Jump to content

Recommended Posts

Posted

Předem se omlouvám za psaní již mnohrát probraných témat.

Chci si koupit hodinky, cena do cca. 6 tisíc. V podstatě se v hodinách vůbec nevyznám, takže nemám moc představu ani co je kde k sehnání. Hodinky nosím skoro furt, tak bych nechtěl nějaký moc těžký. Nemusí to být ani nějak moc designovka. Jak říkám, nemám vůbec představu, ale jsem připraven na doplňující otázky.

Všem předem děkuji za radu a pomoc.

Posted
Jak říkám, nemám vůbec představu, ale jsem připraven na doplňující otázky.

Styl, velikost, automat/quartz, na kovu/kuzi. Projdi si nejdrive rubriku "Poraďte s koupí / výběrem" a udelas si trochu jasno v tom co vlastne hledas.

Posted

Až si pročteš sekci, kterou Ti zcela správně doporučuje Baker, zkus opravdu více upřesnit své požadavky. Porozmýšlej také o tom, jestli Ti nebude vadit zakoupit hodinky z ebay. Tam si můžeš pořídit ty pro Tebe pravé za stejnou sumu o kategorii vyšší než v Čr. Pokud to tak bude a nemáš-li zkušenosti s dražbou v zahraničí, neostýchej se požádat o pomoc, je zde mnoho kolegů, kteří Ti zcela jistě a rádi s nákupem pomohou. 

Mnoho zdaru  :) .

Posted

Trochu jsem si to ujasnil, jedny obyčejný hodinky mám, ale ty se mi moc nezdaj k obleku, protože jsou celkem mohutný. Líbí se mi spíš hodinky s kulatým ciferníkem, preferuju koženej pásek. Vnitřnosti radši mechanický, ale nevim jestli se v téhle ceně nějaký snesitelný seženou. Ebay pro ěm není problém, tam už nakupuju jiný věci. Podle projetí netu se mi zalíbili Citizen BL8000-03A, hodně by mi pomohl nějakej komentář k tomuhle kusu. Pak jsem si všiml, že se v téhle cenové kategorii daj sehnat různý Seika. Je nějakej zásadní rozdíl mezi těmahle značkama, nebo je to srovnatelný?

Děkuju za všem za případnou pomoc.

Posted

Tak ve finále skončili dva kusy Citizen BL8000-03A a Tissot PRC 200. Zdá se že rozhodování nebude lehký. Má někdo osobní zkušenosti s oběma kouskama?

Posted

Tissot PRC 200 jsem měl a byl jsem spokojený - najdeš o nich tady hodně informací, ale musíš hledat. Na těch Citizenech se mi nelíbí prakticky všechno. Z těhle dvou určitě Tissot.

Kdyby jsi chtěl poradit, kde je koupit, tak dej vědět přes SZ.

Posted

Taky bych se přiklonil k Tissot, ikdyž tenhle víkend jsem na ně koukal a zdály se mi celkem malý. Ale to bude asi jenom můj problém, jelikož všechno srovnávám s monstrama..

Posted

Díky za hodnocení. Tissoty jsem už objednal, když maj tak pozitvní ohlas. Jak přijedou, tak napíšu svůj názor na ně.

Posted
Díky za hodnocení. Tissoty jsem už objednal, když maj tak pozitvní ohlas. Jak přijedou, tak napíšu svůj názor na ně.

A model ktery jsi objednal popr.fotografii. ;).

Posted
Tak ve finále skončili dva kusy Citizen BL8000-03A a Tissot PRC 200. Zdá se že rozhodování nebude lehký. Má někdo osobní zkušenosti s oběma kouskama?

Kvalitnější a lépe zpracované jsou určitě Citizeny, jen bych vybral jiný model / tenhle je přeplcaný a nepřehledný /.

• 4 weeks later...
Posted

Zdravím, nakonec jsem si po dlouhém zvažování objednal i ty citizeny, ale když mi přišly, zděsil jsem se. Jsou opravdu až nechutně přeplácaný a přestože mají průměr stejnej jako prc200, tak se zdají být výrazně menší, protože mají širokou lunetu. Tissoty jsou úplně jiná káva, přehledný, přiměřeně velký a mají příjemnější pásek. U těch citizenů byl extrémně tuhej. Je mi jasný, že nošením se trochu poddá, ale u těch citizenů to bylo fakt moc. Naštěstí se mi podařilo je udat zase dál. K tissotům dodám pár fotek.

Posted

Takhle vypadaj moje PRC200 T17.1.526.52

PRC200_1.jpg

PRC200_2.jpg

PRC200_3.jpg

Jak budu mít trochu čas, tak ještě nějakou fotečku přidám.

tak sup sem s nima, juniore

Ty jako sedíš celej den u komplu jen abys čekal, kdy něco napíšu???