pikec Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Díky všem za názory. No starší dcerka dostala hodinky chtěla je, to bylo v pohodě, no a tato dcerka má jedny a prý ji stačí A upřímně tetování se mě a mojí drahé polovičce líbí i když žádné nemáme. Až doroste klučina do 15, tak se uvidí co on Nemám důvod dětem v čemkoli bránit i když se je snažím korigovat, je to jejich život a toto je jedna z věcí co asi na celý život bude.To s růstem by měl snad tatér odhadnout popřípadě zamítnout, že to bude fuj. Na obrázku je něco takového, když to dostane do cca 15cm, tak asi pohoda. Plán umístnění záda lopatka nebo noha kotník a směrem hore. A tímto dotaz, kde to nejvíce a nejméně bolí? Long díky za info A záda to je krása!!! Jinak jestli to to není plevelení, tak prosím piště i kde máte ostatní dobré zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Synovi je 24 let. má 2 vysoké školy a dobrou práci ! Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 (upraveno) O růžičkách i ostatním jsou to jen zaprděné řečí.....Mně osobně je +50, dceři +24 a ani ona, ani kluk nefetují, nehrají automaty apod. Dokonce nás synek chodí občas prosit, ať si ztišíme bigbít, že se přitom nemůže učit. Stejně tak mají i volnost v rozhodování, protože sám buzeraci nemám rád. Každý má právo volby, nicméně v patnácti člověk vidí svět jinak než o pět let později, S květákem mám osobní zkušenost, třeba to mají baby s kůží jinak než chlapi, třeba nekvalitní tetovací salon, co já vím a je mi to docela putna. Já tetování nemám, ani po něm netoužím, ale ani ho nijak neodsuzuji. To Tvé je např. velmi vydařené a má hlavu a patu, což se mi líbí. Pokud někdy mé děti tetování budou mít, pak to ale nebude rozhodnutí dětí či mladistvých, ale už dospělých osob, a nechají si ho udělat po hlubším přemýšlení a ne proto, že už ho přeci má každý ve třídě.... Upraveno 14. února 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 long: To je od Béni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 GratulujuDěkuji, ale proto jsem to nepsal!Máš něco k tématu ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 long: To je od Béni?Ne tohle ne. Tohle je právě do Romány z Tatoo Bohemia. Byla to její nejdelší kérka. Ten základ mi dělala 8 hodin fakticky v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Máš něco k tématu ? :-)asi ne .... já sem čistej .... stará je pomalovaná, ale to není nic k zveřejnění, ale zato umí ubalit cigáro z hajzlpapíru a matrace ..... mám jí rád Upraveno 14. února 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 asi ne .... já sem čistej .... stará je pomalovaná, ale to není nic k zveřejnění, ale zato umí ubalit cigáro z hajzlpapíru a matrace ..... mám jí rádAha, já myslel že máš taky kerku, alespoň malého Brouka Pytlíka (sorry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 ... P.s jo a ta patnáctiletá holčička antikoncepci brát může, kouřit taky,panáka taky,ale kerku koukám ne. Ty vole to je přetvářka.:-))) Máš recht, jak s kérováním čtrnáctiletých, tak s panákováním patnáctiletých. Děkuju ti, žes mi po delší době votevřel voči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Chlapci. Mate niekto skusenost s tetovanim i v pripade,ze sa hoja jazvy ako keloid. Da sa to vobec? Po operacii znamienka sa mi 2zhojili normalne no 1x ako keloidna jazva. Asi to nie je vhodne. Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Chlapci. Mate niekto skusenost s tetovanim i v pripade,ze sa hoja jazvy ako keloid. Da sa to vobec? Po operacii znamienka sa mi 2zhojili normalne no 1x ako keloidna jazva. Asi to nie je vhodne. Co myslite?Tak to ses idealní pro branding. