kubson Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 stojí sice 10EUR ale pro každého Rolex fana s iPhonem je to povinnost info: http://www.hodinkee.com/blog/2009/11/22/mo...-we-become.html video: http://www.youtube.com/watch?v=z19RLef1pD0 odkaz na iTunes store: http://www.hodinkee.com/blog/2009/11/22/mo...-we-become.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Grc. Ze bych si koupil iPhone? . . . . . Ne, to jsi radeji koupim nove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Dost dobry, to si mozna koupim jeste driv nez ty Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Žebráci ! :-) 10EUR, velké B dalo B01 do frcu volně a pánové s korunkou dělají fôry. Hodinkové apps jsou hlavně sranda a ne takovéto škubání. Holt krize zasáhla i ROLEX Uvidíme jak se vytáhne Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Žebráci ! :-) 10EUR, velké B dalo B01 do frcu volně a pánové s korunkou dělají fôry. Hodinkové apps jsou hlavně sranda a ne takovéto škubání. Holt krize zasáhla i ROLEX Uvidíme jak se vytáhne Omega. doporučuji se pořádně podívat o čem je tahle aplikace, tohle není jenom nějaká reklamní srandička od rolexu, ale velmi rozsáhlá databáze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Já ten iPhone tak dlouho zvažuju, pořád si říkám: Bože za kus plastu tolik přece nedáš! No ale tohle jsou vážně pádný důvody pro! Krásná aplikace... díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Žebráci ! :-) 10EUR, velké B dalo B01 do frcu volně a pánové s korunkou dělají fôry. Hodinkové apps jsou hlavně sranda a ne takovéto škubání. Holt krize zasáhla i ROLEX Uvidíme jak se vytáhne Omega. Jak pise kubson, staci se podivat co obsahuji aplikace B01, Stowa atp (=ho*no) a co obsahuje tahle Rolexi databaze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Pro Rolex není žádný problém vydat takovou aplikaci zdarma, stejně si to tam nikdo nebude prohlížet všechno. Nevadí mi koupit si knížku za x stovek EUR o historii kohokoliv, ale platit za aplikaci (byť špičkově zpracovanou - o tom žádná), to i přijde směšné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Nevadí mi koupit si knížku za x stovek EUR o historii kohokoliv, ale platit za aplikaci (byť špičkově zpracovanou - o tom žádná), to i přijde směšné. Jakej je v tom rozdil? PLatit za knizku x platit za aplikaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Tak aplikace je praktická, já bych ocenil i nějakou všeobecnou - třeba když se někde v cizině dostanu do obchodu se starými hodinkami a vidím nějaké krásné hodinky, ale nevím o nich nic, tak mrknu do mobilu a je to... To by bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Nádhera, kupuju hned, iPhone mam a žeru ho, Rolex nemam a žeru ho, ale hodlám to do vánoc napravit a mít oboje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Jak pise kubson, staci se podivat co obsahuji aplikace B01, Stowa atp (=ho*no) a co obsahuje tahle Rolexi databaze.. super nápad... jdu kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Me na tom jenom depta ta ikona, nechapu proc tam neni zlaty (zluty) logo na tom zelenem podkladu, takhle bych to musel stejne behem chvilky smazat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Jakej je v tom rozdil? PLatit za knizku x platit za aplikaci? Knížka - při správném zacházení mi vydrží roky + nemusím "čučet" na malý prostor a pak mě nebolí oči (jsem prostě pohodlný :-), když mi dojde baterka, tak si stejně houby přečtu. Aplikace - jakmile skončí životnost mého iPhonu, přijdu i o aplikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Pro Rolex není žádný problém vydat takovou aplikaci zdarma, stejně si to tam nikdo nebude prohlížet všechno. Nevadí mi koupit si knížku za x stovek EUR o historii kohokoliv, ale platit za aplikaci (byť špičkově zpracovanou - o tom žádná), to i přijde směšné. toto není aplikace od rolexu, s životností iphonu neřicházíš o koupené aplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 Pro Rolex není žádný problém vydat takovou aplikaci zdarma, stejně si to tam nikdo nebude prohlížet všechno. Nevadí mi koupit si knížku za x stovek EUR o historii kohokoliv, ale platit za aplikaci (byť špičkově zpracovanou - o tom žádná), to i přijde směšné. Mně zase přijde směšné, že bys chtěl něco zadarmo. Ty taky pracuješ zdarma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 Mně zase přijde směšné, že bys chtěl něco zadarmo. Ty taky pracuješ zdarma? JLC dalo databázi a portfolio a hru na hodináře a soutěž o návštěvu v manufaktuře zdarma na iPhone. Tohle je docela dost peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 JLC dalo databázi a portfolio a hru na hodináře a soutěž o návštěvu v manufaktuře zdarma na iPhone. Tohle je docela dost peněz... No a? Rolex to zadarmo nedal a je to jeho svaté právo. Ber nebo neber :-). Mimochodem - 10$ - dost peněz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 ale dyk to není app od rolex kuci já kdybych se s tím pičlal tak bych za to chtěl 2x tolik, mnimálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 ale dyk to není app od rolex kuci já kdybych se s tím pičlal tak bych za to chtěl 2x tolik, mnimálně Moje řeč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se