Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa

safi

Byl by zájem?  

92 hlasů

1. 1. Byl by zájem o takouvouto limitku?

• Zní to zajímav?, limitka by m? zaujala
      60
    • Nemám zájem...
      32

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
Moje řeč a nemusela by se vymýšlet barva číselníku, ale je mi jasné, že to je předem zraceno, limetka neprojde. Pozor na rafičky (!!!), na Seatime bych rád viděl ručky z Prodiver, Seatime je má tenké, spíš společenské a ty se na pořádné divery nehodí, za to Prodiver je má krásné, takové chlapácké.  

Mně se třeba na ProDiverech líbí prakticky všechno (oproti normálnímu Seatimu). Takže když většinu přemontuješ (ručky, pevné dýnko, atd), tak z toho vzniknou ProDivery :) Co se týče barvy ciferníku, tak zelená je jedna z mála originálních a neprofláklých barev. Černá je taková...no...standartní, oranžová jen na Doxy, modrá je skoro všude (např. Seamastery) a hlavně je na potápky trochu nelogická. Takže by to chtělo případné další návrhy. Ale dělat limitku stylem "flákneme tam černý cifr a trochu jiný indexy, dole napíšeme LIMITED EDITION a jdeme od toho" není nic pro mě :)

EDIT: A hlavně potápky jsou skvělá možnost jak se vyblbnout, protože tam si člověk může dovolit skoro všechno :) Narozdíl třeba od pilotek a oblekovek.

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  redd napsal:
Já bych měl zájem... Cena Seatime + 10-20 % je OK (cca 20 tisíc).

Re: cody - plné dýnko u diverů podmínkou! :) Bez datumu další plus...

Hlasuji pro. Ta polská limitka je taky slušná.Ale jinak se přimlouvám za hezky zakomponovanou datumovku . Zelená barva na ciferníku by se mi taky líbila.

Odesláno
  Heky napsal:
Co se týče barvy ciferníku, tak zelená je jedna z mála originálních a neprofláklých barev. Černá je taková...no...standartní, oranžová jen na Doxy, modrá je skoro všude (např. Seamastery) a hlavně je na potápky trochu nelogická. Takže by to chtělo případné další návrhy.

Limetka je pekna, ale chcelo by to aj foto na ruke.

Mne by sa celkom pacila cierno-cervena (cierno-oranzova) kombinacia - nieco ako white ensign

162_Arnold_and_Son_White_Ensign_SS__Black-Red__Rubber_01.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno
  Heky napsal:
Mně se třeba na ProDiverech líbí prakticky všechno (oproti normálnímu Seatimu). Takže když většinu přemontuješ (ručky, pevné dýnko, atd), tak z toho vzniknou ProDivery   

Včera jsem si nechal vysvětlit rozdíl mezi Seatime a Prodiver, ty rozdíly jsou tak malé. že se až divím, proč Stowa vyrábí dvoje skoro totožné hodinky. WR 300 nebo 1000m, koho to zajímá, heliový ventil nesmírně úzce s WR souvisí, takže také o ničem a dát na divery průhledné dýnko je s prominutím krávovina. Na dýnku bych rád viděl nějaký pěkný motiv s mořskou tématikou, třeba mořské koníky jako má Rado, perfektní rytbu má Eberhard na Scafodatech, rybičku na Doxách a myslím si, že bych si na další vzpomněl. Určitě bych tam nepotřeboval honosný nápis chronomag limited edition, takovéhle sentimentality mě nezajímají, myslím, že by stačilo x/y. Ale to jsou pořád jen planné teorie, středa se nezdržitelně blíží, necháme hlavního strojvůce co předhodí davu. 

Edit - přidal jsem fotku motivu z Eberhardt Scafodat, mořský koník přesně kopíruje toho, který byl na hodinkách v 50. letech. Obrázek se v archivu Eberhard&CO našel ač ho už nikdo nehledal, Myslím si, že je parádní, ale na něj by jsme nemohli ani sáhnout, je na něm copyright.

zdroj - http://www.svs-intertrade.com/product/57/22_2.jpg

Odesláno

Snow:

Souhlas, průhled na diverech není vůbec dobrý nápad (obzvlášť, když je uvnitř normální ETA). No nic, nechám to už na vás - svoje poznatky jsem už ze sebe dostal ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

Podobně jako Heky nemám co bych dodal. Teď už to nechám na vás, užijte si je.

