejsi tah kde je stezejka namahana strihom na rozhrani posledny clanok/nozicka (ostatne casti tahu povazujme za pevnejsie nez je stezejka)..... proste ked sa Vam hodinky zachytia o okoloiducu salinu, tak sa musia utrhnut hodinky a nie ruka, tato forma tahu utrhnutiu hodiniek uspesne brani..... spravne na vacsine hodiniek je stezejka namahana ohybom v strete vdaka zapustenemu predposlednemu clanku (viz napr stare sumo)

• po měsíci...
Návštěvník cecil
Odesláno

pěkné ale jsem toho názoru že je asi lépe připlatit cca a vzít Marinemastery , ta cena je i tak více než vysoká. Ještě prosím o dotaz nevíte někdo za kolik a kde se dají momentálně nejvýhodněji Marinemastery koupit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...