Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 367
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ten silikon mi k moderním pilotkám s WR 100m nepřijde tak šílenej. Červený proužek, který jde vidět, když jsou hodinky na ruce, ladí k čárce na lunetě hodinek. Navíc řemínek není hladký, ale má strukturu. K hodinkám s číselníkem podobnějším historickému modelu by se to nehodilo, ale k "veselejším" pandám je to pro mě na léto ještě ok.

Zkusil jsem ještě ten canvas..

20240709_191834.jpg

20240709_191840.jpg

Upraveno uživatelem bacil.357
Odesláno

Mě by seděla písková barva řemenu, kdyby byly i indexy v pískové barvě. Prostě k originál verzi. K pandám mi sedí černá, bílá nebo světle šedá. Šedá proto, že sedí k černému číselníku a bílým subcifrům, jakože barvy znaku Luftwaffe.

Odesláno
  V 9. 7. 2024 v 20:54, Greenhornik napsal:

Ten Barton je moc humpolackej, zkusil bych Campagnolo nebo jak už jsem psal, Artem. Ale ten stojí randál.

Rozšířit  

No já jsem jen chtěl něco vyzkoušet za nějaký menší peníz. Pořád si totiž nejsem jistej, jestli ty Hanharty zůstanou doma. Jak se mi zhoršuje zrak, tak ty hodinky pro mě nejsou úplně přehledný při rychlém odečítání času. Jinak jsou perfektní.

Odesláno

Já je moc v létě nenosim, jsou takový studený. A přidat tam další barvu k bílé a černé už mi přijde moc. K normálním černým Hanhartům ale souhlas, světlý řemen je gut.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem pokořil hodinkový milník. Kdysi dávno bych si nedokázal představit, že dojdu tak daleko. Hanhart bude srdcovka. Má příběh, nič nevyčnívá, ale přitom má něco navíc. A hlavně najít menší 39 chronograf, v manuálu a za rozumný peníz není vůbec jednoduché, ale Hanhart to umí. I přes vyšší pouzdro na ruce velmi pohodlné. Řemen je originální, akorát jsem dal pryč tu podložku. Bylo to sice nesmírně pohodlné, ale posunulo mě to o generaci dál. Tam ještě nechci 😁. Jo a díky @blackhead za to, že mi je prodal.

IMG_20240805_200809556_HDR (1).jpg

IMG_20240805_200756116 (1).jpg

IMG_20240805_200746139 (1).jpg

Upraveno uživatelem indian2023
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...