Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to aCIDfire : dík za odpověď. Ta D80 by se mi taky líbila, a setová 17-80 vůbec není špatná. Sigma 70-200/2.8 není špatná, ale asi bych dal přednost nikkoru (nejlépe 70-210/2,8 AF-S VR ale to je kategorie snů :) ), ikdiž sám mám Sigmu 24-70/2,8 a nemůžu si stěžovat.

co vlastně fotíš?

Odesláno

zatím mám kompakt,bohužel,..na zrcadlo čekám už dlouho jak na smilování,..tady je taková směska co fotím :)

http://galerie.zive.cz/showgallery.php?cat...00&ppuser=14342

EDIT: nevím co se tohohle Nikkoru týče cos psal,ale u těch levnějších Nikkorů si dost lidi stěžuje na

ostrost kresby na dlouhým sklu,..ta Sigma 70-200/2.8 má všechno tak nějak vyvážený a lidi vč recenzentů

si ji vychvalují (no za 25 klacků ještě aby ne :) ). 70-300 už bych z hlediska kvality nebral (pokud to neni profi,ze),

tam už je velkej rozsah a ukočírovat obraz.vlastnosti není jednoduchý,jsem zvědavej jak dopadne právě novej Nikkor 70-300 VR.

Odesláno
  altfretka napsal:
Nevim, proc by mel clovek nosit porad jen jedny hodinky - to je totez, jak nosit jen jedny boty nebo jednu kosili. Hodinky jsou doplnek, vasen, pomocnik - kazdy at jich ma, kolik chce a jejich noseni s tim vubec souviset nemusi. Nazory "troje uz neunosim" nedokazu pochopit.

Kdybych mel nosit porad jen jedny, tak je brzy prestanu vnimat. Jak je krasne to ranni rozhodovani, ktere se mnou dany den vyrazi do prace, ktere za zabavou, ktere si jen tak natahnu a ulozim do bezpeci, neb nosit je je pri jejich [napr. historicke] hodnote uz temer zlocin... :)

Nosit 30 let jedny a pak tise zemrit, ze ? To by byl opravdu "pestry" zivot, dekuji nechci. Holt jsou jedinci s fantazii a bez. Nekdo si jimi jen honi ego, nekdo propadl jejich kouzlu a vnima je proste jinak.

Přestože kážu vodu piju víno. Sám mám v současnosti čtvery kousky. Přesto vnitřně cítím ( i když jsem blázen do hodinek ), že víc jak dvoje ( máš pravdu Kamile ) je zbytečnost a vyhazování peněz. Protože platí - čím víc máš hodinek, tím víc koukáš po dalších a chceš je.

Odesláno

nj,na rally,to už chce jinej stroj než kompakt a pohotovost:) ,..pěkný,pěkný..

EDIT: mě zas lákaj takový ty motocykl.závody v halách,exhibice :) I když tam asi dělá trochu neplechu

to arteficielní osvětlení.

EDIT2: Když fotíš auta,to budeš asi znát stránky tohohle člověka,..výborný foto:

http://www.martinkozak.com/

Ostatním sorry za OT.

Odesláno
  klobadysek napsal:
Hosi hosi, lidi co si libujou ve svycarskejch mechanikach bych si predstavil spis s Leicou na krku nez s japonskyma kalkulackama s objektivem ;)

nebránil bych se tomu, ale ta cena...

Odesláno
  klobadysek napsal:
Hosi hosi, lidi co si libujou ve svycarskejch mechanikach bych si predstavil spis s Leicou na krku nez s japonskyma kalkulackama s objektivem ;)

A na co chceš ty Leica objektivy nasadit?

Odesláno

TO Roon:

Ona má chorobu z povolání. Ona je ekonomka. nějak jí nesedí poměr dvě ruce a 4 hodinky.

Ona si žije v tom svým světě má dáti dal.

K tomu photo: Já stále zůstávám u klasického zrcadla Nikon 70 s Nikkorem ve předu a nemá to konkurenci. ( Ve své třídě) Uvažuju o malém digi kompaktu. Hlavně z důvodu fotek na chronomag.....:):):) Co dodat...

Odesláno
  klobadysek napsal:

Spis bych to videl na foceni na CB film a vyvolavani v domaci temne komore, ne? To je ta spravna klasika ;)

(Aspon ja to tak porad delam...)

Odesláno
  Radimk napsal:
TO Roon:

Ona má chorobu z povolání. Ona je ekonomka. nějak jí nesedí poměr dvě ruce a 4 hodinky.

Ona si žije v tom svým světě má dáti dal.

a to takhle přistupuje ke všem věcem, nebo jen k hodinkám ?

aCIDfire napsal:
EDIT2: Když fotíš auta,to budeš asi znát stránky tohohle člověka,..výborný foto:http://www.martinkozak.com/

znám a jeho fotky se mi také líbí

Odesláno
  Radimk napsal:
No vlastně... když jsem si koupil třetí pistoli, taky se na mě dívala trochu divněji.

Pro jistotu jsem ty první dvě prodal, aby neměla co chytit do ruky

jo to by mohlo být nebezpečné.... :D

Odesláno
  klobadysek napsal:

ona v té zrcadlovce ještě troška mechaniky zbyla. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...