Jump to content

Traser Classic Automatic Master

Recommended Posts

Posted

udělám klanu kubsonů :) trochu reklamu - co na to říkáte ? - já už jsem Bossovi svůj názor sdělil :smile_anim:

fotky zde

Posted

Dobrý. Pouzdro taková trochu konfekce, ale pěkně zpracované, jestli to jde teda posoudit z fotky.

Ten nápis "Master" na cifru si mohli odpustit.

Dvanáctka extravagantní a parádní. Černo-zlatá kombinace teď nějak letí. A je pěkná ,kontrastní a čitelná.

Co je v tom za motor? Obligátní Eta?

jak to svítí? ( myslím odstín) Jak je to velký?

Posted (edited)

Mně se teda ty první classic automatic líbily o něco víc :)

tady se mi líbí luneta, ale ten ciferník je nějakej divnej ....

Edited by abbot
Posted

Vypadají hezky :)

Typ strojku: ETA 2824-2

Průměr: 46 mm

Rozteč nožiček: 22 mm

Sklíčko: Safír-antireflexní úprava

Průhled dýnkem: Ano

Vodotěsnost: 100 m

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 1 year later...
Posted

Tyhle hodinky mě vážně padli do oka.

Má s nimi někdo dlouhodobější zkušenost? Jak jsou na tom z přesností? A je korunka šroubovací?

Posted

Velice stručný a přehledný ciferník,vadí mi jen,že nejsou v nerezu,velikost tak do 40mm a bez nápisu Master a té římské dvanástky.

• 10 months later...
Posted

já na ně koukám už dva roky, vždycky jednou za čas mna zachvátí traser mánie a nějaký chci, ale v automatech se mi pořád nelíbily a baterkáče nechci, a ty se mi nelíbily vůbec ... ale pořád jsem se k nim varcel a čím dá více k řadě classic... a pořád mně k těm masterům něco táhlo a současně něco vadilo... až jsem objevil jejich kouzlo - přesně co mne dříve "vadilo" mne zase znovu přitahovalo... dříve jsem si říkal: římská dvanáctka - v žádném případě, mohutné pouzdro - nikdy... atp. jsou prostě neotřelé a současně nijak extravagantní, to je asi ono - a už jsou na cestě.... tak uvidíme, jak to bude ve skutečnosti

:rolleyes:

Posted

Quido Morava

já na ně koukám už dva roky, vždycky jednou za čas mna zachvátí traser mánie a nějaký chci, ale v automatech se mi pořád nelíbily a baterkáče nechci, a ty se mi nelíbily vůbec ... ale pořád jsem se k nim varcel a čím dá více k řadě classic... a pořád mně k těm masterům něco táhlo a současně něco vadilo... až jsem objevil jejich kouzlo - přesně co mne dříve "vadilo" mne zase znovu přitahovalo... dříve jsem si říkal: římská dvanáctka - v žádném případě, mohutné pouzdro - nikdy... atp. jsou prostě neotřelé a současně nijak extravagantní, to je asi ono - a už jsou na cestě.... tak uvidíme, jak to bude ve skutečnosti

:rolleyes:

Tak to dej pak vědět, jaký byly první dojmy... já jsem tak trochu zakoukanej do verze s GMT :whistle:

traser-classic-automatic-master-utc

• 3 months later...
Posted

To víš, že se rád pochlubím... ;-)

a chlubím se tady...

zatím spokojenost, mám je za takové slušné tool-watch, neštřím je, dávám jim zabrat, takže časem budu moct i říct, co vydrží a co ne...