Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

To je věc vkusu .. já bych tuhle větu asi použil u 99% tetování.

Právě že ne pouze věc vkusu. Třeba měla nějaký konkrétní důvod proč právě srdce na ruku. Třeba ne. Škoda, že o tom SCIFI ví evidentně prd...

Jinak mi tedy nepřijde nikterak mimo mísu říct, že se mi to nelíbí. On už se dneska nenosí ani subjektivní názor?

Tak vis jak,kluci si koupili deset let stary vojebany elvecka a ted vedej vsechno nejlip

Jak souvisí to, jestli se mi něco líbí nebo ne, s věděním? Tedy pokud se tou větou jen nesnažíš naznačit, že jsi něco víc než všichni ostatní, což z toho smrdí na sto honů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Nevím, třeba to je blbě vyfocený, na natažený ruce to nevypadá dobře. Co se mi na tom nelíbí ale víc, je fakt, že taková kérka by si zasloužila nějakou kompozici, třeba do ztracena přechod do kůže, něco vymyslet. Na té fotce to fakt trochu vypadá jak ze žvejky.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Tiež som netušil že tu takmer dve strany sa zapíšu o tej kerke... :lol2: A moje (čo je úprimne naozaj lepšie spracovanie, okrem iného..) ani prd :( fňuQ  ?

Odkaz ke komentáři

Abych tady jenom neremcal no, manželka a její lásky :-) Jedná se o vcelku zajímavé místo, zadní část paže, takže normálně ze strany moc neviditelné, zaujalo mě to.No a já už zase také přemýšlím, mě nějak navnadila..

post-364-0-69407300-1470568740_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

A na co čekáš? Už jsi měl být dávno počmáranej ;)

Z Afriky mám už nějakou čmáranici, ale chybi mi tam princeznička, tu mi dodělají letos na NZ :-) Přemýšlím dlátem, jak je to tam zvykem, ale prý to bolí jako svině a jsem starý posera...

post-364-0-63077000-1470570247_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Z Afriky mám už nějakou čmáranici, ale chybi mi tam princeznička, tu mi dodělají letos na NZ :-) Přemýšlím dlátem, jak je to tam zvykem, ale prý to bolí jako svině a jsem starý posera...

Pokud myslíš tohle dláto tak to bych taky rad vyzkoušel ale chtělo by to neco menšího aby se to dalo vydržet. Má to něco do sebe. Tetovani venku, v pozadí zvuky oceánu, po kérce grilování. Úplně to vidím :D

post-32685-0-30470200-1470571716_thumb.jpeg

post-32685-0-10576100-1470571726_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tyhle informační kérky jsou super... koukneš aaaa děcka mají narozeniny, koukneš na druhou... aaa výročí se starou, koukneš na předloktí... aaaa koupit rohlíky, mlíko, máslo šunku...

EDIT: probudíš se s vopicí, rozbitej, dolezeš do koupelny a přes kozy carpe diem!

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Tyhle informační kérky jsou super... koukneš aaaa děcka mají narozeniny, koukneš na druhou... aaa výročí se starou, koukneš na předloktí... aaaa koupit rohlíky, mlíko, máslo šunku...

EDIT: probudíš se s vopicí, rozbitej, dolezeš do koupelny a přes kozy carpe diem!

přes kozy exempla trahunt :D
Odkaz ke komentáři

Přesně, třeba pro mě úplně ideální, protože mě vždycky manželka cepuje že si to nepamatuji, cha cha :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Moje poslední kérka je skoro 10 let stará, a ta první už tak minimálně 20. Nicméně právě jsem se zapsal na čekací listinu u Ondrashe, tak jsem moc zvědavý, kolik let si nakonec počkám na kýženou celodenní seanci. :)

Odkaz ke komentáři

Tak vzhledem k tomu,ze prvni kerku mi delali pred dvaceti lety,zacinam bejt lehce nervozni.Uz si nepamatuju,jak to bolelo nebo nebolelo.Vnitrek predlokti...doufam,ze to nebude horor:-)

vnútro predlaktia si robil ako alebo sa teraz chystáš? Ono si myslím, že dnes keďže sú iné technológie, strojčeky, ihly, každý tatér by mal mať aj taký chladivý gél, malo by to byť "príjemnejšie" ako kedysi. Prvú som mal pred 9 rokmi ešte u tatéra doma, dnes tetuje už 19 rokov a je jeden z najlepších na Slovensku. A keď už sme pri tej bolesti. Čo vás najviac baví na tetovaní?? Ako myslím to teraz tak, že mňa napríklad najviac baví presne ten moment tetovania. Ono už keď je to hotové, tak si na to človek zvykne a na tom danom mieste už nikdy nič nebude. Áno ja viem, každý je iný a každý znáša tú bolesť inak. No ja si to naozaj užívam :D Až na isté miesta, ktoré sú už ozaj na kritickom bode :D

Podľa prieskumov najbolestivejšie miesta na tele (1- je NAJ)

1- Ako končí zadok a začína stehno, tam je to vraj top-tlak

2-vnútorná strana bicepsu, pri pazuche

3-kríže

4-hrudník

5-nart na nohe a členok

6-rebrá

7-krk

8-lýtko

9-chrbtica

10-nad päsťou (kde mám diablika ;) )

A najmenej bolestivé miesto na tele?? Päta... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...