Přejít na obsah

Marina Militare

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
  Juraj11 napsal:
za kolik se tak takový hodinky prodávají???

Za výrobní náklady + malou marži v pár desítkách procent k tý výrobní ceně. Aspoň u toho LV to tak je. Kabelky jsou od 20 do 60? podle velikosti a materiálu.

No snad jste si nemysleli, že kabelka z canvasu, což je jen blbý pogumovaný plátno má reálnou cenu třeba 16 000,- Kč?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bandicoot napsal:
Za výrobní náklady + malou marži v pár desítkách procent k tý výrobní ceně. Aspoň u toho LV to tak je. Kabelky jsou od 20 do 60? podle velikosti a materiálu.

No snad jste si nemysleli, že kabelka z canvasu, což je jen blbý pogumovaný plátno má reálnou cenu třeba 16 000,- Kč?

Tak reálnou cenu asi ne, ale je k tomu připočítaná ta marže, ne?

Odkaz ke komentáři

New Milis napsal:
je k tomu připočítaná ta marže, ne?

Přesně tak - v tisících procentech. Kdyby jim stačily jen marže v řádech desítek procent, tak toho prodají x-násobně víc. Jenže pak by to nebyl luxusní Vuitton, ale masovka. a celej tenhle byznys značek je postavenej jen na mamonu, protože jak se neliší LV od toho z výprodeje, tak se neliší PAM od MM (pozor myslím originál MM, ne fejky této značky z číny).

Naštěstí jsou tu ty možnosti, jak si pořídit pěknej model, kterej utek šrotovně.

Odkaz ke komentáři

bandicoot napsal:
Přesně tak - v tisících procentech. Kdyby jim stačily jen marže v řádech desítek procent, tak toho prodají x-násobně víc. Jenže pak by to nebyl luxusní Vuitton, ale masovka. a celej tenhle byznys značek je postavenej jen na mamonu, protože jak se neliší LV od toho z výprodeje, tak se neliší PAM od MM (pozor myslím originál MM, ne fejky této značky z číny).

Naštěstí jsou tu ty možnosti, jak si pořídit pěknej model, kterej utek šrotovně.

Nojo, no, to už je takovej svět. Tak vy myslíte, že Ivan měl teda kliku na ty origoše MM?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
  New Milis napsal:
Nojo, no, to už je takovej svět. Tak vy myslíte, že Ivan měl teda kliku na ty origoše MM?

to je víc než klika - tomu se říká "z prdele klika" - škoda, že mám samý kámoše z digitálkama, mě se tohle stát nemůže :(

Odkaz ke komentáři

YPO? napsal:
mě se tohle stát nemůže :(

Jen se nedělej, ty Sinny s ocelovou sponou a nápisem Reintitan musely bejt taky z druhotnýho trhu, kontrolou projít nemohly a musely bejt do 100?.

Vycházím z vlákna Berühmtgroßmarkenerzeugungsrealkostenaufwände na Watch Lounge kde tyto Sinny šecují na cca 80? netto (tedy po započtení nákladů na marketing).

Odkaz ke komentáři

Filipes napsal:
a to zamykání korunky - pákou směrem k 6 - to je ta chyba nebo je to běžná varianta?

To si snadno přehodíš sám. Ta ochrana je tam přišroubovaná dvěma šroubky. Jen na to potřebuješ malinkej šroubováček. Něco jako se používá na běžný brýle - křížák asi 1 - 1,5mm.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
  bandicoot napsal:
Jen se nedělej, ty Sinny s ocelovou sponou a nápisem Reintitan musely bejt taky z druhotnýho trhu, kontrolou projít nemohly a musely bejt do 100?.

Vycházím z vlákna Berühmtgroßmarkenerzeugungsrealkostenaufwände na Watch Lounge kde tyto Sinny šecují na cca 80? netto (tedy po započtení nákladů na marketing).

to je podpultovka z Drážďan - reálná cena byla 35 E

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
  Juraj11 napsal:
Pravé MM-tak to jsem asi udělal chybu že jsem podobný prodal.Měly to samé zamykání.Jen jsem je koupil od čonga

poradím ti - zkus jednou týdně zavolat do carollina a zeptej se kdy budou ty výprodejové MM - dostávají je docela často

Odkaz ke komentáři

YPO? napsal:
poradím ti - zkus jednou týdně zavolat do carollina a zeptej se kdy budou ty výprodejové MM - dostávají je docela často

Tak počkej, zas tak často asi ne, ne???? Na WUS jich zbejvá 30, teď jsem na to koukal, a v Carollinu s tím budou kšeftovat jak s normálním zbožím, co? Sorry, to je pěkná kravina, IMHO. Tak jedny, dvoje za měsíc, za dva, bych viděl, maximálně...

Odkaz ke komentáři

No chlapi, nejprve k mé odvaze srovnávat MM a Panerai - ten kamarád měl sebou jak pravé P, tak několik MM, takže vzhledem k podobnosti se srovnání nabízí, jestli někdo myslí, že je to blbost, já mu to neberu, rozhodně bych nikdy nesrovnával origo brajtle a ty moje šílený fejky, ale tady jsem se tomu neubránil.

Nemyslím že mám nepovedené Panerai - pouzdro je tenčí a do modra fungující antireflex origo Panerai nemají (netuším jestli je to "pravý" antireflex, ale určitě tak funguje, mám dost hodinek bez něj i s ním, mj. Trasery, Fortisy - nejsem tedy příznivcem čínských šmejdů, ale tyhle mne fakt zaujaly, nemohl jsem si pomoci:-)) a i včera na místě v daném světelném prostředí bylo víc hodinek včetně zmíněných origo Panerai a antireflex byl zjevný.

Čínských šmejdů jsem viděl a měl v ruce - i rozebraných - dost a popadal se u toho smíchy za břicho, ale tyhle z řady zjevně vybočují, tak jsem o nich chtěl vědět víc. Takže díky za prozatím dobře míněné seriozní informace, budu rád za další.

Odkaz ke komentáři

YPO? napsal:
(kdyby se nějaký z těchto přístrojů někomu válel doma ladem a byl by mi ochoten ho za poštovné na den půjčit, velice bych to uvítal)

není problém ;)

Pokud chceš ty zaručeně pravé MM, které jsou nošením mé ženy omlácené, sklíčko poškrábané a - a na to jsem hrdý nejvíce - jeden šroubek u ochrany korunky nahrazen šroubkem z brýlí a následně zakápnutý sekundovým lepidlem, tak pak ti je rád zapůjčím :)

Odkaz ke komentáři

Ani nevíte, jaké s tím máme v práci problémy - myslíme si, že zabavujeme fejky a po zaslání Hodinek (s velkým H) a jiných výrobků renomovaných značek příslušnému zástupci oné značky zjišťujeme, že se jednalo o ty nepovedné kusy z výroby, které se MUSÍ prodávat levně, protože nejsou 100% kvalitní jak měly být (řekněme tak 85 - 95%).

Odkaz ke komentáři

ricous napsal:
Ani nevíte, jaké s tím máme v práci problémy - myslíme si, že zabavujeme fejky a po zaslání Hodinek (s velkým H) a jiných výrobků renomovaných značek příslušnému zástupci oné značky zjišťujeme, že se jednalo o ty nepovedné kusy z výroby, které se MUSÍ prodávat levně, protože nejsou 100% kvalitní jak měly být (řekněme tak 85 - 95%).

Nojo, Ricousi, ale nezapomínej, že si za to ti výrobci můžou tak trochu sami...

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...