Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak kdopak z vás je koupil, no? Přiznejte se :)

Jinak cena mi nepřijde nijak velká. Evidentně na světě není moc pošuků, kteří by nutně potřebovali takovéhle hodiny (hodinky je moc "malé" pojmenování) :D A stejně si myslím, že se bitva odehrávala jen v rámci chronomagu.

No, me prijde tak akorat. Na jednu stranu je o poznani vyssi nez u "obdobnych" jinych hodinek. Na druhou stranu jsou hodne vzacne a za par let se klidne prodaji u nekolikrat draz.

PS: Hodit na jine forum tento odkaz a nedoplatili byjste se uz ted.

Odesláno
Skvělý. A ještě nám teď a tady veřejně slib, že je budeš nosit :)

To mne chceš ugrilovat???? :crying_anim02:

Už kolega Klotzman dokázal, že je to zhola nemožné... :D

Fotka na zápěstí 19cm...

Gorgu, podezírám Karlose, že neměl na mysli velikost ..... :crying_anim02:

Odesláno
Tak kdopak z vás je koupil, no? Přiznejte se :)

Jinak cena mi nepřijde nijak velká. Evidentně na světě není moc pošuků, kteří by nutně potřebovali takovéhle hodiny (hodinky je moc "malé" pojmenování) :D A stejně si myslím, že se bitva odehrávala jen v rámci chronomagu.

Bitva nebyla, gentlemansky jsme se přes SZ domluvili s Bertem a já nepřihazoval, asi bych zaplatil víc, ale je zbytečné za hodinky dát místo 300 USD s poštou 700 USD. Bert má k Vodolazům větší citový vztah a tak koupě se opravdu povedla.... :)

Odesláno

Neboj, myslel jsem opravdu jen velikost. S tím zářením to asi nebude tak strašné. Každopádně máš ideální příležitost to zjistit a nechat někde změřit a nás tady překvapit naprosto unikátní recenzí :)

• po měsících...
Odesláno

Ahoj. Potřeboval bych poradit, kde bych mohl sehnat vojenský ruský potapěčský hodinky. Našel jsem je taky pod názvem Vodolaz. Jsou to velmi masivní hodinky. Poradíte? Moc díky

Dnes jsem si tyto krasavce sehnal přes net. Je to bomba na ruce, a to mám dva metry a 120kg. Vypadají jako

ze scifi filmu. Dnes jsem je celý den nosil a mám jednu ruku dlouhohouhou. Ale za ten podiv při pohledu na mou ruku

za to stojí: Co to máš za orloj? Jak to tak svítí? Není to radioaktivní? Fakt bomba!!! Ten řemen jak z pripjati!

Odesláno

Dnes jsem si tyto krasavce sehnal přes net. Je to bomba na ruce, a to mám dva metry a 120kg. Vypadají jako

ze scifi filmu. Dnes jsem je celý den nosil a mám jednu ruku dlouhohouhou. Ale za ten podiv při pohledu na mou ruku

za to stojí: Co to máš za orloj? Jak to tak svítí? Není to radioaktivní? Fakt bomba!!! Ten řemen jak z pripjati!

Jeste si kup fotak a dej nam sem nejakou fotku :santa:

Odesláno

Ahoj. Potřeboval bych poradit, kde bych mohl sehnat vojenský ruský potapěčský hodinky. Našel jsem je taky pod názvem Vodolaz. Jsou to velmi masivní hodinky. Poradíte? Moc díky

Smirs

• po měsících...
Odesláno

Ta turistické polokopie se vyrábí 10 let a teprve loni se o nich v Rusku začalo mezi milovníky hodinek povídat a pátrat po jejich historii.Taky asi mnozí z nich byli překvapeni.

Pravdou však je, že zatím nebyly nalezeny žádné konkrétní informace,jenž by přesně zmapovaly historii těch původních ptápěčských hodinek.

Ty pravé lze poznat podle strojku,je označen ??? nebo je tam vyražena značka závodu Agát.V těch novodobých bývá molnija 3602.

post-2877-1259103605.jpgpost-2877-1259103669.jpg

Originální armádní set pro potápěče obsahoval hodinky, hloubkoměr a kompas. Vše opatřeno svítícími indexy. Pro ilustraci přikládám fotky včetně partičky vojenských potápěčů.

post-1228-1281261660,72.jpg

post-1228-1281261670,6.jpg

post-1228-1281261811,35.jpg

Odesláno

Originální armádní set pro potápěče obsahoval hodinky, hloubkoměr a kompas. Vše opatřeno svítícími indexy. Pro ilustraci přikládám fotky včetně partičky vojenských potápěčů.

Fakt ma zacina zaujimat ako je to s tou radioaktivitou :rip:
Odesláno

Fakt ma zacina zaujimat ako je to s tou radioaktivitou :rip:

Měl jsi být na srazu v Jablonci :-) zkus někde najít fotky a povídání, bacha, je to pod libereckým srazem.

Odesláno

Obrázky hodinek z mé sbírky.

Byly vyrobeny v roce 1978, jsou z nerezu a to včetně přezky na řemenu. Řemen je vyroben z materiálu, který vypadá jako pogumované plátno.

Pouzdro je monocock vyrobený z nerezové ocele. Výrobní číslo na spodní straně pouzdra je 1083.

post-1228-1281419811,88.jpg

post-1228-1281419822,6.jpg

post-1228-1281419832,71.jpg

post-1228-1281419843,23.jpg

post-1228-1281419854,23.jpg

post-1228-1281419863,89.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...