Přejít na obsah

Anketa výhradně pro YPA :-)

Anketa výhradně pro YPA :-)  

140 hlasů

1. 1. Anketa výhradn? pro YPA :-)

• Omega Blue dial
      44
    • Omega Black dial
      57
    • Sinn
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno

zajímalo by mě, kdybych před vás položil tyto troje hodinky a řekl: "jedny z nich si hned můžeš zdarma odnést"

hlasujte a ani to nemusíte komentovat

TAKŽE KTERÉ ? :smile_anim:

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
Odesláno
Co by mě zajímalo... Jaký je rozdíl ve zpracování mezi Sinn a UN?

slovo zpracovaní je u hodinek dost divný - kromě několika šmejdů, který jsem viděl jenom na webu (kde bylo všechno nakřivo) jsou současné hodinky zpracované všechny dobře

spíš bych to posunul na "použité materiály" a srovnávat Sinn s UN asi nejde - UN jsem měl jenom jedny a byly z jiného materiálu než Sinn (určitě náchylnějšího na odrbání x titan,leštěná ocel)

spiderer: to fakt ne - máš taky dvě zdravý ruce tak tvoř

Omega Black, ale kdyby slo o automaty, beru Sinn.

všechny hodinky v prvním postu jsou na elektřinu

Odesláno

Kdepak, vrchni anketar jsi ty :) To byl jenom namet na pokracovani, ale vzhledem k poctu hlasujicich uz by to byl asi celkem zmatek a bylo by to zbytecny ;)

Kazdopadne kdyz napisu komentar aspon trochu k veci, tak bych vybiral podle poradi: Modre bondovky, Sinn, cerne bondovky - protoze modry bondovky s emi libi, cerny bondovky se mi nelibi a Sinn jsem jeste nemel a treba na nej nekdy taky dojde.. jen je to mimo muj nakupni radius, nemecky neumim, podivat se na to kde taky moc neni, pokud nebudu chtit objet cleny z cele CR a jsem linej jako prase, takze uvidim tak maximalne tvoje a lolohhovy v hospode ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno
Kdepak, vrchni anketar jsi ty :) To byl jenom namet na pokracovani, ale vzhledem k poctu hlasujicich uz by to byl asi celkem zmatek a bylo by to zbytecny ;)

Kazdopadne kdyz napisu komentar aspon trochu k veci, tak bych vybiral podle poradi: Modre bondovky, Sinn, cerne bondovky - protoze modry bondovky s emi libi, cerny bondovky se mi nelibi a Sinn jsem jeste nemel a treba na nej nekdy taky dojde.. jen je to mimo muj nakupni radius, nemecky neumim, podivat se na to kde taky moc neni, pokud nebudu chtit objet cleny z cele CR a jsem linej jako prase, takze uvidim tak maximalne tvoje a lolohhovy v hospode ;)

no vidíš - já je koupil oboje naslepo a nelituji - kdyby byly U2 na baterku tak by asi na UX nedošlo

Odesláno

Ja bych si treba nikdy nekoupil hodinky jenom proto, abych se odlisil. Odmitat cokoli jen proto, ze to nahodou zapada do vseobecneho vkusu nebo to podporil dobry marketing je IMHO povrchni. Jestli je nosi nekdo jiny/vsichni je mi uplne jedno. Vybral bych cerne, pak modre Omegy a Sinn nikdy. Kdyz je vidim, nemam k nim zadny vztah, nevyvolavaji ve mne zadnou emoci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...