Přejít na obsah

Den otevřených dveří v Eltonu

Doporučené příspěvky

Zatím ne.

Mě nedávno napadlo zkoumat možnost takového hodinářského minima v Eltonu, ale to se kdysi před lety konalo-nekonalo s nevalným ohlasem. Nevím, možná díky ceně, díky termínu, nevím, je to pár let. Ale myšlenka Dne otevřených dveří je fakt dobrá. Vždyť přece nemůže být Eltonu lhostejný vztah, ve fotbalové terminologii, tvrdého jádra primkářů s jejich klubem. Já bych se zúčastnil i za vstupní poplatek. Moc prosím, zvažte to. Vždyť tady společně vytváříme primkařskou image. A to určitě není málo. Já si po návštěvě v NMnM objednal troje hodinky. A jedny z nich poputují nastálo do USA jako dárek. Nevybral jsem Omegy, Zenithy ani Brajtle...ale Prim. A těším se, až je předám. S českým granátem v korunce a další individualizací. Alespoň o tom pouvažujte...Děkuji !!! :notworthy:

• Dát hlas 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě nedávno napadlo zkoumat možnost takového hodinářského minima v Eltonu, ale to se kdysi před lety konalo-nekonalo s nevalným ohlasem. Nevím, možná díky ceně, díky termínu, nevím, je to pár let. Ale myšlenka Dne otevřených dveří je fakt dobrá. Vždyť přece nemůže být Eltonu lhostejný vztah, ve fotbalové terminologii, tvrdého jádra primkářů s jejich klubem. Já bych se zúčastnil i za vstupní poplatek. Moc prosím, zvažte to. Vždyť tady společně vytváříme primkařskou image. A to určitě není málo. Já si po návštěvě v NMnM objednal troje hodinky. A jedny z nich poputují nastálo do USA jako dárek. Nevybral jsem Omegy, Zenithy ani Brajtle...ale Prim. A těším se, až je předám. S českým granátem v korunce a další individualizací. Alespoň o tom pouvažujte...Děkuji !!! :notworthy:

Kdokoliv se obrátí na Elton s žádostí o prohlídku, je mu vyhověno. Platí to jak pro jednotlivce, tak pro skupiny. Stačí domluvit termín s paní Jankovou z obchodního oddělení (petra.jankova@prim.cz). Není třeba organizovat den otevřených dveří.

Pokud se domluví víc zájemců z Chronomagu na jeden terním tím lépe. Mohu jim pak nabídnout osobní průvodcovství po Eltonu a případně i prohlídku muzea primek v Městském muzeu v Novém Městě nad Metují.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Kdokoliv se obrátí na Elton s žádostí o prohlídku, je mu vyhověno. Platí to jak pro jednotlivce, tak pro skupiny. Stačí domluvit termín s paní Jankovou z obchodního oddělení (petra.jankova@prim.cz). Není třeba organizovat den otevřených dveří.

Pokud se domluví víc zájemců z Chronomagu na jeden terním tím lépe. Mohu jim pak nabídnout osobní průvodcovství po Eltonu a případně i prohlídku muzea primek v Městském muzeu v Novém Městě nad Metují.

Super! Tak já se hlásím. Pokud nás bude víc, mohli bychom udělat chronomag skupinu, a využít nabídky accutrona.

Seznam zájemců:

Ondra

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Osobně bych rád využil i accutronova průvodcovství, takže termín záleží na jeho možnostech. Já osobně bych se přimlouval za pátek. S konkrétním termínem se přizpůsobím.

Accutrone, můžeš prosím napsat termíny, kdy bys mohl. A kolik osob by měla mít minimálně naše skupinka?

Předem díky.

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Osobně bych rád využil i accutronova průvodcovství, takže termín záleží na jeho možnostech. Já osobně bych se přimlouval za pátek. S konkrétním termínem se přizpůsobím.

Accutrone, můžeš prosím napsat termíny, kdy bys mohl. A kolik osob by měla mít minimálně naše skupinka?

Předem díky.

Ano, přimlouvám se moc a moc za pátek. Zajistím 3-4 ostravské primkaře. Potřebujeme znát dopředu termín...Uděláme si fajn výlet a na náměstí v NMnM jsem viděl fajn hospůdky. Tak o co jde ? :cheers:

Odkaz ke komentáři

Dle vašich příspěvků jsem nabyl dojmu, že vhodným termínem je nějaký prosincový pátek.

Proto jako den D navrhuji pátek 7.12.2012

Čas: 10:00 hodin

Místo srazu: parkoviště před Eltonem

Maximální počet účastníků: 12

Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu.

Pokud se navržený termín někomu nebude hodit, může si domluvit prohlídku Eltonu na jiný, pro něho vhodnější termín. Pouze nebudu moci zaručit, kdo se mu bude věnovat.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Výborný termín, tak připisuju na seznam Ostravaky......

Den: pátek 7.12.2012

Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu.

Seznam zájemců:

Ondra

Petr

Honza

sect

Baker

Lukin_ova

Odkaz ke komentáři

Výborný termín, tak připisuju na seznam Ostravaky......

Den: pátek 7.12.2012

Seznam zájemců:

Ondra

Petr

Honza

sect

Baker

Lukin_ova

Viktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnM

Upraveno uživatelem Viktor
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...