Jiří_99 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Něco nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Cau kluci, na koze mam tuhle horu a chtel bych ji nejak vystinovat fajnove, neumel by to nekdo z vas?Ja su na to lopata, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 mozna by se mi libilo i zrcadleni nejak smichane s watercolor stylem, to mam na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Cau kluci, na koze mam tuhle horu a chtel bych ji nejak vystinovat fajnove, neumel by to nekdo z vas?Ja su na to lopata, diky moc Když jsem měl záchvat, že si nechám taky něco udělat, tak jsem si vytvořil takový prvotní "návrh", možná by ti právě to k něčemu bylo. Já jsem to nakonec nedotáhnul, protože potřebuju k horám zakomponovat ještě něco a na tom jsem tak nějak zkrachoval. Budu muset řešit úplně jinak a na jiné místo, než bylo zamýšleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 ahoj, nasel jsem tohle, neni to uplne ono, ale tak nejak bych si to predstavoval vystinovat a "rozkapat" (zrcadlit).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Tak nějaké rozkapání je celkem snadné, např já vzal tady nějaký obrázek a spodek k tomu dodělal. Jelikož ty už vršek máš, tak bych asi šel rovnou za taterem, aby dodělal zbytek rovnou, pokud nechceš to původní úplně předělat, bude to pro něj hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 jj, jako jo.. ale vsude je tak nejak plno a ke kterymu chodim, tak ma tak plno, ze nechce travit cas jeste mi neco vymyslet.. chce to mit nachystany a jen udelat.. holt ty terminy jsou desny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tak zas po nějaké době "trochu" inkoustu do kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Pekna prace. Stehno je obrovska plocha, tam se toho vejde spousty a spousty. Dneska tam ma vobrazek kazda treti sedmnactileta buchta. Ja tam mam tetovani asi 16 roku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Jo, Eliška si s tím vyhrála. Výhoda je taky, že je to relativně nebolestivé místo, takže jsem vydržel 5 hodin rytí vkuse. edit: Jsem zvědavý, jak se bude hojit to černé sako, tak aby bylo kompaktně černé. Vetší černé plochy bývají na hojení háklivé. Stejně jsme se dohodli na doladění v srpnu, končili jsme v 10 večer a já pak jel 10km domů na kole Upraveno 7. června 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 To sako imho nezustane hned napoprve uplne cerny, neco vypadne, nekde bude svetlejsi flicek, to tam bude muset Eliska nasypat jeste minimalne jednou, je tam ty barvy hodne a je to relativne velka plocha. Ale sikovna je, holka, jen co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Tak je mi to jasny, ze to bude potrebovat doklepnout a pocitam s doladenim. Mam od ni udelany i lytka. Ma takrikajic exkluzivitu na moje nohy Ale na tech lytkach je taky docela dost cerny a hojilo se to naprosto bez problemu. Dneska jsem 2x oplachoval cerny hnus a vypada to zatim docela v pohode.Uvidime za tyden... Upraveno 7. června 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Skoda, ze mas tak hnusny nohy :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Děkuji Franto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Ale ty kerky to pekne zakrejvaj, to zas jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Málems mě rozhodil čéče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tak zas po nějaké době "trochu" inkoustu do kůže To je major Zeman? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Major Bureš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tos to zlepčil. Já to fakt nepoznám, kdo to je. Ale poznám Bílýho králíka a ten je fakt parádní. Jak ho máš dlouho, se mi zdá, že ses s ním chlubil nedávno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se