KFL Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Muzes napsat o tom pohovoru s celnikem vice? Samozřejmě trochu přeháním . Jen se ptal, odkud jedu a jestli si něco nevezu (chlast, elektroniku, iPhone). Kontroloval pas a pořád okukoval tašku. Nakonec asi usoudil, že nacpaná bagáž na 8 dní v NYC je OK a nechal mě jít . Ale trošku nesvůj jsem byl. parada. me se libi. takze bukujeme hospodu, ja si prinesu vlastni krokety a uz dlouho nebylo sezeni. OT: Jestli hospodu, tak maximálně tenhle týden, a to ve středu nebo čtvrtek, anebo až ten přespříští. Příští týden jsem v Berlíně . Mimochodem - středa by byla OK, mám svátek, můžete mi něco dát .
mira1.1 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Gratuluju, parádní kousek za super cenu. Tomu asi fakt nešlo odolat... To je asi velikost 43mm, že?
911 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Mimochodem - středa by byla OK, mám svátek, můžete mi něco dát . ja myslel, ze plati vzdy oslavenec. takze sem za dohodneme se s lolohhem. stejne se flaka
New Milis Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Milis o pinzetě nic nepsal, asi mu to nepřijde, očividně má pinzetu furt. Ty nenosíš pinzetu na chloupky? To jsi houby metrák... odevzdej hvězdy z lunety :-) Jojo, psal jsem něco jako že tahaj za fousy. Akorát jsem nevěděl, že to dělaj ty hvězdičky... Zas na druhou stranu jsem rád, že nemám nějakýho zmetka. Hele, co se děje U Vejvodů? Tam se mi líbí, tam mají dobré plzeňské a grilovaná žebra.
Gilius Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Za fousy??? Hele,Milisáku,kde vlastně nosíš ty hodinky???? (případně....kde Ti rostou fousy??)
New Milis Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Za fousy??? Hele,Milisáku,kde vlastně nosíš ty hodinky???? (případně....kde Ti rostou fousy??) Když spim, ne? Tak mám ruku někdy strčenou jako pod ksiftem. A na něm mám ty fousy.
Teatime Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Tak, to víte, pěticípý hvězdy byly dycky expanzivní a co chytly, těžko pouštěly... Ale v týhle formě bych je snad i snes (pro natvrdlý: to má být kompliment).
Gilius Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Když spim, ne? Tak mám ruku někdy strčenou jako pod ksiftem. A na něm mám ty fousy. jo takhle..... Já už se lekl......
pete Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) Když spim, ne? Tak mám ruku někdy strčenou jako pod ksiftem. A na něm mám ty fousy. Jo a od kdy máš dlouhý kudrnatý fousy, tedy podle toho jak to minule z těch ZENITů viselo to na fousy moc nevypadalo... Edit: KFL - sice to není můj šálek kávy, ale gratuluji k novému kousku... Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem pete
Skydiver Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Velmi pěkně napsáno. Člověk byl napnutej jak struna i když věděl jak to dopadne Hodinky jsou perfektní a docela dost dobře rozumím té tíze okamžiku, když sis je vzal do ruky
Baker Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 K. gratuluju, vyjednavani a slibovani dobre znam
v79 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Gratulace i ode mne, na zápěstí opravdu nepřehlédnutelné. Vyjímají se jak papoušek na rameni.
M916 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Gratulace, další El Primero v klubu...
pavel23 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Taky gratulace ke všem nákupům, ale rozšoupl si se.
Cyber Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Gratujulju, hezkej kousek, tak až ho budeš prodávat, tak víš komu volat. Jako malou satisfakci za E! :-) Na 57 je ten bazar fakt past na nervy, ani ne tak na peníze...musel jsi se určitě zapsat, a pak čekat, než Tě čahoun vůbec začně obsluhovat? Nebo tam byl někdo jinej? Dříve to byl skvělej obchod, ale dneska už je to katastrofa. Dokonce naproti u Torneau koupíš hodinky levněji nové, než tady použité... nechápu že fungujou...možná vykupujou za babku a pak čekají na hejly. Škoda, dříve to bylo jiný kafe.... Apropo který to byl outlet? Ten za řekou? A co tam ještě měli?
