African Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 12 minutami, vojta1 napsal: Já tan toho vidím víc, například pumu v té černé... nějak mi to tady trochu deformovalo fotky... tak zkusím ještě jednu Dal bych jenom jinou barvu rámu, ten zlatej to dost zabíjí a na zdi by mě vůbec nevadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 17 minutami, African napsal: Dal bych jenom jinou barvu rámu, ten zlatej to dost zabíjí a na zdi by mě vůbec nevadil Jaký zlatý? to je dub a vnitřek má stejnou zeldnou barvu jako je tdn obraz naopak je to supr si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 18 hodinami, vojta1 napsal: Trochu mimo tetování, před nějakou dobou jsem pořídil dva obrazy od Ondrashe a asi půjdu i do kérky. Asi bych to rád trochu spojil s těmi obrazy a triatlonem, což byla a vlastně ještě je velká část mého života, prvně jsem si to chtěl dát za iron mana, ale na to teda nemám teď formu, tak nevím.. Ale obrazy jsou supr. Koukněte jak to dělají, dost se to projevuje i v těch jeho kérkách. Ondra říkal, že by t viděl na trochu abstraktní kolo+ běžce+ plavce v těch barvách tě h dvou obrazů ale to si nejsem jistý, jestli na sobě chci tu růžovou Na prvém vidím vetřelce, když se klubal, na druhém vidím nějaké sasanky, na druhém na druhý pohled skřítky pod pařezem v jejich světě. Alkohol sem si ještě nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 2 hodinami, vojta1 napsal: Jaký zlatý? to je dub a vnitřek má stejnou zeldnou barvu jako je tdn obraz naopak je to supr si myslím. Dobře no, tak zlatý dub Dal bych tenčí a černý jak uhel, ale sto lidí, sto chutí a tak je to správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Tady ještě ten démon v lepší kvalitě u Ondrashe, dnes si kluci byli pro něj u mě a půjčil jsem ho na výstavu do Kadaňe, kdyby jste někdo měl cestu kolem, fakt doporučuji.. https://www.instagram.com/p/CUH53XvKVde/?utm_medium=copy_link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Tak pro dnešek hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Tak mám nové zverstvá. Rhino je doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Hmm, tak já mám slabost pro nosorožce, takže za mě pecka A kérka zdá se hodně povedená tedy, hezký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Dik moc, Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 20 hodinami, gerhard napsal: Tak mám nové zverstvá. Rhino je doma. Po dlouhé době vidím něco, co je dobře udělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Tetoval Oliver Konderla z Max Art Tatoo v Košiciach. Dik, ma rad realistiku, páči sa mi čo robí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Tak PAM předloktí dokončeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Uka komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 před 31 minutami, Harwey napsal: Uka komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Jsme s pani byli dnes na prochazce. Nejaky skauti se pohoršovali, co mám za boty na túru. Voni asi nevěděli, že jsem domácí a doma chodím ven v kroksákách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Matouš 14:25 do Klášterce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 @horal No, možná z hlediska těch skautů spíš Matouš 14:26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Prava biceps obkrouzeny Karlem Zemanem. Je to uplne cerstvy a jeste se bude barevne stinovat. Ale jsem desne nadsenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Krabate! Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 13 minutami, Roman I. napsal: Prava biceps obkrouzeny Karlem Zemanem. Je to uplne cerstvy a jeste se bude barevne stinovat. Ale jsem desne nadsenej Se nedivím, je to skvělý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se