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Já myslím, že bys měl navštívit tatéra osobně. Nějaký zavedený salon, ne patlala z průchodu. Ten už bude vědět, jestli to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Jasne. Jeden lepsi mi hovoril ze mozeme vyskusat noeco male a uvidime reakciu. Nemal skusenost s takymto pripadom.A dakujem za branding ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Máš recht, jak s kérováním čtrnáctiletých, tak s panákováním patnáctiletých. Děkuju ti, žes mi po delší době votevřel voči.Ne ne ve skutečnosti je to ještě horší. Běž si někdy ráno poslechnout před druhý ročník základní školy jak a o čem se ty patnáctileté holčičky baví!!! Jinak teď dávají na tv Nova Cinema zajímavý film. :-( Říkám že kerka je to poslední co těm holkám může ublížit. Hlavně na duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Longu, jednak smekám před Hanumanem, druhak coby další výchovnej film doporučuju Megan is Missing.Nebude chtít ani na Skype. Upraveno 15. února 2016 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ne ne ve skutečnosti je to ještě horší. Běž si někdy ráno poslechnout před druhý ročník základní školy jak a o čem se ty patnáctileté holčičky baví!!! Jinak teď dávají na tv Nova Cinema zajímavý film. :-( Říkám že kerka je to poslední co těm holkám může ublížit. Hlavně na duši. nejsem v disciplíně odborník, takže už se s tebou dohadovat nebudu, pouze dodám, že patnáctileté slečny nenavštěvují 2. ročník ZŠněco o tom totiž vím, protože moje dcera právě na 2.ročník ZŠ chodí, není jí patnáct, nepije panáky, nekouří před, ba ani za školou a nemá anidvě vysoké školyproč?protože jí je osum let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Long asi myslel druhej stupeň ZŠ a uklepl se při psaní nebo že by ty holčiny tolikrát propadly? @Long: sám nejsem přítelem zdobení těla /svého nebo mých svěřenců/, mám k tomu stejně ambivalentní postoj jako ke graffiti (líbi se mi třeba motiv i provedení, ale pořád si říkám, nemá to tam co dělat...), ale jak provedení tvého Hanumana, tak řady dalších zdejších tetování mě nadchlo. Mistrovství některých tatéru je nepochybně umění, o tom žádná. Líbilo by se mi mít tvou kůži napnutou třeba v rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Long asi myslel druhej stupeň ZŠ a uklepl se při psaní nebo že by ty holčiny tolikrát propadly? @Long: sám nejsem přítelem zdobení těla /svého nebo mých svěřenců/, mám k tomu stejně ambivalentní postoj jako ke graffiti (líbi se mi třeba motiv i provedení, ale pořád si říkám, nemá to tam co dělat...), ale jak provedení tvého Hanumana, tak řady dalších zdejších tetování mě nadchlo. Mistrovství některých tatéru je nepochybně umění, o tom žádná. Líbilo by se mi mít tvou kůži napnutou třeba v rámu Ty budeš...sběratel polibků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ouroboros nějak vybledl, tak mě zejtra čeká obnova. Že bych se nějak extra těšil říct teda nemůžu, ale už je fakt vyblitý tak se nedá nic dělat.Můj šedozelený, 16 let starý Haida havran z Alienu by taky potřeboval načechrat pérka. Zrovna včera jsem si o tom četl na netu a obnovu tetování moc nedoporučujou. Ale chci do toho jít. asi ne .... já sem čistej .... stará je pomalovaná, ale to není nic k zveřejnění, ale zato umí ubalit cigáro z hajzlpapíru a matrace ..... mám jí rádSe máš, ženská do nepohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Můj šedozelený, 16 let starý Haida havran z Alienu by taky potřeboval načechrat pérka. Zrovna včera jsem si o tom četl na netu a obnovu tetování moc nedoporučujou. Ale chci do toho jít. Tak už to mám za sebou, docela pohoda. Ptal jsem se ho ale na to "nedoporučení" a docela se divil. Říkal, že to je běžný, spíš se do toho nikomu moc nechce, zvlášť když to původně dělal někdo jinej. Upraveno 15. února 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se