KFL Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) Gratujulju, hezkej kousek, tak až ho budeš prodávat, tak víš komu volat. Jako malou satisfakci za E! :-) Na 57 je ten bazar fakt past na nervy, ani ne tak na peníze...musel jsi se určitě zapsat, a pak čekat, než Tě čahoun vůbec začně obsluhovat? Nebo tam byl někdo jinej? Dříve to byl skvělej obchod, ale dneska už je to katastrofa. Dokonce naproti u Torneau koupíš hodinky levněji nové, než tady použité... nechápu že fungujou...možná vykupujou za babku a pak čekají na hejly. Škoda, dříve to bylo jiný kafe.... Apropo který to byl outlet? Ten za řekou? A co tam ještě měli? Dobrá, slibuju , i když s tím zatím nepočítám . Ad 57 - ano, pan Lee Rosenbloom či jak. Zápis nutný - teď jsem chvíli googlil a pěkný věci jsem na něj našel. Úplný peklo! Woodbury Premium Outlets - jeli jsme tam shuttle busem, směr nevim . Z hodinek už nic moc - jen TH (žádný Grand Carrery, jen "běžný") a od Zenithu - Milisovy Elity (za 3100 USD) na gumě, El Primero Chrona (kolem 3400, takový ty "retro look", menší průměr), titanový Defy Extreme (za 7900 z původních 18100) a pár dámskejch. edit: překlepy Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem KFL
Cyber Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) Dobrá, slibuju , i když s tím zatím nepočítám . Ad 57 - ano, pan Lee Rosenbloom či jak. Zápis nutný - teď jsem chvíli googlil a pěkný věci jsem na něj našel . Úplný peklo! Woodbury Premium Outlets - jeli jsme tam shuttle busem, směr nevim . Z hodinek už nic moc - jen TH (žádný Grand Carrery, jen "běžný") a od Zenithu - Milisovy Elity (za 2400 USD) na gumě, El Primero Chrona (kolem 3400, takový ty "retro look", menší průměr), titanový Defy Extreme (za 7900 z původních 18100) a pár dámskejch . Super, na ty Millisovy mam spadeno...super cena, a kaučuk preferuju, takže se Ti asi pochlubím, jestli ještě budou... Ještě dotaz, jak se tam jede dlouho tím šatlíkem? Budu mít ultramegamálo času...jo a predstav si, že pan ochotný a milý si ještě naproti svýmu krámku na 57 otevřel druhou speciálku na pre-owned Rolexy...nebyl jsi tam? Je to maličký obchudek směrem k east side Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem Cyber
KFL Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Super, na ty Millisovy mam spadeno...super cena, a kaučuk preferuju, takže se Ti asi pochlubím, jestli ještě budou... Ještě dotaz, jak se tam jede dlouho tím šatlíkem? Budu mít ultramegamálo času...jo a predstav si, že pan ochotný a milý si ještě naproti svýmu krámku na 57 otevřel druhou speciálku na pre-owned Rolexy...nebyl jsi tam? Je to maličký obchudek směrem k east side Seknul jsem se v ceně u těch Milisovejch - byly za 3100 (nebo těsně kolem toho). Abych nemystifikoval. Nevšiml, po téhle zkušenosti už jsem chodil jen po velkejch a známejch krámech . Shuttle jezdí každejch 15-20 minut z Bus terminalu (minimálně ráno mezi 8:30 - 10:30 - jízdní řád je orientační, protože se jezdí podle množství lidí), cesta cca hodinu. TH Shop je od výstupu přes ulici a cca 250 metrů po pravý straně .
Cyber Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Seknul jsem se v ceně u těch Milisovejch - byly za 3100 (nebo těsně kolem toho). Abych nemystifikoval. Nevšiml, po téhle zkušenosti už jsem chodil jen po velkejch a známejch krámech . Shuttle jezdí každejch 15-20 minut z Bus terminalu (minimálně ráno mezi 8:30 - 10:30 - jízdní řád je orientační, protože se jezdí podle množství lidí), cesta cca hodinu. TH Shop je od výstupu přes ulici a cca 250 metrů po pravý straně . Díky....moc z info...
lolohh Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Tak je konečně vidím, jsou hezčí, než jsem myslel! Hospodu tento ani příští týden bohužel nezvládám. Přespříští ještě nevim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se