bandicoot Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Mám doma na návštěvě na pár dní tchýni, takže kdyby mi někdo tvrdil, že mě doma čeká překvápko čekal bych spíš vytopenej byt, zničenej sporák a zpruzený děti... Na to, že překvápko bude a navíc milý bych fakt nevsadil ani pětku. Dostal jsem malej prezent za registraci do LeClub, což je sdružení fandů značky Jaeger-LeCoultre. Nejsem příznivcem "rozbalovacích" fotoseriálů, ale tohle prostě musím... Ještě nikdy jsem nedostal takhle levnou a obyčejnou věc takhle machrovsky zabalenou. Fotky jsou malý, nemám v úmyslu vám blokovat připojení, nejde o detaily, spíš o ty "vrstvy"...
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Ty mě s těma Reversama budeš tak dlouho provokovat, až si je nakonec taky koupím, už jsem se na ně byl dokonce podívat v obchodě abych se znova ujistil, že mi pasují Ale koukám, že LeCoultři mají dobrý customer care
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 to je super - tohle mě na těch slušnějších firmách baví a hlavně to potěší
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Tada: znáš mě, ani ty můnvoče v dablsafíru jsem neměl dýl jak 3/4 roku, možná stačí jen čekat...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 ty wole Bandi prachovka... jak to mají vychytané, jak věděli, že bude u vás tchyně a bude chtít uklízet?
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 tombed napsal: ...a bude chtít uklízet? tak to jsem v klidu, za 2 dny hrábla jen na uherák v lednici (nechala z půl štangle jen tu špičku co jí nešla sloupat)...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 bandicoot napsal: tak to jsem v klidu, za 2 dny hrábla jen na uherák v lednici (nechala z půl štangle jen tu špičku co jí nešla sloupat)... příště uherák schovat a ... máme jen gothaj maminko...
xlaque Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 O tomto pisali aj typci z FAM fora, asi tak pred dvoma rokmi, vtedy som bol prekvapeny, že mi ju neposlali, hoci som bol registrovany, ale asi je to na case no., Bandicoot, môžeš to potvrdiť alebo vyvratiť ?
lolohh Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Hezkej šnuptychl, příjemná pozornost!
ANT Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 mila pozornost, verim ze to potesi
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 xlaque: tato podmínka není nikde zmíněna. Já tam hodinky sice zadal, ale je to jen doplňková funkce, řádná registrace proběhne i bez zadání hodinek.
Jumbo Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 No totoť! Snad tam ten papír na reegistraci, který mi předal Cyber, taky pošlu. Jenom jde o to, aby se tam nemuselo psát číslo hodinek, protože garanční list mám bez data, takže termín nákupu se dá napsat, až kdyby něco. A tuto možnost ztratit by byla škoda.
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Jumbo: jo, to se tam píše, ale mám pocit, že každé z těch polí (model, case, datum, retailer) není povinné, tzn. můžeš jen napsat model.
xlaque Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Bandicoot: ano, to viem, ja som tam zaregistrovany, len či to nepošlu len tym, ktori zadali svoje hodinky a podľa tvojho prispevku to vyzera presne tak. Teraz uvažujem, či oklamem pre mňa najsvätejšiu značku a ak to urobim, či mi za to osud udeli ich nenabudnutie
Andrew Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 xlaque napsal: Bandicoot: ano, to viem, ja som tam zaregistrovany, len či to nepošlu len tym, ktori zadali svoje hodinky a podľa tvojho prispevku to vyzera presne tak. Něco na tom bude, zaregistrovaný jsem už také skoro rok a podobný present nikde. V lednu (snad ) budou i ty moje zadány do systému a jsem zvědav co se bude dít!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se