ivan_989 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Nerob si srandu. Tu su na to dost citlivi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (upraveno) Ja vam nevim, nejsem ani vezen, ani namornik ci pirat, ba do konce ani vor v zakone nebo yakuza navíc, plánuju se dozit vysokého veku, tak nechci byt oschly deda s kerkama... Ale jinak nic proti kerkam, osobne mam nejradši motivacni a drsnacky typu:Per sapera ad astra, Dont fuck with menebo pak hluboke myslenky plny chyb:Never dont give up...Měl by jsi žít dneškem a ne přemýšlet nad tím co bude za stopadesát tisíc let. Kámošův táta měl na rameni kérku v přesném znění HOLYVOD, protože to byl jeho velký sen se tam jednou podívat a ani nevěděl jak se to píše, když ho kéroval jako náctiletého kamarád. Nikdy si to nenechal opravit a v osmdesáti zemřel jako správnej chlap a né nějáká jak kdejaká sračka. Samozřejmě tím nemyslím tu kérku, ale celý jeho životní styl a férovost, kterou každý co toho chlapa znal, obdivuje :-) Upraveno 8. září 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Ja vam nevim, nejsem ani vezen, ani namornik ci pirat, ba do konce ani vor v zakone nebo yakuza navíc, plánuju se dozit vysokého veku, tak nechci byt oschly deda s kerkama...miluju tyhle bláboly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 twl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 tak nejak u 90% potetovanych mam trosku takovy dojem... Msim ale uznat, ze velke procento tady prezentovanych kerek vypada dobre a jsou zajimavy aspon necim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 mít na sobě vytetovanou nějakou pičovinu je jedna věc, ale v týhle době si myslet že tetování maj jenom krimoši, námořnící a mafiáni... Pokud ti je 60 tak tě to omlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Mě vždycky zaskočí, jak hluboko zakořeněnej je tenhle názor. Nedávno jsme se k tomu dostali s kolegama na obědě a VŠICHNI (věkově 29-50) mají názor, že to lidi dělaj jen aby byli zajímavý a že ta hezká servírka s kérou od Musy na stehně toho bude v osmdesáti litovat...A prostě si ani za boha nenechaj vymluvit, že v osmdesáti a) může to tetování pořád vypadat dobře a hlavně za to bude uplně poslední starost, kterou bude dotyčnej v tom věku řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 V osm de sá ti? U nás v rodině se chlapi doživají tak 65 nejvíc už několik generací co jsem hledal zpětně,takže asi nejvyšší čas nechat si něco vytetovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Pokud se člověk dožije 65, tak tim spíš v 80 bude rozplizlá kérka jeho poslední starost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Raději umřu zkérovanej a spokojenej, než abych žil jako suchoprd, co cpe furt ostatním svojí pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Jóó Tondó...A já chci být seschlej pokérovanej dědek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Já si kerku pořídil po 3 letech přemýšlení (jsem konzerva, tak to chvilku trvalo ).Bývalý kolega - bylo mu přes 65 a měl kerku na ruce přes 20 let. Vypadala pořád stejně dobře. Byl to chlap udržovaný, chodil zásadně v riflích a bílé košili. Na svůj věk vypadal, měl úplně bílé vlasy a z krátkého rukávu košile mu čouhala hezká maorská kerka. Když jsem se ho ptal, zda by něco změnil, tak říkal že jo. Že měl mít rozum a nechat si ji udělat v bílé barvě, aby mu to ladilo k vlasům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 "v tyhle dobe.." v jaky, nevim jaka je doba, vsichni maj kerku, dluhy vousz a jsou cool nebo hipstr...? Nebo co presne mam chapat pod pojmem "tato doba"... ? mít na sobě vytetovanou nějakou pičovinu je jedna věc, ale v týhle době si myslet že tetování maj jenom krimoši, námořnící a mafiáni... Pokud ti je 60 tak tě to omlouvá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Me prababicce je 98, babicce skoro 80, z druhe strany pres 80 babicce i dedovi... jako, neplanuju umrit v 65, takze si rikam, takovej Clint Eastwood je perfektne drsnej chlap, jaksi k tomu ani nepotrabuje kerku... ale jako jinak chapu, ze nekdo nutne musi mit na kozach ruzi a rok umrti mami, dcery, segry, tety, tchyne, nebo nejlepsiho kamarada, protoze jinak by asi na ne zapomnel? nebo WTF? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Me prababicce je 98, babicce skoro 80, z druhe strany pres 80 babicce i dedovi... jako, neplanuju umrit v 65, takze si rikam, takovej Clint Eastwood je perfektne drsnej chlap, jaksi k tomu ani nepotrabuje kerku... ale jako jinak chapu, ze nekdo nutne musi mit na kozach ruzi a rok umrti mami, dcery, segry, tety, tchyne, nebo nejlepsiho kamarada, protoze jinak by asi na ne zapomnel? nebo WTF? Kdybych byl drsnej roker, motorkar, co ja vim, reknu si, jo je to muj zivotni styl, ale ty kerky typu "vykrik do tmy" nechapu--- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) "v tyhle dobe.." v jaky, nevim jaka je dobaaha, takže Víš, v současnosti je potetovanejch lidí jako sr@ček, proto by ti to už v podstatě nemělo přijít jako něco divnýho (třeba jako když člověk za komančů potkal v Praze černocha)Proto mě názory podobného typu udivujou, specielně od mladého (patříš do této skupiny že ano?) muže. Jinak, jak už sem psal, něco jiného je řešit "co" si ty lidi na sebe naškrábou. Můžeš se nad tim pozastavit, zvednout obočí, ale v podstatě ti do toho vůbec nic neni. Já mam na sobě taky pěkný kraviny, a i když sem párkrát přemejšlel třeba o coveru, tak sem to zamít, protože tak sem se předtim rozhodl. To je moje historie. Unáhlený rozhodnutí..... Upraveno 9. září 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) A já zas nechápu, že máš furt potřebu každýho škatulkovat, a s*át se mu do života.Proč vlastně notabene lezeš na hodinkovým fóru do vlákna, kde se zkérovanci navzájem chlubí kérkama, a cpeš jim ty svý zaprděný názory. emdžej byl rychlejší... Upraveno 9. září 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Protože žije v bludu že jeho názor bude někoho zajímat. Tak mu to nekazte. Jinak já si včera poprvé koupil kerku. Je 8 let stará a není na mě. Až budu doma vyfotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 evidentne, zajima, kdyz se dockam odpovedi... Takze, je doba, kdy vsichni maj kerku, tudiz proto maj i dalsi lidi kerku a je to proste normalni... Ja doufam, ze prijde takova doba, kdy bude spoustu lidi mit prioperovanou silikonovou vaginu na cele... Ja dobu nerozporuju, nicmene pitomost nekterych typu kerek a absence smyslu vetsiny kerek me fascinuje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) evidentne, zajima, kdyz se dockam odpovedi... Takze, je doba, kdy vsichni maj kerku, tudiz proto maj i dalsi lidi kerku a je to proste normalni...Ja doufam, ze prijde takova doba, kdy bude spoustu lidi mit prioperovanou silikonovou vaginu na cele... :DJa dobu nerozporuju, nicmene pitomost nekterych typu kerek a absence smyslu vetsiny kerek me fascinuje...Je to kazdeho vec, ne? Proc te to tak irituje? Ja tetovanej nejsem, ale je mi burt co si kazdy necha vytetovat. Ja to nechci, ale proc bych jim to mel hanit, nebo je pomlouvat? Hlava mi to nebere.. Upraveno 9. září 2016 uživatelem tano 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se