Messiah Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Nejak me prijde absurdni dat takovy sileny sumy za znacku seiko ... Kdyby udelali alespon jinou znacku...
Dantechno Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Nejak me prijde absurdni dat takovy sileny sumy za znacku seiko ... Kdyby udelali alespon jinou znacku... U nas, respektive evrope, ma SEIKO trochu jine jmeno nez v zemich, kde byly a jsou bezne k dostani jejich vyssi rady. Tady kdo slysi SEIKO vidi radu 5 Sports.
Messiah Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 U nas, respektive evrope, ma SEIKO trochu jine jmeno nez v zemich, kde byly a jsou bezne k dostani jejich vyssi rady. Tady kdo slysi SEIKO vidi radu 5 Sports. právě to by mě dost sralo :-)
Dantechno Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 právě to by mě dost sralo :-) To me zase ne .... Mit nejaka GS je mi jedno co si kdo mysli.
midloch Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Kua já su tento týden uhranutej níže přiloženým, cena 4.000 Ojro by tvůj limit bohatě splňovala: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snow Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 (upraveno) Málokdy se na chronomagu podaří do jednoho vlákna vměstnat tolik krásy, alespoň já si to ani nepamatuji. Z nudy jsem se pokusil vžít do gasovi kůže. Svou pozornost jsem soustředil na gasovi IWC Aquatimery, Viktorovi Choprady Pro One, Dantechnovi Jaeger-LeCoulter Amvoxy a Hulánovi Seika Grand Seika Spring Drive GMT. Vypomohl jsem si živými fotografiemi a linky, které přikládám a zkoumal a zkoumal. Nakonec jsem kupodivu zvolil hodinky od sice top firmy, ale od firmy, kterou nikterak nepreferuji díky častému používání ETA strojků, vítězem se v mých očích stal gasův horký tip IWC Aquatimer, který jsem si náležitě prohlédl na perfektních fotografiích od kibiho, fotku jsem si nedovolil půjčit a tak posílám asi všem dobře známý link. Chopard Pro One zdroj http://www.minutemachines.com/watches/Chopard/ProOne.html Jaeger-LeCoultre Amvox Limited Edition zdroj http://www.minutemachines.com/watches/JLC/AmvoxLE/Amvox.html Seiko Grand Seiko Spring Drive SBGE 001 zdroj http://mollewatch.webgain.se/information/p...inGroupId=12335 IWC Aquatimer Automatic, Ref. IW3231 KLIK Upraveno 13. prosince 2009 uživatelem thesis
Dantechno Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Snowe/Thesis mas pravdu, take bych si vybral IWC Aquatimer z Vintage edice. Mam velice rad i Seiko GS radu , bohuzel konkretne tento model me odpuzuje lunetou ( Safir? Keramika? ) ktere jsem prisel na chut pouze u Blancpain. Kdyz uz GS tak z meho pohledu neco takoveho: SBGH001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGC001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snow Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 to Dantechno - v tomto případě je luneta keramická a považuji to za výhodu. Vzhledem k tomu, že převážná většina hodinek, které jsem měl byly chronography s lunetou, uměl bych to ocenit. Opráskaná luneta hodinkám nepřidá a používání keramiky nebo dokonce safíru je bezvadný nápad.
Dantechno Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 to Dantechno - v tomto případě je luneta keramická a považuji to za výhodu. Vzhledem k tomu, že převážná většina hodinek, které jsem měl byly chronography s lunetou, uměl bych to ocenit. Opráskaná luneta hodinkám nepřidá a používání keramiky nebo dokonce safíru je bezvadný nápad. Asi na tom neco bude, bohuzel muj subjektivni pocit to nemeni. Jak rikam, to jedine kde mi to zatim perfektne sedi je toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj
atim Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Tak za mne jednoznačně ty IWC Aquatimer... dlouho jsem neviděl tak křišťálově čistý a krásný hodinky, je tam úplně všechno a ani setina gramu navíc
atim Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Au au au to mi Kibi nedělej! Taková krása, ta vnitřní luneta a dvě korunky a ještě k tomu teď před vánocema když už ježíšek nemá na nikoho čas!
atim Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Tak to Ti věřím, jednak jsou fakt pěkně vyfocený a mám právě pocit že takový jsou i na živo, víme jak některý hodinky jsou pěkný na fotce a jiný zase jenom v reálu, ale tady je to jedno lepší než druhý. Asi bych si měl ty svý výlevy přesunout do vlákna vysněných hodinek...
Gorg Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Škoda že nemaj vlastní kalibr! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Messiah Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Škoda že nemaj vlastní kalibr! Ty jsou strasne strase... Nejaky pokus obslehnout aquatimer u me se ovsem totalne miji ucinkem...
People Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 vzhladom na to, ze nepoznam aquatimer sa mi tie longines pacia. Aky je to presne tip?
Heky Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Ty jsou strasne strase... Nejaky pokus obslehnout aquatimer u me se ovsem totalne miji ucinkem... Eh...to snad nemyslíš vážně tohle. IWC Aquatimer vychází z modelu, který byl poprvé vyroben v roce 1967. Longines Legend Diver byly vyrobeny poprvé v roce 1960 a je to jejich originální design (viz fotky dole). Jinak ty Longinesy jsou naprosto dokonalý a v potápkách je řadím mezi nejkrásnější. Ale in-house by samozřejmě potěšil...
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Heky: Stihl jsi to napsat přede mnou. Jinak bych to udělal sám.
Messiah Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Eh...to snad nemyslíš vážně tohle. IWC Aquatimer vychází z modelu, který byl poprvé vyroben v roce 1967. Longines Legend Diver byly vyrobeny poprvé v roce 1960 a je to jejich originální design (viz fotky dole). Jinak ty Longinesy jsou naprosto dokonalý a v potápkách je řadím mezi nejkrásnější. Ale in-house by samozřejmě potěšil... Cista neznalost :-) udelali na me proste ten dojem. Takze iwc okopal longines pac oba modely si jsou velmi podobne... Ovsem IWC jsou o nekolik radu hezci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se