Frantik Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tak pratele, po veleuspesne lonske akci s hodinkami Wenger pro Nadaci Leontinka se podaril letos husarsky kousek - domluvit se primo s Koscomem, ktery doda od Wengeru opet 10 kousku hodinek ZDARMA. Diky Vam vsem kteri jste loni podporili tuto akci, máme letos na co navázat a stává se z toho hezká tradice. Predani probehne bud pred Vanoci anebo tentokrat na Jizerske 50tce pro ucastniky stafety z Nadace. Takze diky. Timto je zdejsi Vanocni charita splnena, ja osobne jeste podporim financnim darem Ligu proti rakovine - samozrejme z osobnich duvodu. Pekne Vanoce vsem
Vit Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Tak pratele, po veleuspesne lonske akci s hodinkami Wenger pro Nadaci Leontinka se podaril letos husarsky kousek - domluvit se primo s Koscomem, ktery doda od Wengeru opet 10 kousku hodinek ZDARMA. Diky Vam vsem kteri jste loni podporili tuto akci, máme letos na co navázat a stává se z toho hezká tradice. Predani probehne bud pred Vanoci anebo tentokrat na Jizerske 50tce pro ucastniky stafety z Nadace. Takze diky. Timto je zdejsi Vanocni charita splnena, ja osobne jeste podporim financnim darem Ligu proti rakovine - samozrejme z osobnich duvodu. Pekne Vanoce vsem Super. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem Vit
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 To je naprosto skvělá zpráva!!!!!!! Díky,Františku.......
Frantik Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Fotky z predani samozrejme dodám, pokusim se zachytit tu malou radost tech "slepíšů", to je nejvetsi zazitek ! Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem Frantik
Filipes Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 konečně taky nějaká dobrá zpráva na foru!
Gilius Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 i pro Fandu....bez něj by se to nikdy nestalo!!!!!
HB63 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Frantik:Protože hodinky z loňské sbírky už mají nějaký čas majitele,stálo by za úvahu požádat některého z vlastníků o minirecenzi.Asi nejenom mě zajímá jaké zkušenosti s nimi mají. Jinak samozřejmě díky tobě a KOSCOMu za druhé kolo.
Návštěvník salamio Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Timto je zdejsi Vanocni charita splnena, ja osobne jeste podporim financnim darem Ligu proti rakovine - samozrejme z osobnich duvodu. Jak splněna? A co Světluška? Promotional video 1. Promotional video 2. Jinak samozřejmě dobrá práce, to je super!
Frantik Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Frantik:Protože hodinky z loňské sbírky už mají nějaký čas majitele,stálo by za úvahu požádat některého z vlastníků o minirecenzi.Asi nejenom mě zajímá jaké zkušenosti s nimi mají. Jinak samozřejmě díky tobě a KOSCOMu za druhé kolo. No vida to je dobry napad, pokusim se
sery.vlk Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Frantíku, děkuju a smekám - Je obdivuhodný, co v sobě máš energie! - A předání na Jiz50 je dobrej nápad - akorát že všichni Ti, co si Jizerku zaběhnou, by si je zasloužili rovnou ve zlatě na trati jsou úplně famózní
budo Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 jak jsem tu teď dlouho pořádně nebyl, tak pořádně nechápu .... koscom dá 10x Wenger ... a my posíláme příspěvek kam?
911 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 jak jsem tu teď dlouho pořádně nebyl, tak pořádně nechápu .... koscom dá 10x Wenger ... a my posíláme příspěvek kam? ja to pochopil ze jako nikam. teda kazdy sam za sebe, pokud nekdo neco nezorganizuje.
tombed Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 sláva tobě Frantiku a dík i Koscomu... kór v dnešní době
cody Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Dobra zprava. A za tu minirecenzi uzivatele se take primlouvam.
Frantik Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 jak jsem tu teď dlouho pořádně nebyl, tak pořádně nechápu .... koscom dá 10x Wenger ... a my posíláme příspěvek kam? Nemusite posilat nic nikam, loni se to rozjelo tak dobre, ze to ted uz jede samospadem
Jiřina Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Skvělá zpráva. Jsem zde poměrně nový a loňskou akci jsem tak nějak nezaznamenal, ale myslím že se s toho stává krásná tradice, na kterou mohou být zdejší organizátoři právem hrdí. Díky moc za takové lidi
Ladin Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Nemusite posilat nic nikam, loni se to rozjelo tak dobre, ze to ted uz jede samospadem Mně to taky nějak uniklo, takže moc nevím o co jde. Podle toho co píšete jde o charitu, což samo o sobě svědčí o zlatých dušičkách některých zdejších členů za což jim - vám patří upřímná poklona. Co ale znamená, že to jede samospádem?
Frantik Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Samospadem znamena, ze Koscom i Wenger letos sami nabídli hodinky ZDARMA po velkem uspechu lonske akce, kdy jsme my zde na foru byli schopni vybrat 35 000,- a koupit hodinky a venovat je nadaci. Proste letos nemusime vybirat nic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se