Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Muzes napsat o tom pohovoru s celnikem vice? ;)

Samozřejmě trochu přeháním ;). Jen se ptal, odkud jedu a jestli si něco nevezu (chlast, elektroniku, iPhone). Kontroloval pas a pořád okukoval tašku. Nakonec asi usoudil, že nacpaná bagáž na 8 dní v NYC je OK a nechal mě jít :). Ale trošku nesvůj jsem byl.

parada. me se libi. takze bukujeme hospodu, ja si prinesu vlastni krokety a uz dlouho nebylo sezeni.

OT: Jestli hospodu, tak maximálně tenhle týden, a to ve středu nebo čtvrtek, anebo až ten přespříští. Příští týden jsem v Berlíně :).

Mimochodem - středa by byla OK, mám svátek, můžete mi něco dát :P.

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Mimochodem - středa by byla OK, mám svátek, můžete mi něco dát :P.

ja myslel, ze plati vzdy oslavenec. takze sem za :) dohodneme se s lolohhem. stejne se flaka

Odesláno
Milis o pinzetě nic nepsal, asi mu to nepřijde, očividně má pinzetu furt. Ty nenosíš pinzetu na chloupky? To jsi houby metrák... odevzdej hvězdy z lunety :-)

Jojo, psal jsem něco jako že tahaj za fousy. Akorát jsem nevěděl, že to dělaj ty hvězdičky... Zas na druhou stranu jsem rád, že nemám nějakýho zmetka. Hele, co se děje U Vejvodů? Tam se mi líbí, tam mají dobré plzeňské a grilovaná žebra.

Odesláno
Za fousy??? Hele,Milisáku,kde vlastně nosíš ty hodinky???? :lol2:(případně....kde Ti rostou fousy??) :lol:

Když spim, ne? Tak mám ruku někdy strčenou jako pod ksiftem. A na něm mám ty fousy.

Odesláno

Tak, to víte, pěticípý hvězdy byly dycky expanzivní a co chytly, těžko pouštěly...

Ale v týhle formě bych je snad i snes (pro natvrdlý: to má být kompliment).

Odesláno (upraveno)
Když spim, ne? Tak mám ruku někdy strčenou jako pod ksiftem. A na něm mám ty fousy.

Jo a od kdy máš dlouhý kudrnatý fousy, tedy podle toho jak to minule z těch ZENITů viselo to na fousy moc nevypadalo...;)

Edit: KFL - sice to není můj šálek kávy, ale gratuluji k novému kousku...

Upraveno uživatelem pete
Odesláno

Velmi pěkně napsáno. Člověk byl napnutej jak struna i když věděl jak to dopadne :rolleyes:

Hodinky jsou perfektní a docela dost dobře rozumím té tíze okamžiku, když sis je vzal do ruky :tomato:

Odesláno

Gratujulju, hezkej kousek, tak až ho budeš prodávat, tak víš komu volat. Jako malou satisfakci za E! :-)

Na 57 je ten bazar fakt past na nervy, ani ne tak na peníze...musel jsi se určitě zapsat, a pak čekat, než Tě čahoun vůbec začně obsluhovat? Nebo tam byl někdo jinej? Dříve to byl skvělej obchod, ale dneska už je to katastrofa. Dokonce naproti u Torneau koupíš hodinky levněji nové, než tady použité... nechápu že fungujou...možná vykupujou za babku a pak čekají na hejly. Škoda, dříve to bylo jiný kafe....

Apropo který to byl outlet? Ten za řekou? A co tam ještě měli?

Odesláno (upraveno)
Gratujulju, hezkej kousek, tak až ho budeš prodávat, tak víš komu volat. Jako malou satisfakci za E! :-)

Na 57 je ten bazar fakt past na nervy, ani ne tak na peníze...musel jsi se určitě zapsat, a pak čekat, než Tě čahoun vůbec začně obsluhovat? Nebo tam byl někdo jinej? Dříve to byl skvělej obchod, ale dneska už je to katastrofa. Dokonce naproti u Torneau koupíš hodinky levněji nové, než tady použité... nechápu že fungujou...možná vykupujou za babku a pak čekají na hejly. Škoda, dříve to bylo jiný kafe....

Apropo který to byl outlet? Ten za řekou? A co tam ještě měli?

Dobrá, slibuju ;), i když s tím zatím nepočítám ;).

Ad 57 - ano, pan Lee Rosenbloom či jak. Zápis nutný - teď jsem chvíli googlil a pěkný věci jsem na něj našel. Úplný peklo!

Woodbury Premium Outlets - jeli jsme tam shuttle busem, směr nevim :). Z hodinek už nic moc - jen TH (žádný Grand Carrery, jen "běžný") a od Zenithu - Milisovy Elity (za 3100 USD) na gumě, El Primero Chrona (kolem 3400, takový ty "retro look", menší průměr), titanový Defy Extreme (za 7900 z původních 18100) a pár dámskejch.

edit: překlepy

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)
Dobrá, slibuju ;), i když s tím zatím nepočítám ;).

Ad 57 - ano, pan Lee Rosenbloom či jak. Zápis nutný - teď jsem chvíli googlil a pěkný věci jsem na něj našel ;). Úplný peklo!

Woodbury Premium Outlets - jeli jsme tam shuttle busem, směr nevim :). Z hodinek už nic moc - jen TH (žádný Grand Carrery, jen "běžný") a od Zenithu - Milisovy Elity (za 2400 USD) na gumě, El Primero Chrona (kolem 3400, takový ty "retro look", menší průměr), titanový Defy Extreme (za 7900 z původních 18100) a pár dámskejch :).

Super, na ty Millisovy mam spadeno...super cena, a kaučuk preferuju, takže se Ti asi pochlubím, jestli ještě budou...

Ještě dotaz, jak se tam jede dlouho tím šatlíkem? Budu mít ultramegamálo času...jo a predstav si, že pan ochotný a milý si ještě naproti svýmu krámku na 57 otevřel druhou speciálku na pre-owned Rolexy...nebyl jsi tam? Je to maličký obchudek směrem k east side

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
Super, na ty Millisovy mam spadeno...super cena, a kaučuk preferuju, takže se Ti asi pochlubím, jestli ještě budou...

Ještě dotaz, jak se tam jede dlouho tím šatlíkem? Budu mít ultramegamálo času...jo a predstav si, že pan ochotný a milý si ještě naproti svýmu krámku na 57 otevřel druhou speciálku na pre-owned Rolexy...nebyl jsi tam? Je to maličký obchudek směrem k east side

Seknul jsem se v ceně u těch Milisovejch - byly za 3100 (nebo těsně kolem toho). Abych nemystifikoval.

Nevšiml, po téhle zkušenosti už jsem chodil jen po velkejch a známejch krámech :P.

Shuttle jezdí každejch 15-20 minut z Bus terminalu (minimálně ráno mezi 8:30 - 10:30 - jízdní řád je orientační, protože se jezdí podle množství lidí), cesta cca hodinu. TH Shop je od výstupu přes ulici a cca 250 metrů po pravý straně :).

Odesláno
Seknul jsem se v ceně u těch Milisovejch - byly za 3100 (nebo těsně kolem toho). Abych nemystifikoval.

Nevšiml, po téhle zkušenosti už jsem chodil jen po velkejch a známejch krámech :P.

Shuttle jezdí každejch 15-20 minut z Bus terminalu (minimálně ráno mezi 8:30 - 10:30 - jízdní řád je orientační, protože se jezdí podle množství lidí), cesta cca hodinu. TH Shop je od výstupu přes ulici a cca 250 metrů po pravý straně :).

Díky....moc z info...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...