Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja du na konzultaci predelavky 17. Jsem evidovanej u Bobka a byl jsem pridelenej k panu Dan Ko. Ma fotky na fb, nevypada to zle. Tak snad najdem spolecnou cestu..

Odesláno

Old school, new school...Me oko vzdy zaplesa u tzv. traditional. A ted se v tech stylech vyznej. To je jak v muzice. Ale jeden obrazek vyda za 1000 slov.

Moc se mi libi ta zenska, co skace do vody. Premyslim, kam ji dat...:)

Odesláno

Bohuzel je to tak. To stejné polynéské tetovani, vypadá hezky ale jen domorodci znají přesný význam. Poslední dobou se dostávám na chuť old school tetovani. 

Před deseti lety, když s tím pár známých přišlo, tak to bylo ještě jakš takž originální v záplavě různých tribalů. Ale stejně... vlaštovky, hvězdičky, dýky... atd. Teď je toho plnej instagram, pinterest atd. Docela mi na tom vadí ta forma bezobsažného piktorialismu. Zkrátka... hele vole já si dám na rameno můru, já rybu, já pinupku a ty vopici. Je to celkově dost banálně dekorativistické.

Ja du na konzultaci predelavky 17. Jsem evidovanej u Bobka a byl jsem pridelenej k panu Dan Ko. Ma fotky na fb, nevypada to zle. Tak snad najdem spolecnou cestu..

U Bobka se mi líbí nabídka hostujících tatérů, ale zase nevím jak se to dá v tak krátké době realizovat.

Odesláno

Já být dneska holej, tak už si nic dávat nebudu. Mě to příjde dneska jak "musím mít kerku, bo to je in". A airmaxy k tomu..

Odesláno

Já to nemá srovnaný v palici. Mám víc těch stone art a na ty se dá navazovat, old school mám jen tu holku pro štěstí a mám strach tam plácnout něco dalšího ve stejném stylu. Takže styl  to první asi ne, ale byl to iniciální nápad a ty bývají často nejlepší, ten druhej se mi líbí, ale najít místo. Možná noha..... Navíc se mi úplně nelíbí portréty kluka, co po mně kreslí. Ale je to fajn týpek šikovnej na jiný styly.

musím si to srovnat v kebuli

post-1551-0-39482400-1457517795.jpg

post-1551-0-47280400-1457517857_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Souhlas s CEGYm, být prázdnej list, už bych asi čmárat nezačal.

Ale jelikož už sem čmárnutej, tak jsem se objednal na konec března k Pepovi Deverovi (Hatumoa) a budem řešit předělávku starýho tribalu na rameni.

Možná se po letech přemýšlení konečně hecnu a proberem a načrtnem rovnou celej rukáv. Jen se obávám sladění dohromady všeho, co mam v palici za ty léta nastřádané a co bych tam chtěl mít - abych to za pár let zas nepředělával.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

forma bezobsažného piktorialismu

Tak je dobré, když kérka pro tebe něco znamená, a je nějak spojená s tvou osobností. Ale já bych si třeba nikdy nenechal vytetovat jména svých dětí nebo nějaká data, jak je to často vidět u obou pohlaví.

V pondělí jsem viděl na klukovi na rameni velkýho berana a v tom nějakou římskou číslici. Asi to bylo jeho znamení zodiaku a nějaké důležité datum, ale to budu mít na ruce radši barevnýho paviána. 

Odesláno

Josef Lada je náhodou skvělý flasher. Tlusté linky jeho kreseb přímo vyzývají k tetování. Ale to musí vypadat jinak než ten kentus, cos sem hodil.

Jsem si listoval katalogem výstavy Josefa Čapka, co mám doma, a tenhle Fantomas je taky super předloha.

Odesláno

Tak je dobré, když kérka pro tebe něco znamená, a je nějak spojená s tvou osobností. Ale já bych si třeba nikdy nenechal vytetovat jména svých dětí nebo nějaká data, jak je to často vidět u obou pohlaví.

V pondělí jsem viděl na klukovi na rameni velkýho berana a v tom nějakou římskou číslici. Asi to bylo jeho znamení zodiaku a nějaké důležité datum, ale to budu mít na ruce radši barevnýho paviána. 

To bys mne špatně chápal. Nemyslel jsem to ad absurdum, tzn. že nejlepší kérka je jméno potomka švabachem.

Odesláno

To bys mne špatně chápal. Nemyslel jsem to ad absurdum, tzn. že nejlepší kérka je jméno potomka švabachem.

Však jo, já tě chápu, ale nemůžeš čekat, že většina populace bude mít hlubokou duchovní vazbu na svá tetování. Je to módní vlna, už to není rituální záležitost. A většina populace jsou ovce. O tom jsem skálopevně přesvědčen. Jen za těch 5 hodin, co jsem v pondělí ležel v Tribu přišli 3 lidi s úplně šílenými nápady, které jim tatéři rozmlouvali. Ono je někdy těžké spojit tu osobní vazbu na kérku s tím, jak ji technicky provést, aby to vypadalo dobře aspoň 20-30 let.

Odesláno

Však jo, já tě chápu, ale nemůžeš čekat, že většina populace bude mít hlubokou duchovní vazbu na svá tetování. Je to módní vlna, už to není rituální záležitost. A většina populace jsou ovce. O tom jsem skálopevně přesvědčen. Jen za těch 5 hodin, co jsem v pondělí ležel v Tribu přišli 3 lidi s úplně šílenými nápady, které jim tatéři rozmlouvali. Ono je někdy těžké spojit tu osobní vazbu na kérku s tím, jak ji technicky provést, aby to vypadalo dobře aspoň 20-30 let.

No jo, jak říkáš. Tatéři musí mít pořádnou zásobu vtipných historek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...