Odesláno

seatimy jsou první potápky, kde mi průhled nevadí, snad proto, že jsou na pomezí, jsou prostě své, těžko zařaditelné, nevadí mi ani ta několikrát zmiňovaná eta, není to vrchol HH, ale ty modřené šroubky a zlatě vygravírovaný nápis Stowa na rotoru má prostě něco do sebe...kružnice, někomu se nelíbí, naopak si myslím, že laegantně spojuje čísla, ale to je věc každého soudruha, datumovku bych ponechal, přirozeně tam zapadá, že jsem si dokonce až po 14 dnech všiml, že má kruhový výřez...

A teď limitka limetka... Barva super, moc se mi líbí, ručky z prodiverů taky, dýnko plné s motivem ala snow, luneta kovová... těším se kluci, jestli to budeme schopni zrealizovat... :D

Odesláno

Zelenou pls néééé :) To už radší žlutou... mě by se líbil zdravě agresivně sportovní design v černo-červené nebo černo-oranžové kombinaci... ale vymyslet něco nového bude vořech...

Odesláno

Vezmu-li v uvahu vsechny navrhovane zmeny, je vysledkem limetovy Prodiver bez heliaka. Proc se teda limitka neudela primo z Prodivera? Plne dno, preferovane rucicky, vypoukly safir, limetovy cifernik, vse je na miste. Jenze pak by to nebyla limitka. Na limetovych Prodiverech neni moc co menit k lepsimu. Snad jedine vyraznejsi cerna linka kolem indexu, aby se vice "vykously" vzhledem k okoli. A to je problem. Odlisnost limitky by spocivala v cisle kusu UV/XZ. A to je trochu malo. Ovsem proc vymyslet vymyslene, ze ano. Je to zapeklity problem. Do Seatimu s prodiverovym dnem, prodiverovyma ruckama a prodiverovou limetovou barvou bych mel problem jit. Koupil bych radsi nelimitovane limetove Prodivery a hotovo. Jak jsem rikal. Seatime s historickou grafikou tenkych indexu bez cisel, bez vnitrni kruznice, tak jak jsem je nalinkoval na zacatku threadu, to by me lakalo. Je to osobite, jine, nez Seatime, jine, nez Prodiver, ma to historickou souvislost, se Seatime tenkyma ruckama i jistou technicistni eleganci Nautilusu nebo zakladnich AR Royal Oak. Masivni metal s jemnyma ruckama a jemnymi indexy. Ale do hybridu mezi Seatime a Prodiver, takovy Prodiver bez HRV, to bych vycouval a koupil primo Prodiver. Hlasovani ukaze.

Odesláno

vše je začátek...Redde limetka je mezi zelenou a žlutou, foto zkresluje, Hasňo, určitě to chce více změn na ciferníku než barvu, aby to byla limitka...a třeba i úplně jiné ručky... debata se bude teprvá vyvíjet a uvidíme s čím přijde Safi...

Návštěvník YPO?
Odesláno
  tombed napsal:
vše je začátek...Redde limetka je mezi zelenou a žlutou, foto zkresluje, Hasňo, určitě to chce více změn na ciferníku než barvu, aby to byla limitka...a třeba i úplně jiné ručky... debata se bude teprvá vyvíjet a uvidíme s čím přijde Safi...

HLAVNĚ BY TO KUCÍ MĚLA POŘÁD ZŮSTAT STOWA A NE NĚJAKÁ SPATLANINA NEBOLI FEJK :D alias příspěvek 85

Odesláno

Goood idea! Celou dobu jsem si chtěl lámat hlavu, čím tuhle limitku zvýraznit. Ještě že jsem to přenechal jiným :thumbsup_anim: Hned to ověřím u Jörga.

Edit: email poslán. Osobně bych byl rád, kdyby dýnko hodinek bylo nadstandardně perfektně gravírované. Člověk se pokochá ciferníkem hodinek, pak náhodou hodinky otočí a řekne WOW!

Odesláno

All Black bych bral. Ale musela by být černá i ta čísla a ručky. Úplně. Když už, tak už... :cool02: Někde se tu kdysi probíralo, že se dá udělat černý ale přesto luminiscenční nátěr. Viděl jsem naživo takhle udělané Hubloty a bylo to super. Možná se nějaká fotka válí i někde tady, ale jsem líný to hledat. Určitě víte, o čem mluvím.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...