Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak pratele, po veleuspesne lonske akci s hodinkami Wenger pro Nadaci Leontinka se podaril letos husarsky kousek - domluvit se primo s Koscomem, ktery doda od Wengeru opet 10 kousku hodinek ZDARMA.

Diky Vam vsem kteri jste loni podporili tuto akci, máme letos na co navázat a stává se z toho hezká tradice.

Predani probehne bud pred Vanoci anebo tentokrat na Jizerske 50tce pro ucastniky stafety z Nadace.

Takze diky.

Timto je zdejsi Vanocni charita splnena, ja osobne jeste podporim financnim darem Ligu proti rakovine - samozrejme z osobnich duvodu.

Pekne Vanoce vsem :thumbsup_anim:

Posted (edited)
Tak pratele, po veleuspesne lonske akci s hodinkami Wenger pro Nadaci Leontinka se podaril letos husarsky kousek - domluvit se primo s Koscomem, ktery doda od Wengeru opet 10 kousku hodinek ZDARMA.

Diky Vam vsem kteri jste loni podporili tuto akci, máme letos na co navázat a stává se z toho hezká tradice.

Predani probehne bud pred Vanoci anebo tentokrat na Jizerske 50tce pro ucastniky stafety z Nadace.

Takze diky.

Timto je zdejsi Vanocni charita splnena, ja osobne jeste podporim financnim darem Ligu proti rakovine - samozrejme z osobnich duvodu.

Pekne Vanoce vsem :thumbsup_anim:

Super.

Edited by Vit
Posted (edited)

Fotky z predani samozrejme dodám, pokusim se zachytit tu malou radost tech "slepíšů", to je nejvetsi zazitek :P !

Edited by Frantik
Posted

Frantik:Protože hodinky z loňské sbírky už mají nějaký čas majitele,stálo by za úvahu požádat některého z vlastníků o minirecenzi.Asi nejenom mě zajímá jaké zkušenosti s nimi mají.

Jinak samozřejmě díky tobě a KOSCOMu za druhé kolo.

Posted
Frantik:Protože hodinky z loňské sbírky už mají nějaký čas majitele,stálo by za úvahu požádat některého z vlastníků o minirecenzi.Asi nejenom mě zajímá jaké zkušenosti s nimi mají.

Jinak samozřejmě díky tobě a KOSCOMu za druhé kolo.

No vida to je dobry napad, pokusim se :thumbsup_anim:

Posted

Frantíku, děkuju a smekám :notworthy:

- Je obdivuhodný, co v sobě máš energie!

- A předání na Jiz50 je dobrej nápad - akorát že všichni Ti, co si Jizerku zaběhnou, by si je zasloužili rovnou ve zlatě :) na trati jsou úplně famózní :)

Posted
jak jsem tu teď dlouho pořádně nebyl, tak pořádně nechápu .... koscom dá 10x Wenger ... a my posíláme příspěvek kam?

ja to pochopil ze jako nikam. teda kazdy sam za sebe, pokud nekdo neco nezorganizuje.

Posted

Dobra zprava. A za tu minirecenzi uzivatele se take primlouvam.

Posted
jak jsem tu teď dlouho pořádně nebyl, tak pořádně nechápu .... koscom dá 10x Wenger ... a my posíláme příspěvek kam?

Nemusite posilat nic nikam, loni se to rozjelo tak dobre, ze to ted uz jede samospadem :thumbsup_anim:

Posted

Skvělá zpráva. Jsem zde poměrně nový a loňskou akci jsem tak nějak nezaznamenal, ale myslím že se s toho stává krásná tradice, na kterou mohou být zdejší organizátoři právem hrdí. Díky moc za takové lidi :santa:

Posted
Nemusite posilat nic nikam, loni se to rozjelo tak dobre, ze to ted uz jede samospadem :thumbsup_anim:

Mně to taky nějak uniklo, takže moc nevím o co jde. Podle toho co píšete jde o charitu, což samo o sobě svědčí o zlatých dušičkách některých zdejších členů za což jim - vám patří upřímná poklona. Co ale znamená, že to jede samospádem?

Posted

Samospadem znamena, ze Koscom i Wenger letos sami nabídli hodinky ZDARMA po velkem uspechu lonske akce, kdy jsme my zde na foru byli schopni vybrat 35 000,- a koupit hodinky a venovat je nadaci.

Proste letos nemusime vybirat nic.